A(SEKSUALNOST) ILI NESTO DRUGO...

Steffan:
Iceman:
Princeza:
Mici ne uzbudjuj se... Taj ti uvek ima neki "pametan" komentar i uziva kada se drugi nerviraju zbog toga - lek je ignorisati kretena.

MA IDEM SADA DA TI JEEBEM DZUKELU, JEL TI JASNO?!?!?! :evil:

hahahahaha... sta ti je kuce krivo manijace jedan!! :lol:

Ма не само да воли куце да *ебе, него изгледа да воли и лешеве. Разумећеш ме кад будеш читао тему:
Једна мање фина тема

BodoniuS:
Steffan:
Iceman:
Princeza:
Mici ne uzbudjuj se... Taj ti uvek ima neki "pametan" komentar i uziva kada se drugi nerviraju zbog toga - lek je ignorisati kretena.

?? ?? ???? ?? ???? ???? ?? *???, ???? ??????? ?? ???? ? ??????. ????????? ?? ??? ????? ????? ????:
????? ???? ???? ????

Jaoooooooo ode mu REPUTACIJA :!: :!: :D

BodoniuS:
Steffan:
Iceman:
Princeza:

Ма не само да воли куце да *ебе, него изгледа да воли и лешеве. Разумећеш ме кад будеш читао тему:
Једна мање фина тема
Samo ti meni javi kada ti ugine kuca!

Andjelka777:
Vidim da je ovde puno iskusnog sveta, ali i mnogo onih koji se foliraju. Ono sto mene zanima je da li ima nekog ko bas i nije preterano iskusan a da je stariji(tu mislim iznad 25) i kako on/ona to dozivljava? Ja imam 28 godina i jos sam, ups, nevina. Bila sam dosta dugo u vezi s tipom koji je ispao impotentan, ali sam ja bila prilicno zaljubljena pa mi nije toliko smetalo. To je bilo pre 2 godine. Od tada nisam srela nekog ko mi se toliko svideo. I polako gubim nadu da cu takvog ikad i sresti... I kako bi, uopste, neki muskarac reagovao da mu devojka od 28 godina kaze da je nevina??
Ako sam ja bila ozbiljna i iskrena, to ocekujem i od vas...
Hajde, evo i ja po prvi puta osetih neku potrebu da progovorim na temu seX-a ovde,mada ne volim o tome da pricam,volim da drzim do svoje intime i intime mojih partnerki.Elem,sta htedoh da kazem,a ponukan nekim svojim slicnim iskustvom,od pre nekog vremena sa nekom devojkom.Mislim kao muskarac,A stariji sam od tebe nekih 3 godine,da je to super,super sto postoji jos takvih devojaka,ne mislim sto neko rece da je nevinost sad neki barjak sa kojim treeba mahati,vec da je prvenstveno to odraz tvog nekog licnog samopostovanja, i to je divno,znaci da postujes sebe a to je osobina koju bi svaki muskarac trebalo da ceni,bar ja cenim.A zast0 bi sve i moralo da bude po sablonu,kao moras da izgubis nevinost do tad i tad i takve slicne gluposti?Ne, mislim da svaki covek,zena ima pravo da radi ono sto hoce,sto zeli i sto je njegov izbor u krajnjem slucaju.Kad osetis potrebu za tim,kad budes stvarno to zelela,uradi to!Najlakse je danas doci do sex-a,veruj mi,samo sto se mene tice,nikad broj partnera nije merilo kvalitetnog sex-a,vec kolicina i stepen uzbudjenja koje osecas kad si sa nekim, a najbolji je kad je povezan emocijama i visokim stepenom poverenja medju partnerima.u svakom slucaju htedoh ti reci,neka izbor bude tvoj,nemoj se opterecavati time,a veruj da postoji jos muskaraca koji znaju to da cene.Puno srece i ne slusaj zlonamerne komentare,nema puta od tijela do tijela...vjeruj mi

Andjelka777:
Vidim da je ovde puno iskusnog sveta, ali i mnogo onih koji se foliraju. Ono sto mene zanima je da li ima nekog ko bas i nije preterano iskusan a da je stariji(tu mislim iznad 25) i kako on/ona to dozivljava? Ja imam 28 godina i jos sam, ups, nevina. Bila sam dosta dugo u vezi s tipom koji je ispao impotentan, ali sam ja bila prilicno zaljubljena pa mi nije toliko smetalo. To je bilo pre 2 godine. Od tada nisam srela nekog ko mi se toliko svideo. I polako gubim nadu da cu takvog ikad i sresti... I kako bi, uopste, neki muskarac reagovao da mu devojka od 28 godina kaze da je nevina??

