A sto se teme tice, da je "zacinimo" sa malo licnog iskustva...
I ja sam tkz "nevinost" "izgubila" (namerno pisem pod navodnicima jer su izrazi strasno glupi) u nekim relativno "kasnim" godinama. Niti sam izbegavala sex, jos manje "se cuvala" za "pravog", niti sam se time opterecivala. U sustini, vrlo malo sam o tome i razmisljala kao o "problemu".
Jednostavno, tako se desilo. Postoji neka starosna granica u tom smislu da najveca vecina ljudi do tog doba ima potrebu za aktivnim seksualnim zivotom, ali sve je to relativno i svi smo mi razliciti. Osim toga, dosta zavisi i od okolnosti.
Prvu malcice "ozbiljniju" vezu sam imala onda kad je meni zaista bilo rano za sex i nije o tome ni bilo reci (stara, dobra vremena

), a posle sam dugo bila bez momka, tako da mi sex kao sex nije ni nedostajao.
"Prvi put" se desio onda kad sam pozelela, sto ce reci da sam bila potpuno spremna i zrela za to, i, ako i to nekom nesto znaci, opet bih postupila isto. I potpuno sam sigurna u to da za pocetak aktivnog seksualnog zivota nije bitan datum (ili godina) rodjenja, vec mnoge druge stvari koje sami osetimo i prepoznamo. I, naravno, uvek je vazno znati odabrati sa kim otici u krevet (ili negde pored).
E sad... I kada "redovno" upraznjavamo sex, nemamo svi iste potrebe... Mozda devojka koja se javila spada u kategoriju onih koji nemaju neku narocito izrazenu zelju i potrebu za sexom?
Sve u svemu, uvek sve to dodje na svoje...