a sad parfem..

TRESOR​

images[74].jpg

Meni bi sada bas trebao parfem..pored one stalne postavke Chanela,treba mi neki svakodnevni.I zaredjah po Sephori pre neki dan da vidim od ovih novih dal mi se nesto svidja..Na zalost,bas nista:(
Sada se dvoumim izmedju dva stara a presudice ono sto se nadje kod lokalnog snabdevaca jer ko jos kupuje parfeme u parfimeriji!?:wink:
Sicily ili Kenzo Jungle!?A dolazi u obzir i Obssesion koji sam koristila na prvoj godini fakulteta...
Ajd sad...:wink:

Devojke, devojke...
Nisam mogao da odolim, a da se ne uključim.
Treba da pitate muškarce, koji im se parfem sviđa, i koji izaziva...
Preporučujem:
- od slatkih: Givanchy HOT ili Lancome Hypnose
- nežni: Barbaris/Barbaris, NINA RICCI – Premier Jour
- osvežavajući: Davidoff cool water, a i Nivea fresh
- ostalo: CHRISTIAN DIOR Addict, D&G l.b. ili sicily
Sve zavisi od kože. Nekom stoji izvanredno Chanel chance, nekom nešto drugo.
Pozdrav...
meni Chance ne da stoji...Bez zezanja..a tek mademoissele,a o petici i da ne pricamo.ja sam bas Chanel tip reklo bi se..osim po oblacenju!;-)

Jel koristio ko od Vas Roxanne kopije. Za cenu od 4 evra (50ml) nude odličan kvalitet. Nemaju trajnost kao originali, ali završite posao za jedan izlazak.
Ko nema za original, može da kupi kopiju!

Paaa... ako mene pitas, ja ga nemam u svojoj ''kolekciji''.
Za mene je previse obican, isfuran, mnogo mi je sladak, nekako nije po mom ukusu.
Mislim da je za bas, bas mlade devojke.

Ma najbolje je da odes do parfimerije i isprobas ga.
Ili, ako te mrzi to, da posetis neki od parfemskih sajtova... ima ih ihaha, a imas i jedan predobar sajt na srpskom jeziku... kucaj www.punmiris.com i otvorice ti se citava paleta o parfemima, pa mozes da se informises bas o svakom.
Eto, da ti malo pomognem.

armani sensi - prelep je :D

Ja ga trenutno imam i savrsen je,iz iste note preporucujem ARMANI MANIU,jako je efektan,CHANEL Chance je mocan al nisam sigurna da mi pristaje,muz mi kupio ,a ja ga uopste ne koristim!:roll: Probajte HUGO BOSS INTENSE,vrlo dobar parfem,svi koji su ga pomirisali odusevili su se,ma niko nije rekao da ne valja! Ja recimo nikada ne mogu bez D&G light blue,a od skoro i Moscino FUNNY,imaslicnu notu i bez njih ne mogu! Probaj i NAOMAGIC Naomi Campbell i Ultraviolet,lepi su ,moj muz ih bas obozaa a ja bas nisam odusevljena pa ih slabo stavljam! Armani CODE je odlican,vrlo kvalitetan parfem,a i novi Boss FEME je odlican! PARFEME KOJE JA BAS NE VOLIM SU: Kenzo jungle,Tresor,D&G The one, GUCCI RUSH bas ne volim...Eto,nadam se da sam pomogla,imajuci u vidu sta volim a sta ne,ti to mozes da uporedis sa svojim ukusom pa da ti moji predlozi budu od pomoci !!! ( ovo poslednje se odnosi na devojku koja je u nedoumici sta da kupi)!!!!:lol::):D Pozzzz!

Back