A posle su vam muslimani krivi...

Arhangel NS:
Муслимани су почели са исказивањем своје лојалности и широм Европе...

Задивљујуће је како они постају јединствњни у одбрани своје вере, свога пророка.

ЗАДИВЉУЈУЋЕ, зар не ?

када су хришћани показали такво јединство ?

Где није ?!
Ал' пази, ово је искусан човек могао да назре још пре 10 година, рецимо у Паризу (о чему сам писао више пута) је тачно човек могао да осети ту тензију која влада између домаћих и досељеника, а посебно муслимана. То се све знало, само се чекало, ово као - 11. септембар, Садам, Француска, Иран.....
Гле кад на Западу нико нема муда да каже да се ради о сукобу цивилизација, за шта изгледа једино ми Срби смо смели прозборити коју на овдашњем континенту....

Е бре, разумеш кад се рођени Французи боје муслимана ?! Не толико ни црнаца, ни Азијата, ал' муслимана !! :shock: Верујем да је тако и у осталим земљама ЕУ...

PAC-PAC:
Буразере, ниједни нису наши.
Све је то на исти калуп, сви су они саборни дпок не добију по тамбури, а после им Срби криви.

То "ни једни" вероватно значи - ни запад ни мусли-исток...Слажем се...Ал' погледај шта сам написао раније - ни нас за семе неће оставити...

Значи, колико год се ми трудили да останемо по страни, неће нас заобићи коначни сукоб "цивилизација"...На жалост, тај сукоб је одавно почео, али ко је схватио је ЖАЛОСНО...Ми смо у једном од жаришта исламског продора...Немамо иза себе никога од већих, хришћанских играча...Ову игру морамо играти сами, па ко преживи причаће...

Арх, па шта?!
Имамо избор да се поунијатимо или да се изламизујемо, српски речено - да будемо оно што никада нећемо бити.
Које ја користи имам од тога ако ми сутра дете буде блентављено од језуите или мујазина?
И Зекини Голаћи су јуришали буковим цепаницам па је опет неко остао за семе, прецизније - преживело их је тројца.
Схвати да нам као православцима нема друге.

Не бој се ти ништа - НЕМА СМРТИ БЕЗ СУДЊЕГА ДАНА!

Али перфидни Франћези као и сви остали Латини, фино премошћују отворен сукоб цивилизацијске природе на друштвену раван, тако и на раван интеграција, постколонијалног дискурса....
Само кад се сетим како је то све почело од ношења димија, као шатро проблем "интеграција"
.... мислим, то је оно лицемрје о коме говорите, тако је сигурно и у другим развијеним земљама. Чекају до задњег момента, покушавају да кулирају, иако виде да им следе много жешћи сукоби.

....грану је боље сасећи док је млада пре но пусти јак корен ;)

@Migud & Ras

Bogumi... ima varijanta....Ako WWIII koji je poceo, zvanicno stupi na snagu i na svetsku pozornicu te pocne krljanje velikih, onda imamo barem neku sansu. Do sad kroz istoriju kad god smo trebali da stanemo na noge, poceo neki Svetski rat i mi odosmo kasapinu pod sataru. Ako i sad pocne, sta ce da bidne nek prica ko prezivi... valjda ce nas ostati vise nego Zekinih Golaca...:D

Zarathustra:
Где није ?!
Ал' пази, ово је искусан човек могао да назре још пре 10 година, рецимо у Паризу (о чему сам писао више пута) је тачно човек могао да осети ту тензију која влада између домаћих и досељеника, а посебно муслимана. То се све знало, само се чекало, ово као - 11. септембар, Садам, Француска, Иран.....
Гле кад на Западу нико нема муда да каже да се ради о сукобу цивилизација, за шта изгледа једино ми Срби смо смели прозборити коју на овдашњем континенту....

Е бре, разумеш кад се рођени Французи боје муслимана ?! Не толико ни црнаца, ни Азијата, ал' муслимана !! :shock: Верујем да је тако и у осталим земљама ЕУ...

Баш то, гомила бивших Европљана, зомбираних јединки политичке коректности, против јаких и немилосрдних дивљака (које су сами Европљани довели, мислећи да ће да им заувек чисте клозете). Пример Данске, за гомилу ствари тамо нисам ни знао док не видех овај текст пре неки дан:

http://antiwar.com/letters/

У питању је писмо једног Данца, који документовано наводи све злочине муслиманских емиграната по Данској, пре овог са караикатурама. Текст почиње са:

Regarding free speech and Muslims in Denmark:... чисто да знате, ако неко хоће да прочита (препоручујем под обавезно, јер стварно је у питању шокантан збир злочина муслиманских емиграната у Данској). Поента целе приче ја да то Данска, изгледа, прихвата потпуно мирно (а ми се онда чудили што нас "браћа Европљани" не разумеју око Косова и Босне). Европа је мртва, само јој још нико није телефонирао.

Zarathustra:
@Бл

Попе, за Тебе сам објавио прави подстицајан пост, за који очекујем да ћеш имати достојан одговор ако, како рече, студираш богословију. До сада си се бавио само пуким филетистичким пропагандисањем, дај се сад мало врати Светом Писму. ;)

ЈА рекох ове године требам кренути, АКО БОГ ДА.

Back