A....šta??Aseksualnost!

devojko, sta god da je, cuti i uzivaj tok ti od nekoga ne zadrhti srce. nema tu sta.
imala sam drugaricu koju je muz ubedio da je losa u seksu. te ne pali ga, te lose se namesta, te ovo-ono, smrsaj jos koje kilo,mozda ce mi biti bolje, ma sise su ti ipak male, mane pusis bas kako ja volim...devojka se ubijala...
na kraju, vrati se ranije sa posla slucajno, on u krevetu sa komsinicom:). bio sa njom u shemi dugo.

ovo sam napisala jer imam utisak da ti neko nabija komplekse. verovatno to radi jer ne ume da nabije nesto drugo.
tome shut kartu i napred u apstinenciju dok se sama sa sobom ne sredis.

devojko, sta god da je, cuti i uzivaj tok ti od nekoga ne zadrhti srce. nema tu sta.
imala sam drugaricu koju je muz ubedio da je losa u seksu. te ne pali ga, te lose se namesta, te ovo-ono, smrsaj jos koje kilo,mozda ce mi biti bolje, ma sise su ti ipak male, mane pusis bas kako ja volim...devojka se ubijala...
na kraju, vrati se ranije sa posla slucajno, on u krevetu sa komsinicom:). bio sa njom u shemi dugo.

ovo sam napisala jer imam utisak da ti neko nabija komplekse. verovatno to radi jer ne ume da nabije nesto drugo.
tome shut kartu i napred u apstinenciju dok se sama sa sobom ne sredis.

e i to htedoh reci...kad dodje ono sto treba videces da si sasvim normalna..faza zivotna

ma ljudi! nemojte sad da se prepucavate oko tog destilovanog egoizma! ali, stvarno je fora..haha

i niko mi ne nabija komplekse, samo je u pitanju osjećaj da živim drugačije od svojih prijatelja..
i ne, nijesam iskompleksirana izgledom, čak šta više, vrlo često dobijam raznorazne ponude, kolege su zaljubljene u mene (nije mi jasno zašto, iskreno)..kad ja nikog ne ciljam, jednostavno sam ono što jesam...onako, računaju me privlačnom..a ja sebe vidim šarmantnom....pretpostavljam da ih pali neka mističnost oko mene..eh kad bi znali kako sam u suštini bzvz..nemam ni iskustva ko sve druge cure sa kojim spavaju..odmah bi mi dali šut kartu! haaha

ma ljudi! nemojte sad da se prepucavate oko tog destilovanog egoizma! ali, stvarno je fora..haha

i niko mi ne nabija komplekse, samo je u pitanju osjećaj da živim drugačije od svojih prijatelja..
i ne, nijesam iskompleksirana izgledom, čak šta više, vrlo često dobijam raznorazne ponude, kolege su zaljubljene u mene (nije mi jasno zašto, iskreno)..kad ja nikog ne ciljam, jednostavno sam ono što jesam...onako, računaju me privlačnom..a ja sebe vidim šarmantnom....pretpostavljam da ih pali neka mističnost oko mene..eh kad bi znali kako sam u suštini bzvz..nemam ni iskustva ko sve druge cure sa kojim spavaju..odmah bi mi dali šut kartu! haaha

cemu tolika nesigurnost u sebe? mislim ne pada ti nekad na pamet da ih privlacis zato sto si jednostavno privlacna z:) a iskustvo..Boze moj...svi ga jednom nisu imali

pazi ovako
ti si ocigledno iznad svih oko tebe, obaras lepotom, pamecu itd...nesto slicno kao ja
zato ti se niko i ne svidja, i ne bi mogla sa bilo kim jer su prosto nedostojni
sada, to sto nisi imala iskustvo, cini te samo boljom, nisi neki droljeks sto je spavao sa svim i svacim
svidjas mi se :zstidljivko:

Aseskualnost... pa moze biti i da je neki poremecaj fizicki ili psihicki. Meni zvuci nemoguce da zdrav prav ziv i jos mlad covek ili zena nema uopste zelju za seksom... faze su faze, ali ako je nema uopste..nesto tu ne stima..mada ko ce ga znati, nisam kompetentna, mozda su neki ljudi prosto takvi bez nekog dubokog i znacajnog objasnjenja

hahaha

baš su mi super te fore sa čojstvom i junaštvom! sterotipi, stereotipi! ali, ako vam je tako lakše..

nema tu ništa od tih romantičnih osobina..nijesam ni ja romantična, jednostavno se držim toga da ako sam sa ljudim na distanci i ne pozivam svakog da mi dodje u goste, ne mogu ni da ih ugošćavam u krevetu..

mada, do sad sam se sa tipovim rastajala jer nijesu mogli da me isprate..prije svega mentalno, ne može se meni stati na kraj, znam..i nijesam osjećala taj seksualni nagon (mislim jesam, ali ne dovoljno) da bih spavala sa njima..a čisti kompromis mi nekako nije ok..to je kao pristajanje na prosječnost..a ja sam uvijek u životu imala najbolje..jer sam se oko svega i debelo potrudila---

eto, tako, čekam ja Marka Kraljevića, pa da se trudim oko njega i budem trudna:P

ne bih rekao kolega da iskustvo cini jebbaca
drugo, nisam rekao da se ne guzi sa onima koji najvise guze
vec sa svakakvim klosarima- klosar, znas sta je to?

znas ono sto je churchill rekao.....1% talenat i 99% rad.....to je formula za sve....sto ih vise imas sve si bolji u tome jer od drugih zena takodje ucis i apsorbujes informacije...sta kako gde....to je bar logicno :)

ciljam na to da bi izgledala daleko pametnije kada bi barem ponekad malo razmislila pre nego što izvališ neku frazetinu.
za tvoje dobro, razumeš?

neemoj se brinuti za moje dobro..molim te z:)
to rekoh iz iskustva..svog i ljudi oko sebe...nisam procitala u slikovnici pa sad izrecitovala z;)

al posto moram imati fakultet da bih imala misljenje o bilo cemu...sad moram na teoloski da bih imala misljenje o Bogu,pa na politicke da bih imala politicko opredeljenje..kuku a gde su fizika i hemija z:D

Back