A sta ce uraditi SRS ako Kostunica bude insistirao na mestu premijera?

Ја добих опомену што сам написао да је Кораћ "ВЛАЖНИ" - а ти видим можеш да мажеш својим фекалијама свакога без опомене........

Иначе, тема:
... у интервјуу датом Вечерњим новостима под насловом
Kosovo temelj nove vlade

P. V. - D. V., 22.03.2008 18:40:10

премијер је одговорио и на оваква питања

NIJE MI VAŽNA FUNKCIJA
* JESTE li lično spremni da opet budete predsednik Vlade?
- Tri puta sam preuzimao odgovornost, jednom kao predsednik države i dva puta kao predsednik Vlade. Dva puta sam dobrovoljno silazio sa vlasti. Dakle, reč je o principu da preuzimam odgovornost ako mogu da ostvarujem politiku koja je u interesu zemlje i građana. U svakom slučaju, odbranom Kosova se bavim svih ovih godina, i to ne samo institucionalno sa pozicije predsednika Vlade. Sa argumentima kojima raspolažemo i sa uverenjem da je to najjače oružje koje Srbija ima, tu borbu ću nastaviti i dalje, bez obzira u kojoj ulozi se budem nalazio.

BRZINA
* USPEVATE li da, u međuvremenu, držite Vladu na okupu?
- Zakon je rešio kako radi tehnička vlada. Za zemlju je važno da što pre dobije novu vladu.

”BONDSTIL” JE U PITANJU
* BIVŠI koalicioni partneri osporavaju i energetski sporazum sa Rusijom...
- Nažalost, oni osporavaju i koncesiju o izgradnji autoputa i energetski sporazum. Oni, dakle, s jedne strane, dovode u pitanje sporazume koji obezbeđuju državi ekonomski razvoj i dugoročnu energetsku stabilnost, a sa druge strane, niko od njih ne dovodi u pitanje jednu drugu investiciju - bazu "Bondstil" na Kosovu. Ta investicija vredna više od 450 miliona dolara predstavlja temelj stvaranja prve NATO države na svetu. To je neverovatno - prva investicija im je nepovoljna, a ovu drugu niko od njih ne sme ni da pomene.

Овакви одговори Војислава Коштунице јасно показују да је ова тема потпуно бесмислена.

ovakvi odgovori dr. Kostunice pokazuju da on laze.

Ја добих опомену што сам написао да је Кораћ "ВЛАЖНИ" - а ти видим можеш да мажеш својим фекалијама свакога без опомене.

Tako je to kad komunjarama (chast pravim komunistima) poverish diktatorski aparat i zalepish etiketu neprikosnovene demokratije.

Ma posle izbora će da se natežu sve do jeseni: te nemoj Vojo molim te sa radikalima,te ajde socijalisti spasavajte kožu,te Čeda je kriv što je DS imao samo 35%,te Borise ne daj se.. I onda će Boris u 5 do 12 da kaže: ljudi,znate da smo mi gadljivi na fotelje,ali idemo opet u Vojinu vladu,znate mora se tako da ne dođu radikali,a i obećao je Voja da će se popraviti.. I onda će biti napravljena ista vlada kao prethodna,a godina izgubljena.. Tačno mi se javlja da će tako biti. Srbijo,crna li si,a još crnji mi koji moramo da živimo u tebi.

мора ће да смисле одговор на питање које им се често поставља.

ЗАШТО ВИ РАДИКАЛИ НЕ ЖЕЛИТЕ ДА ДОЂЕТЕ НА ВЛАСТ?

Zato sto su isto sr@nje kao i svi ostali politicari! Boli njih tuki za Srbiju kao i sve ostale, do poslednjeg!!!

Evo primera, u jenoj mesnoj zajednici u mom gradu, kada su bile poplave, radikala predsednika zajednice su pitali da ljudima pomogne oko izbacivanja vode iz kuca. A znate sta je on odgovorio? "Ko ih yebe, vazno je da sam ja cerku zaposlio!"

Eto toliko o brizi politicara za narod.

Back