A forumaši koji nam nedostaju?

Ne znam da li sam cenila baš 50x20 ili nešto više, al' obično dodam "plus marlon sa bar 150" :lol:
Krsta je bre selo, svi se znaju :D

Marlona ja prepoznam sa par postova, ali on se i ne krije:D Jeste da ima prilicno komplikovan pristup ali se moze puno toga podsetiti ili nauciti. Problem (meni) su oni koji dodju da izvredjaju i isprovociraju. Lako je njih iskulirati, ali ne svakom.

Eto ti sad, uskopistio se pa sikteriše ovde fino društvo....neka, neka, od pesak ćeš da nas praviš, a pesak nećeš da imaš :lol:

ma jok bwe ja vas volem.... sto bi dolazio i redom vas shamarao, ovaj sarmirao :))
zene vole da se potcine nekom ko je dominantan pa makar i ovde u vl-u pa zato moram ybg.... inace ne bi ja.... ja sam ko mache umiljat u realu..zeqa moglo bi se reci :rumenko:

Zna on da ga ja razumem...jednostavno. Ali, shou je deo virtuele;)

shou je deo samo ljudi koji bez njega ne mogu, ne bih rekla da je deo virtuale

oni i insistiraju na mraku, kao u pozoristu- da se carolija ne izgubi ... jer je carolija scene osetljiva rabota, i svako i najlakse otvaranje vrata i pustanja zrake svetla je unisti bespovratno ... ali se zaboravlja da jedan deo ljudi tu caroliju nikada i ne vidi, mozda cak samo deca :aha:

shou je deo samo ljudi koji bez njega ne mogu, ne bih rekla da je deo virtuale

oni i insistiraju na mraku, kao u pozoristu- da se carolija ne izgubi ... jer je carolija scene osetljiva rabota, i svako i najlakse otvaranje vrata i pustanja zrake svetla je unisti bespovratno ... ali se zaboravlja da jedan deo ljudi tu caroliju nikada i ne vidi, mozda cak samo deca :aha:

El ti to meni:D, nije valjda da ti...nedostajem:manikir:

Back