A sta ja da kupim?

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Bolje i to nego neki što su joj preporučivali procesor od AMD-a za 70 i grafiku od 100 evra , šta misliš sa čime bi dobila više?
Mrzi me sada da čitam čitavu temu ali nisam pročitao nigde tu preporuku ,a što se tiče te preporuke svaka grafika od 100E bi rasturila intelov najači IGP ali zato neki amd procesor od 70E naravno da nemože ni primaći intel core i5 ali opet to se ne upoređuje pošto kao što rekoh intel i5 košta 16k a ona jekomplet procesor napajanje plocu ram uzle za nekih 12k :)

Mrzi me sada da čitam čitavu temu ali nisam pročitao nigde tu preporuku ,a što se tiče te preporuke svaka grafika od 100E bi rasturila intelov najači IGP ali zato neki amd procesor od 70E naravno da nemože ni primaći intel core i5 ali opet to se ne upoređuje pošto kao što rekoh intel i5 košta 16k a ona jekomplet procesor napajanje plocu ram uzle za nekih 12k :)
ti procesori imaju u sebi i multimedijani deo u prevodu ne radi se o intelovoj IGP-u -u već sam intelov procesor radi grafičku obradu , daje pun dx11 i hd video obradu i klasificiraju mu grafičke mogućnosti u kategoriji ati 5xxx serije

ti procesori imaju u sebi i multimedijani deo u prevodu ne radi se o intelovoj IGP-u -u već sam intelov procesor radi grafičku obradu , daje pun dx11 i hd video obradu i klasificiraju mu grafičke mogućnosti u kategoriji ati 5xxx serije
Jesi li ti mislio da sam pod igp mislio na igp integrisan u plocama nismo se dobro razumeli pod igp mislio sam na intel HDG3000 koji je integrisan u core i7 procesore i u pravu si on je u rangu sa ati 5450 :)

Te dve memorije su potpuno iste samo što je ona jeftinija u takozvanom bulk pakovanju a to znači da ustavri nema pakovanje nego će ti najverovatnije memoriju dati u onoj antistatičkoj kesici :)

I zbog faking kese je ova koju su mi dali skuplja 400 dingera
zbun-1.gif

Znači, dobila sam kesu gratis

jeeee-1.gif

U winwin u gde je ona odlučila da kupuje sve nema tog valuerama ali neznam što joj nije dao ovo bulk pakovanje memoriju ako je tu tražila

nemaju u svim shopovima sve što je na lageru u datom trenutku - rasproda se
tako ona ddr jedinica odmah plane čim se pojavi

Ali jel da ipak vratim ovu a uzmem onu prvu-jeftiniju pošto imaju i nju - ako je bolja...

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back