Daenerys
Zainteresovan član
- Poruka
- 115
Goddess of the far east:Daenerys čuvaj svoje zmajiće...![]()
![]()
Hocu....hvaaalaaa ! :grin:
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Goddess of the far east:Daenerys čuvaj svoje zmajiće...![]()
![]()
... a taj, jedini, ti je i otkrio provereni podatak da je najveći **** na svetu dužine 12 cm, a ?!?Happy-ca:Ja samo jednog i sad sam se za njega i udala.Ponosim se time!
I to pise covek koji u 2 ujutru visi na forumu, a ima vise od 20 poruka dnevno, sto ce reci da provodi bar 8-10 sati dnevno za racunarom.Aleksej_BASO:Cega se pametan stidi......
krvolok:... a taj, jedini, ti je i otkrio provereni podatak da je najveći **** na svetu dužine 12 cm, a ?!?![]()
Puno srece! ;-)Happy-ca:Ja samo jednog i sad sam se za njega i udala.Ponosim se time!
Pipi Langstrumpf:Puno srece! ;-)
Pipi Langstrumpf:Mozete da me mucite, ali ja NISTA NE PRIZNAJEM! (Ovo povodom teme)
B€nD€r:I to pise covek koji u 2 ujutru visi na forumu, a ima vise od 20 poruka dnevno, sto ce reci da provodi bar 8-10 sati dnevno za racunarom.![]()
alya:A sto puno srece? Zar ce joj trebati...mozda vec ima srecu...![]()
Zapravo, opak je bio samo na rijecima...Goddess of the far east:Jedini opaki zmaj je bio ZmajSvevlad ,ali njega više nema ...R.I.P Zmaje svevlade...
blondi:elem ovako... gazdarica upravo ustanavlja da forum gubi smisao... slažem se sa njom i dajem joj full support stoga otvaram ovaj topic... mislim da če biti zanimljivo 8)
pošto smo forumaši poznati po takmičenju tipa čiji je duži, koliko puta masturbiramo, ko je gde i na koji način i svi sve znamo i bla bla...
ajde sad lepo fino iskreno CIFRE na videlo :wink:
dakle znači: koliko partnera/ki ste imali dosada??? (znači sex, do kraja, ne ono malo muvali se...)