*Ljudmila*
Domaćin
- Poruka
- 3.269
Ја добих опомену што сам написао да је Кораћ "ВЛАЖНИ" - а ти видим можеш да мажеш својим фекалијама свакога без опомене........
Иначе, тема:
... у интервјуу датом Вечерњим новостима под насловом
Kosovo temelj nove vlade
P. V. - D. V., 22.03.2008 18:40:10
премијер је одговорио и на оваква питања
NIJE MI VAŽNA FUNKCIJA
* JESTE li lično spremni da opet budete predsednik Vlade?
- Tri puta sam preuzimao odgovornost, jednom kao predsednik države i dva puta kao predsednik Vlade. Dva puta sam dobrovoljno silazio sa vlasti. Dakle, reč je o principu da preuzimam odgovornost ako mogu da ostvarujem politiku koja je u interesu zemlje i građana. U svakom slučaju, odbranom Kosova se bavim svih ovih godina, i to ne samo institucionalno sa pozicije predsednika Vlade. Sa argumentima kojima raspolažemo i sa uverenjem da je to najjače oružje koje Srbija ima, tu borbu ću nastaviti i dalje, bez obzira u kojoj ulozi se budem nalazio.
BRZINA
* USPEVATE li da, u međuvremenu, držite Vladu na okupu?
- Zakon je rešio kako radi tehnička vlada. Za zemlju je važno da što pre dobije novu vladu.
”BONDSTIL” JE U PITANJU
* BIVŠI koalicioni partneri osporavaju i energetski sporazum sa Rusijom...
- Nažalost, oni osporavaju i koncesiju o izgradnji autoputa i energetski sporazum. Oni, dakle, s jedne strane, dovode u pitanje sporazume koji obezbeđuju državi ekonomski razvoj i dugoročnu energetsku stabilnost, a sa druge strane, niko od njih ne dovodi u pitanje jednu drugu investiciju - bazu "Bondstil" na Kosovu. Ta investicija vredna više od 450 miliona dolara predstavlja temelj stvaranja prve NATO države na svetu. To je neverovatno - prva investicija im je nepovoljna, a ovu drugu niko od njih ne sme ni da pomene.
Овакви одговори Војислава Коштунице јасно показују да је ова тема потпуно бесмислена.
ovakvi odgovori dr. Kostunice pokazuju da on laze.