A forumaši koji nam nedostaju?

strasna je samo smrt, ili bolest.
a ni kod koga , bogu hvala , nije to u pitanju.
nek su zivi i zdravi, nek odmore od foruma, pa nek se vrate..:)

Sve to draga moja zavisi od onoga sta je neko trazio u virtuelnom svetu, sta je nasao, da li je dovoljno sposoban da se resi ovisnosti i....

@smokvica
Nisi me razumela, odnosilo se na naivnost prepoznavanja reankiracije nikova, ali znam da si lepa plavusa:zag:

Sve to draga moja zavisi od onoga sta je neko trazio u virtuelnom svetu, sta je nasao, da li je dovoljno sposoban da se resi ovisnosti i....

@smokvica
Nisi me razumela, odnosilo se na naivnost prepoznavanja reankiracije nikova, ali znam da si lepa plavusa:zag:

...jednostavno te smori kucanje, imitacija odnosa, tacnije smori te vreme koje ovde provodis a lakim logovanjem sa telefona i laptopa omoguceno ti je da sedis sa drustvom i da kuckas na forumu. Post na post, kazes nesto drugi ti udari repliku, pa replika na repliku i odoseeeee sati i sati tvog jednog i neponovljivog zivota. To nikako ne moze biti dobro a bogme sputava te u normalnom zivotu, da ne pominjem koliko zanemarujes druge hobije. Sebi sam ogranicila najpre broj poruka, ukinula obevestenja o pp-u koja stizu na mail, zakljucala veci deo komunikacije ali ja sam tip koji ide sporo, k'o i uvek, oni verovatno grunu i zavrse. Ne priznajemo ocigledno sebi, rucunarska zavisnost je po tezini odmah uz zavisnost od alkohola a pod zavisnike spadaju svi koji vise od 4h dnevno provode na netu. Dakle, krajnje je pozitivno sto ljudi shvataju da imaju problem. Dakle, nadam se da ce raditi neke zanimljivije i pametnije stvari u kojima ce uzivati punim srcem.

Back