mene cini presrecnom posao pogotovo kad ga dobro uradim...al ne moze da zameni emotivnu prazninu...
lexo duso ironija ti divno stoji kao i uvek
Uopšte nisam bila ironična, što je ironija je l.
Ne treba mi niko i ništa kada imam neku stvar koja me drži, nebitno šta je. Ali magična formula nije kompenzovati jedno drugim nego imati sve..... ljubav, posao, hobi, sve su odvojene stvari i kao takve se mogu posmatrati. No, činjenica je da je ljudima potrebna
strast za sreću, i ako imaju svoj izvor strasti on, onako, baš ume da bude dobra kompenzacija..... i da ispuni život..... čak i nekome ko nikada nije zasnovao porodicu..... eto i takav čovek može biti ispunjeniji i srećniji od onog što ima ceo komplet. Jer ceo komplet nosi i svoj teret, stres, da ne nabrajam..... e sad, to ti je ko mravojedi, oni jedu samo mrave pa imaju manje šanse za opstanak, dobro je imati alternative.....
Ali neko prosto nije dobar u tome, evo ova što je otvorila temu nije dobra u ljubavi, al tu treba i malo sreće.....
I da ne dužim dalje. Onaj što se posvetio ljubavi u životu će se uvek pitati kako je onima što su se posvetili poslu, posebno onom koji ga je nekada davno interesovao..... oni koji su se posvetili poslu uvek će se pitati kako je onima što su se posvetili ljubavi i uvek će, subjektivno, da imaju utisak da je onom drugom bolje.
Posao može da ispuni, itekako. Isto kao što ume da te spusti neuspeh na istom.