A shto se ne bi wratili u Paganizam?

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Po vasoj definiciji hrscana ima ih 100 000 na svetu.

Mesijanski jevrejski hrscani.

Srbi nisu pagani. Najveci deo ateisti. Manji hrscani.

E widish aiteisti su ti najwetje dileje
Swako normalan zna da wlada sila swetom i to Bozjiha, samo je pitanje kako je gledamo.
Ja ewo predlazhem prawo i zdrawo reshenje uwodjenja paganizma, i taman bi mogli da te aiteiste zainteresujemo za paganizam, jer bi paganizam ujedno bio i drzhawna wlast. I kontrolisanje munja
Zamisli prawog paganskog maga, koji pomazhe swojoj bratji Slowenima, da se izbore protiw okupatora

Swako normalan zna da wlada sila swetom i to Bozjiha, samo je pitanje kako je gledamo.
Ja ewo predlazhem prawo i zdrawo reshenje uwodjenja paganizma, i taman bi mogli da te aiteiste zainteresujemo za paganizam, jer bi paganizam ujedno bio i drzhawna wlast. I kontrolisanje munja
Zamisli prawog paganskog maga, koji pomazhe swojoj bratji Slowenima, da se izbore protiw okupatora

Ovo je vredjanje nas ateista...:rtfm:

Ja nikada nisam vredjao pripadnike ni jedne religije nazivajuci ih dilejama i sl.
Lepo je citati i poznavati paganizam ali sloveni su primili hriscanstvo i tu je kraj.Ako si bas zagrejana za to imas neopaganske sekte kao sto je wicca pa udri...

Samo ne verujem da ce ti modovi i admini dozvoliti propagiranje sekti po forumu...

Pa najpametnije da se Srbi podele u stotina plemena kao pre.

A koga hocete da uvdete Peruna, Velesa, Svetovida sve bogove koji su starim srbima bili poznati ko isus iz nazareta ili allah.

A drzava nije zasluzna ko sta veruje.

Veruj ti u sta hoces. Ali drzava nikom nemoze da kaze u sta on treba da veruje.

A Paganizam nije slucajno nestao za tlu evrope.

Ovo je vredjanje nas ateista...:rtfm:

Ja nikada nisam vredjao pripadnike ni jedne religije nazivajuci ih dilejama i sl.
Lepo je citati i poznavati paganizam ali sloveni su primili hriscanstvo i tu je kraj.Ako si bas zagrejana za to imas neopaganske sekte kao sto je wicca pa udri...

Samo ne verujem da ce ti modovi i admini dozvoliti propagiranje sekti po forumu...

Ha ha, pa to se ja zezam. Ja sam ateista isto.
Tj ne znam prawi izraz koji je, kada imash swoju religiju :ok:
Dileja= izraz u zezanju, nishta loshe

Pa najpametnije da se Srbi podele u stotina plemena kao pre.

A koga hocete da uvdete Peruna, Velesa, Svetovida sve bogove koji su starim srbima bili poznati ko isus iz nazareta ili allah.

A drzava nije zasluzna ko sta veruje.

Veruj ti u sta hoces. Ali drzava nikom nemoze da kaze u sta on treba da veruje.

A Paganizam nije slucajno nestao za tlu evrope.

Ali Perunow gnew tje se sruchiti na owe shto ne weruju u njega :dontunderstand:

Nema veze sa politikom. Postoji pdf Religija, možeš tamo otvoriti temu.

71.gif

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back