jjaaaaaa....iz kragujevca....:-))))
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Ako prodjete, odma sl. dan vam je drugi krug. On je malo ozbiljniji. Ne u smislu da je puno tezi, vec samo duze traje i moras biti skoncentrisan. Posle toga pisete essay...teme su na foru kako si se osecao u toj i toj situaciji, sta bi volela da naucis u USA....imas 3 teme za ja msm 45 min ili 30 min, nisam sigurna...

))Ljudi vidim da imate puno pitanja i nedoumica, pa reko da vam pomognem. Ja sam inace sada u Americi.
1. Nema veze u kom se gradu prijavljujes i u kojem je najveca konkurencija, jer se gleda procenat. U svakom mestu prolazi 50 procenata. U bg-u se prijavi uvek najvise, al ih najvise i prodje. Prosle godine nas je u NS bilo oko 300, a u sl. krug je proslo oko 150...tako da to ne treba da vas brine. Svi imaju podjednake sanse.
2. Vidim da neki od vas imaju naredan engleski, neki se opet brinu za test. E pa ovako....Engleski vam jako malo utice na to dal cete proci. Moj drug ima polozene sve zive testove iz engleskog, bio je na svim mogucim takmicenjima, pa nije prosao ni prvi krug. Sa druge strane, devojka koja jedva zna da skopi recenicu sad uziva u carima Amerike. Gleda se komunikacija i zelja..ako se ti budes trudio da pricas, da iskazes svoje misljenje, nece ni obracati paznju koliko si gresaka napravio
3. Prvi krug traje 15 minuta. Ima ja msm 10 pitanja multiple choice i onda na drugoj strani ima neka kratka prica i odgovoris na par pitanja u vezi toga. Uglavnom jako je lako, i to ako ne znas onda stvarno ne treba da ides u AmerikuAko prodjete, odma sl. dan vam je drugi krug. On je malo ozbiljniji. Ne u smislu da je puno tezi, vec samo duze traje i moras biti skoncentrisan. Posle toga pisete essay...teme su na foru kako si se osecao u toj i toj situaciji, sta bi volela da naucis u USA....imas 3 teme za ja msm 45 min ili 30 min, nisam sigurna...
Nadam se da ce vam ovo pomoci makar malo...ako vas jos nesto zanima tu sam!![]()
Inače ja sam iz BiH i kod nas je program YES ali kažu da je to potpuno isto I ja polazem u Nisu.Ja se prijavljujem... dolazim 19. u Nis))

Pa evo da napisem buducim narastajima kako je bilo u drugom krugu.

Željko
koliko je kandidata bilo u Kg? Kad se plaze prvi krug a kad drugi?
Kada se znaju rezulati drugog kruga?
i da li su prvi i drugi krug u istom danu?