A kako zene glasaju?

Najbolji film godine je?

• American Hustle

• Captain Phillips

• Dallas Buyers Club

• Gravity

• Her

• Nebraska

• Philomena

• 12 Years a Slave

• The Wolf of Wall Street

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
primetio sam da zene,mahom,glasaju za tadica
verujem da je tesno povezano sa izgledom kandidata,al ne bih da kazem da su povrshne
imash ove shto glasaju za tomu...e te znam ko zlu paru...grebatorke klasichne

- - - - - - - - - -

ups...pogreshna tema :rumenko:

Kažu da je Matthew ''Redneck'' McConaughey izgubio šurnaest kila za ulogu, tako da on dobija za najboljeg glumca... osim ako među ponuđenim nema crnca, nekog ko je glumio mentalno retardiranu osobu ili žrtvu holokausta... takvi uvek osvajaju.

A imamo i crnca, sad vidim. Pa, biće tesno.

primetio sam da zene,mahom,glasaju za tadica
verujem da je tesno povezano sa izgledom kandidata,al ne bih da kazem da su povrshne
imash ove shto glasaju za tomu...e te znam ko zlu paru...grebatorke klasichne

- - - - - - - - - -

ups...pogreshna tema :rumenko:

Unisti mi temu! Sabotaaaaaaaaaaaaaaaz! :rida:

- - - - - - - - - -

Kažu da je Matthew ''Redneck'' McConaughey izgubio šurnaest kila za ulogu, tako da on dobija za najboljeg glumca... osim ako među ponuđenim nema crnca, nekog ko je glumio mentalno retardiranu osobu ili žrtvu holokausta... takvi uvek osvajaju.

A imamo i crnca, sad vidim. Pa, biće tesno.

E, ako to donese Oskara, vise necu filmove da gledam. "Sta je uradio", "Prepolovio se". :dash: A gluma? :sad2:
Ja glasam za Kristijana Bejla. :ceka:

Pa ako cemo po kriterijumu "izgubio sesnaes' kila" onda je Bejl radio to vise puta. :mrgreen: Seti se samo filma The Machinist.
A sad kad gledam listu po drugi put dala bih Oskar Di Kapriju jer je zasluzio vise puta da ga dobije i uvek je neko drugi bio preci. Stvarno mi ne bi bilo krivo da ga i on odnese.
Hrišćanska Bala je izjavio posle Mašiniste kako više nema nameru da radi takve telesne transformacije, ne zato što je nezdravo, nego zato što ne želi da bude poznat kao ''onaj što je izgubio 50 kila za ulogu''. A eto ga kako se usvinjio za Hustle.

Гледала сам само "Гравитацију", како бих уопште могла да гласам?

I ja sam gledao samo Gravitaciju, pa glasam za ''Her'', jer sam tako u mogućnosti.

Svi filmovi na listi zasluzuju Oskara osim Dallas Buyers Club. Takva je bar moja ocena. Nisam pogledala Captain Phillips, ali to cu veceras.

Back