A-SMYLE Prijave 2011

I meni je zakazan kontrolni iz nemackog (koji mrzim vise nego ista na svetu) za utorak. Celo gradivo prvog razreda. :(
E XIV gimnazija je dosta cudna. Imam nekoliko drugara i drugarica u XIV, a i keva moje drugarice iz odeljenja predaje biologiju u XIV. Svi se slazu da je gimnazija generalno laka, jedna od najlaksih, ali da svakom odeljenju zapadnu recimo 2-3 debila od profesora koji traze sve i svasta od djaka, pa da zbog njih provode dosta vremena uceci. Ja sam cuo da su neki od tih debila fizicarka i engleskinja (ne mogu da se setim imena).
Inace biologicarka se preziva Malisic, a od djaka ne znam da li mozda znas Djordja Kaludjerovica, Marka Jelica...? :)

E ljudovi :),poslao sam mail american councils-u,pitao sam kad ce biti objavljeni datumi,kazu uskoro,pocetkom sledece nedelje,pitao sam i za novi sad,kazu da ce biti 5.oktobra... nznm,mislim da ce ipak biti ranije za ns,i pretprosle i prosle godine je bilo u utorak 4. nedelje,znaci 22 i 21 sept.mozda su zamenili sa pazarom...nznm,videcemo kad objave :)

Pa vidis, kad smo se mi (mislim na moje iz osnovne i na sebe) upisivali u srednju, starije generacije su nam pricale kako je XIV preeelaka, da ladno bez ucenja mozes da imas visoke ocene i slicno ali se (bar u mom slucaju) ispostavilo da situacija u opste nije takva. Imas tamo ok nastavnike gde uz normalnu dozu ucenja mozes da imas 5 a kao sto si vec informisan, postoje nastavnici kod kojih je jako tesko cak prelaznu ocenu dobiti-mada NIJE NEMOOGUCE. tako da, ko ima neke velike ambicije, mora dosta da se pomuci :confused: sto se mene tice, XIV je super sto se tice profesora jer uz malo znanja i malo vise srece mozes super da prodjes, za razliku od nekih drugih gimnazija (npr V i VI) gde, kako kazu moji prijatelji iz osnovne sto su tamo otisli, NEMA SANSE da imas vecu ocenu od 3 iz nekih predmeta. Ta dva lika ne poznajem. Toliko :hvala:

Hej, zdravo ljudi, ja sam pre neki dan video ovo, i shvatio da sam mnogo kasno poceo da razmisljam o ovako nekoj stvari, ali nema veze, ja sam sad krenuo u drugi razred 14. beogradske i voleo bih da jos postoji sansa da se ukljucimu sve ovo. :D Bio sam vec ranije na forumu pod drugim nick-om. Da ne citam sad sve unazad, da li moze neko ukratke da mi kaze najbitnije.. Hvala unapred :P

LJUDI!!! POSTAVLJENI SU DATUMI,nisu jos postavili na sajt,ali sad ce valjda,evo sa a-smyle community grupe,
SERBIA:
Vranje
15. septembar
Gimnazija „Bora Stanković“, Partizanska 12

Kragujevac
21. septembar
II kragujevačka gimnazija, Đ. Pucara Starog 2

Zaječar
28. septembar
Gimnazija - Zaječar, Kneginje Ljubice 5

Novi Pazar
04. oktobar