maida*
Početnik
- Poruka
- 15
Vama koji još niste imali test stojim na raspolaganju
Danas sam baš bila u drugom krugu i da vam kažem da se ne plašite puno, test je možda zahtjevniji jer se duže radi ali uopće nije težak, bilo je neki stvari koje su mi bile smiješne, jedino možda zbog čega u 3 krug proalzi manje učenika su eseji koji se šalju u Washington te ih Amerikanci pregledaju tako da nemoj te se puno brinuti na za test. Nama su bili eseji upravo oni koje je TheExtreminator naveo gore :
1.Navedi situaciju iz prethodne 3 godine u kojoj si se osecao kao da ne pripadas. Objasni sta si uradio. Zasto?
2. Navedi 3 stvari iz prethodne 3 godine koje su se kod tebe promenile, ne ukljucujuci fizicki izgled. Navedi primere.
3. Zamisli da si u Americi i da ides sa svojom host-family da posetis rodjaka, u subotu ujutro. Pred polazak te zove najbolji drug i kaze ti da veceras dodjes na zurku. Sta ces uraditi?
Tako da malo bolje razmisli te o tome, u suštini ništa nije teško
Danas sam baš bila u drugom krugu i da vam kažem da se ne plašite puno, test je možda zahtjevniji jer se duže radi ali uopće nije težak, bilo je neki stvari koje su mi bile smiješne, jedino možda zbog čega u 3 krug proalzi manje učenika su eseji koji se šalju u Washington te ih Amerikanci pregledaju tako da nemoj te se puno brinuti na za test. Nama su bili eseji upravo oni koje je TheExtreminator naveo gore :1.Navedi situaciju iz prethodne 3 godine u kojoj si se osecao kao da ne pripadas. Objasni sta si uradio. Zasto?
2. Navedi 3 stvari iz prethodne 3 godine koje su se kod tebe promenile, ne ukljucujuci fizicki izgled. Navedi primere.
3. Zamisli da si u Americi i da ides sa svojom host-family da posetis rodjaka, u subotu ujutro. Pred polazak te zove najbolji drug i kaze ti da veceras dodjes na zurku. Sta ces uraditi?
Tako da malo bolje razmisli te o tome, u suštini ništa nije teško