A-SMYLE Prijave 2011

Cao ja sam Andrija Vujovic, iz Gornjeg MIanovca 96' godiste.
Zavrsio sam 8. razred osnovne skole sa Vukovom diplomom i mnogim pohvalama i diploma sa republickih takmienja, upisao sam Gimnaziju "takovski ustanak" inace najsavremeniju gimnaziju u Srbiji, koja je ujedno i posebna sto ima bilingvalno odeljenje Engleskog jezika tj. casove na engleskom jeziku. Inace ovih odeljenja u Srbiji ima svega 5 pa zato je i veoma tesko upisati ovaj smer. Inace i ja sam jedan od ucenika ovog "savremenog" odeljenja. :D Imamo nastavu na engleskom jeziku ali i nastavu na srpskom 50:50 1 cas na srpskom pa na engleskom veoma sam zadovoljan i prvi utisci su pozitivni sada za a-smile znam vec 2 godine ali evo tek sada mogu da se prijavim, sto cu i ja uraditi u Kragujevcu! :) Hteo bih da znam malo vie informacija oko testiranja! mozete me dodati i na facebook profilu www.facebook.com/andrijaagm Hvala unapred! :lol:

da,na dan testa,odes tamo,odneses sliku 3x4,izvod iz maticne,pasos ili djacku i hemijsku,onda dobijes neki dokument,papir sta je vec i kovertu neku i u nju ubacis tu sliku i podatke o sebi koje si napisao na onaj papir sto dobijes (adresu itd.) i valjda im onda das taj dokument i to je to...

Don't know,verovatno jos nisu resili sva mesta pa da ne objavljuju mesto po mesto,nego sve odjednom,prvo treba da objave na face stranici,tako su i ovo za a-smyle,pa onda idi svaki ili svaki drugi dan na njihovu stranicu i pogledaj dal ima nesto novo,tako sam i ja za ovo...

Moja drugarica iz odeljenja koja je bila sa njim u odeljenju u osnovnoj kaze da je dobro ispalo, otisao je i dobio privremenu host-porodicu. :) Ne znam u kom je gradu, ali znam da je ok. :)

Eeee da, danas smo imali prezentaciju u skoli, to su 3 ucenika koji su bili prosle godine u Americi preko programa A-SMYLE (koji inace, idu u gimnaziju u Leskovcu). Rekli su uglavnom sve sto sam vec znala i pricali o svojim iskustvima i niko od njih ne zali sto je otisao. :D Posle te prezentacije samo jos vise hocu da idem. :P :D

Poslednja izmena:
Jos nedelju dana i testiranje u Kragujevcu. :D
Uopste ne razmisljam o A-smyle, ma ni sekund dnevno, samo dodjem nekad na forum da vidim da li ima nesto novo. Jednostavno ne zelim da se toliko nadam i onda ako ne prodjem da se razocaram. :)
Vidim da drugi ne mogu a da ne misle na testiranje, najvise Saska i Zeljko. :D

Cuo sam se ja sa Perom,ali pre nego sto je otisao,dobio je placement u stillwater-u,minnesoti (temporary),blizu mineapolisa,kod nas nisu jos drzali prezentaciju,mada iskreno se nadam i da nece (manja konkurencija),ja cu da se prijavim 5.og okt,nego ima li neko da sad 15.og ide na testiranje?

I nama su izašli datumii :D Htjela bih još samo nešto da vas pitam, znam da o tome pišete stalno ali .. da li je bolje otići na prvo testiranj ili na zadnje? Ili ovisi samo o gradovima? Jer najveća konkurencija će biti u najvećem gradu, bar bi trebala ali opet ne mora značiti, uglavnom prvo ili zadnje testiranje? :)

Nema veze,mi ovde ciljamo da izbegnemo BG zbog toga sto ce ih biti pun k. tamo pa,a dal prvi ili poslednji...to nznm,to zavisi vrv od toga koliko je koji grad udaljen od grada ovoga sto ce da se testira,znaci ako je recimo testiranje u trebinju pretpostavljam da neko iz bijeljine nece ici tamo nego u b.l. ili sarajevo...svejedno pretpostavljam da u beogradu ima daleko vise takmicara nego u sarajevu,tako da je tebi svejedno...nego odakle si? nznm dal si rekla,ali mrzi me sad da se vracam

I ja mrzim da se vraćam, iz Travnika najbliže bi mi bilo u Sarajevo ali je najveća konkurencija tako da nezz možda Tuzla, a opet Banja Luka i Mostar prevelika konkurencija .. najbolje Tuzla ali predaleko tako da još nezz . Mora biti veća konkurencija kod vas, ali kod nas stipendiju dobiju oko 15 ili manje učenika a kod vas mislim da je puno više? :)

Aha ma uglavnom ja sam se čula sa jednom koja je se ove godine vratila . Ona kaže u bilo kojem gradu i na bilo koji datum samo trebaš biti ono što jesi, a ne da se pretvaraš, najviše cjene iskrenost, i znaš šta još kaže da su prošli svi oni za koje je se najmanje nadala :) Budi ono što jesi, i nemoj se previše opterećavat :)

Back