Овдје већ препознајем феминоматематику, област за коју нисам знао ни да постоји, али пошто сам прилично добро упућен у феминолингвистику и јасна ми је њена суштина, веома лако ћу се снаћи и у феминоматематици.
Ево примјећујем да ти је одједном „понестало живаца да се натежеш” таман кад су постављена конкретна питања на која је требало прецизно одговорити. Док није дошло до тога, живаца ти није недостајало. Напротив.
Питала си ме (за Википедију) шта ти то погрешно тумачиш и ја сам ти веома прецизно одговорио, погрешно је то и то, јер пише то и то, што значи то и то, а не то и то. Сложила си се (што је одлично, значи да ниси изгубљен случај, још има наде

), али кад бих сада ја тебе питао шта то ја изврћем, вјероватно не бих добио одговор јер ти је „понестало живаца да се натежеш”.
Да се ради о заправо непостојећем проблему, па и о хиру, видиш, с тим бих се могао и сложити, само да установимо чији је то хир тј. ко је хировит. Тврдиш да правило постоји, тражим релевантну потврду тога јер ми објашњење није увјерљиво, али јбг, немаш више живаца, мада се нађе понека ганглија да се ипак поново напише да ипак постоји. Мени то личи на хировитост. (Као дјеца: Није. Е баш јесте! Зашто? Зато што јесте! Како јесте? Е, досадан си, немам више живаца... али јесте!)
Тражио сам ти релевантну потврду да је правило које заступаш званично прихваћено. Могла си и ти мени тражити потврду онога што ја заступам, али ниси. Можда ниси зато што знаш да ћу такве потврде лако окачити јер оне постоје и нису никаква тајна, а можда и тачно знаш шта у њима пише, али ти се не свиђа то што пише па онда ајде да се правимо као да их и нема.
Иначе, немам обичај кад нешто објашњавам потезати „аргумент” типа „па ево, пише ту и ту”, зато ни сад то не радим. То може бити потврда нечега, али много је важније и објаснити и схватити ЗАШТО нешто јесте или није, ЗАШТО нешто може или не може, ЗАШТО нешто мора или не мора тј. ЗАШТО пише то што пише.
Што се тиче нуклеарног реактора (кад га већ потежеш) и силних непотребних заграда (кад их већ помињеш), можеш направити пројект нуклеарног реактора пишући у њему сву силу заграда које нису неопходне, то ипак неће направити никакав битан проблем. Онај тамо у Данској који прави реактор по твом пројекту може се запитати: Јбт, шта ће јој оволике заграде... Можда ће их поизбацивати, можда и оставити, али свакако реактор ће бити направљен по пројекту и радиће. Но, кад у пројекту немаш заграде тамо гдје хировио сматраш да нису неопходне, а овај у Данској навикао да се држи прописаних стандарда „ко пијан плота”, најбоље што може урадити је да по таквом пројекту и не почиње градњу јер упусти ли се у нагађање значења хировитог записивања у прорачунима, лако му се може десити да му над главом заблиста бљештећа, радиоактивна печуркица...