Potpuno je nevazno. Ne obracaj paznju na to sta ti drugi govore. Ako zelis da tu tanku opnu zadrzis za onog pravog (mada takav ne postoji), onda se toga pridrzavaj do kraja.
Ono sto je sigurno tom POTENCIJALNOM nemoj govoriti da si nevina do samog kraja. Ako do tada ne provalis dali je kreten, tog trenutka kada mu kazes, sigurno ces skapirati. Ako se smeje - sutni ga - bukvalno (imaces blisku metu :))) ), ako pocne da gnjavi "PA, LEPO STO SI SE CUVALA ZA MENE" - opet ti je isto kao da se smeje - postupi kao u prethodnom slucaju. Te reci nisu nista vise nego podsmevanje, licemerje.
Ako te i dalje gleda istim pogledom, to je taj.

Malo gluposti i sa moje strane. Mozda ti i pomognu.

Andjelka777:

Znaci kasnim 3 dana...leeepoooo...

Ma zaboravi frajera-on pojma nema!

Ljudi, koliko sam ja razumela devojku, nije se ona CUVALA za princa na belom konju, vec se malo plasi... Ili, ne znam kako to, vec, da objasnim. Imam slican problem (samo sto sam prilicno mladja), ali, za toliko imam i veci problem. Ali, to je druga prica...
Mislim da ona voli da idealizuje, da je suvise ljudi odbila jer se nagledala americkih filmova i nije uspela da pronadje savrseno romanticnu situaciju da spava sa nekim, pa je nije dobro ni razumela. To govorim o vremenu pre impotentnog decka.
Mozda bi bilo dobro da poseti nekog psihoanaliticara (ako to uopste postoji, ovde). Mislim, ozbiljno, kao, da poprica sa nekim.
A ovo sam napisala samo da skrenem paznju da VEROVATNO NE OCEKUJE DA JOJ NEKO ZAHVALI NA NEVINOSTI, NITI PLANIRA DA SE POHVALI NJOME, PRVOM PRILIKOM. Svoju situaciju je iznela KAO PROBLEM!!!

A sto se teme tice, da je "zacinimo" sa malo licnog iskustva...
I ja sam tkz "nevinost" "izgubila" (namerno pisem pod navodnicima jer su izrazi strasno glupi) u nekim relativno "kasnim" godinama. Niti sam izbegavala sex, jos manje "se cuvala" za "pravog", niti sam se time opterecivala. U sustini, vrlo malo sam o tome i razmisljala kao o "problemu".
Jednostavno, tako se desilo. Postoji neka starosna granica u tom smislu da najveca vecina ljudi do tog doba ima potrebu za aktivnim seksualnim zivotom, ali sve je to relativno i svi smo mi razliciti. Osim toga, dosta zavisi i od okolnosti.
Prvu malcice "ozbiljniju" vezu sam imala onda kad je meni zaista bilo rano za sex i nije o tome ni bilo reci (stara, dobra vremena :) ), a posle sam dugo bila bez momka, tako da mi sex kao sex nije ni nedostajao.
"Prvi put" se desio onda kad sam pozelela, sto ce reci da sam bila potpuno spremna i zrela za to, i, ako i to nekom nesto znaci, opet bih postupila isto. I potpuno sam sigurna u to da za pocetak aktivnog seksualnog zivota nije bitan datum (ili godina) rodjenja, vec mnoge druge stvari koje sami osetimo i prepoznamo. I, naravno, uvek je vazno znati odabrati sa kim otici u krevet (ili negde pored).
E sad... I kada "redovno" upraznjavamo sex, nemamo svi iste potrebe... Mozda devojka koja se javila spada u kategoriju onih koji nemaju neku narocito izrazenu zelju i potrebu za sexom?
Sve u svemu, uvek sve to dodje na svoje...

Back