snoshaj efendija
Elita
- Poruka
- 19.456
Kad zene priznaju da razmisljaju klicom kao sto tvrde da muskarci razmisljaju mudima (a zenama kao sve ide iz glave), eto nam ravnopravnosti i ovaj forum ce biti ugasen.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
sanja:savremeni muskarac, ne modem.
snoshaj efendija:Kad zene priznaju da razmisljaju klicom kao sto tvrde da muskarci razmisljaju mudima (a zenama kao sve ide iz glave), eto nam ravnopravnosti i ovaj forum ce biti ugasen.
jagodica:snoshaj efendija:Kad zene priznaju da razmisljaju klicom kao sto tvrde da muskarci razmisljaju mudima (a zenama kao sve ide iz glave), eto nam ravnopravnosti i ovaj forum ce biti ugasen.
pa onda valjda razmisljamo jajnicima
MAN:kakva žena odgovara savremenom muškarcu?
ariela:MAN:Razveden sa cerkom radi puno nema vremena ni za sta firma mu je veoma vazna...menja zene kao maramice i ne zeli vise ozbiljno da se veze...Recenica koju cesto cujem od njega je "ah da sam te ranije sreo" ali nijedan jedini njegov pokusaj da me zaista upozna i mozda pokusa ponovo...ne znam vise da li savremen muskarac moze da stvarno ima zenu koja ga potpuno razume i podrzava?
eh da te ranije sreo.. jedna maramica bi mu bila sasvim dovoljna.. 'vako siroma mora da ih menja i baca sebe u Xtra tro$ak
Nego... koji je to majmun kad je izdrzao 16 godina smaranja i cimanja?! Mora da je degenerik.. pitchka.. mazzoxista..
E svega ljudi na ovom svetu![]()
odlicno si me opisao! :wink:black-devil:Da nije iskompleksirana
Da je veoma inteligentna
Da je veoma obrazovana i zanimljiv sugovornik /ali da nije "uceno politicki korektna" i "napuhana" sto je cesto najveci nedostatak obrazovanih pa mi je dolazilo da pomislim "svetila se nepismena konobarica"/
Da je postena i altruisticna
Da zeli i voli decu i da su joj deca prioritet
Da je tolerantna do odredjene granice
Da se na nju mozes osloniti kad ti je gusto
Da joj se u biti *ebe vozi li se u Spaceku ili Ferariju
Znaci sve najbolje![]()
peach:Uh i ja prepoznah sebe zivota mi moga...ali kome trebablack-devil:Da nije iskompleksirana
Da je veoma inteligentna
Da je veoma obrazovana i zanimljiv sugovornik /ali da nije "uceno politicki korektna" i "napuhana" sto je cesto najveci nedostatak obrazovanih pa mi je dolazilo da pomislim "svetila se nepismena konobarica"/
Da je postena i altruisticna
Da zeli i voli decu i da su joj deca prioritet
Da je tolerantna do odredjene granice
Da se na nju mozes osloniti kad ti je gusto
Da joj se u biti *ebe vozi li se u Spaceku ili Ferariju
Znaci sve najbolje![]()
takvo savrsenstvo...
odlicno si me opisao! :wink:
ovo je genijalan odgovorDisMisaL:Ja sam malo nesavremen, pa mislim da mi odgovara zenska zena. Kako stoje stvari sa savremenima, njima bolje pasuje muska zena.MAN:kakva žena odgovara savremenom muškarcu?
i ja sam za ovu varijantuvaga55:ovo je genijalan odgovorDisMisaL:Ja sam malo nesavremen, pa mislim da mi odgovara zenska zena. Kako stoje stvari sa savremenima, njima bolje pasuje muska zena.MAN:kakva žena odgovara savremenom muškarcu?svi se nešto foliraju a ti si bar iskren
ukrstio si ovaj rebus pa ko voli nek izvoli
![]()