A i A

Ovaj skec sa psihologom mi je bio smesan, nisam ocekivao da ce da mi izmami osmeh.
Gledao sam par epizoda, ne svojom voljom, bilo na TV kod nekog, a taj neko gleda, pa ajde i ja da pogledam.

Na kapiram konkretno gde je zamerka, sto je hteo brdo seksa, sto je egoista, boji se emotivne bliskosti ili sta vec?
I ne, ne moze se generalizovati da su muskarci u Srbiji takvi, a tamo negde bolji, ljudi su ljudi, pa gde god, mada razlike u mentalitetu postoje, to je sigurno.

Stvarno, Paranormalna ima zamerku na adaptirani kanadski scenario, koliko sam čitala u najavi po tom scenariju serija postoji u 25 zemalja. Nego i Milka čoklade adaptirane su za naše tržište, tako i scenario.
Pogledala sam nekoliko puta skečeve, tj epizode.
Lično nemam neke zamerke, mada nje tip serije čiji bih postala fan, svrha toga je i da bude sve malkice iskarikirano. Bolje i to, nego RTS dnevnik, Mala Nevesta, Zvezde Granza i sl...
Kapiram da mene ta serija ne može da iznervira, jer se ne prepoznajem ni u jednom jedinom segmentu.
Meni lično taj glumac ide na ganglije, ali ne uloga.
A, ovo za balkance što tovariš u temi, šta znam, ne seci svoju granu :lol:
Ispada da najviše pljuju muškarce -žene koje imaju dugogodišnje brakove. Kako sad to?,, Ti si žena koja tajnu znaaaa" Ili nađi nekog Hansa ili ovog tvog pošalji kod mene na gibanicu i da mi prepila 50m drva, ima da mu igram sambu rumbu ča-ča-ča, ako ga mrzi da pila drva, može i gas da plati, kod mene uvek ima izbora :rotf:
A, ženski rod najviše pljuju muškarci koji su možda nekada ili najverovatnije nikada imali žensku, te se najviše druže sa sopstvenom šakom. Kako sad i to? Tipa: nema pas za šta da ih ujede, mama im maže paštetu svaki dan, napucali su u dupe 40 banki, ili još gore i koji god više se tu urezao...

Ja najpre u prolazu bacila pogled i pomislila "kakav smor od serije", ali onda sam se u par navrata slatko nasmejala, npr. sa slovenačkim carinikom, pa ona spremačica ragbista...

- - - - - - - - - -

Jao, ja tek sada vidim da je ovo u pdf "LjiS"z:D Pa ko se ovde seksa? Ne računate valjda one "lake pokušaje petinga", što reče Branka Katić u "Anđelima"?

Back