Giovanna
Iskusan
- Poruka
- 6.633
Prikljucujem se klubu obozavalaca Kenzo Amour-a !
Divan je !!! Nadam se da cu ga uskoro kupiti!!! 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
brbljiva_kisa:ajaoj sto sam danas provalila super miris, pa to nije normalno. toliko je prijatan, topao, barsunast, romantican, nezan, kakav spoj...sve sto ocekujem da parfem ima.
Moram ga posedovati, moram ga posedovati.
To je Kenzo Amour.
Samo_Kisa
Hypnotic Poison je EXTRA!!!!!!!!!!!!!!!!!okata:Jel neko prokomentarisao Hypnotic Poison od Diora?Ja ga obozavam i mislim da je jedini parfem koji izgleda na tebi kao da je prirodni miris tela.Mozda samo odredjenim ljudima tako stoji.Meni je ekstra, a inace sadrzi afrodizijak tako da ..........Meni ga je decko uzeo, ali posto sam uzela od grugarice da probam.Ekstra je.A ima jedan koji sam osetila na Ivani Negativ na nekoj promociji i znam da mi se jako svidja jos od ranije ali ne znam kako se zove.
Peta W.:Juche sam dobila Mexx- Waterlove...po malo sladunjav za moj ukus,ali mozhe da prodje....fin je za preko dana,nezhan je i ne gushi.![]()
dr Mica:Meni je trenutno najbolji Paris Hilton! Predivan je, ukoliko volite malo sladunjave parfeme
Ima da se kupi u Wish-u u NS.Dolcenera:A gde si kupila njen parfem,kod nas ili negde van?
_AnjA_:Imas ga i u svakoj Jasmin parfimeriji u BG
Peta W.:Ima da se kupi u Wish-u u NS.
Imaš ih u onoj, relativno novoj parfimeriji ispod Beograđanke, tj. u tom sklopu zgrada, ćošak Miloša Velikog i Kralja Milana. Umesto Borova.Dolcenera:Parfeme Paris hilton?Ja sam trazila i rekli su mi da ne drza.A koja Jasmin prodavnica tacno?
alexandrra:Devojke, koje parfeme preporucujete za prolece?
Juce sam bila sa jacom polovinom u shoppingu,on je odlepio na novi Joop-ov u zelenom pakovanju, zaboravila sam ime. A ja za sebe nista nisam nasla, probala sam gorepomenut Kenzo Amour, ali je previse vanilast za moj ukus.Volela bih nesto sveze tipa Light blue, ali opet zavodljivo.