A....šta??Aseksualnost!

naravno da hoću:) čvrsto sam odlučila da preživim..sad razmišljam da ću se ja pretvoriti u suštu suprotnost sadašnje sebe i postati neka promiskuitetna kučka..

a zasto bi se pretvorila u sustu suprotnost? mozda jednostavno budes sasvim normalna...samo dozvoli sebi..da ipak nekog..zavolis...a tada ce biti sasvim u redu i da uzivas sa njim..i sumnjam da ce ti se uzivanje toliko osladiti da postanes nimfomanka z:)

ma nije mrznja *** brate ja ne razumem 1 stwar....ako je wec Bog rekao MUSKO JE ZA ZENSKO i obrnuto....sta sad koji klinac izmisljate neke dijagnoze za swoje.....sta znam sta su....a to ASEXUALNOST....je nista nego STIDLJIVOST i POVUCENOST>...zar ne?

to nije normalno!! zar je to jedino što neki umiju da kažu?

a što je normalno? samo to što oni 684 puta dnevno misle na sex? ko kaže da je to normalno? ko će sad da odredi što je normalno a što ne? većina u svemu određuje normalnost što kad pogledate i nije ok, jer ne bi niko da bude utopljen u većinu...ok, jeste odstupanje od standardnog...i to je to!

i meni nije normalno što neko mijenja partnere svako malo, što koriste usluge raznoraznih drolj' obučenih u dobre mamine kćerke koje voze skupa kola, i nije mi normalno što se svi pale na nives celzijus i seku aleksić...i što šta mi nije normalno!

pa se ne žalim...i ne upirem prstom!

evo mene sa temom o aseksualnosti medju svima vama, alfa mužijacima i ženkama, sa neutoljivim seksualnim apetitima i filmskim iskustvima...

da li znate nekog ko je aseksualan?
koji je vaš stav po tom pitanju?
počela sam da se pronalazim u tom fenomenu..ne znam, je li danas lakše biti aseksualan ili gay? sa društveno prihvatljivog aspekta...jer, danas ne počinje radni dan bez komentar ko je koga, kolika puta i ko bi koga i gdje...

eto...

od pripovedacha nema bacha
izreka je stara
kada bi nekome pricao o tome, mislim da bi malo njih poverovalo. jer boze moj tako je jelte normalno biti seksualno bice. mozda se dobar deo bash muchi u seksualnoj orjentaciji,upravo da ne bi ostao neopredeljen,jer je tako kao nemoguce.
mislim sve najbolje iskreno da ti kazem
i podrzavam svakoga ko sebe sagleda tako da moze da se drzi toga.
uvodna recenica ti je remek delo.

Back