medved_bg
Elita
- Poruka
- 15.540
Zezanje, bre, marlone, gradimo urbanu legendu, džabe objašnjavaš, ćuti i trpi 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ne znam da li sam cenila baš 50x20 ili nešto više, al' obično dodam "plus marlon sa bar 150"
Krsta je bre selo, svi se znaju![]()
Zezanje, bre, marlone, gradimo urbanu legendu, džabe objašnjavaš, ćuti i trpi![]()
Jeste da ima prilicno komplikovan pristup
Eto ti sad, uskopistio se pa sikteriše ovde fino društvo....neka, neka, od pesak ćeš da nas praviš, a pesak nećeš da imaš![]()
Eto ti sad, uskopistio se pa sikteriše ovde fino društvo....neka, neka, od pesak ćeš da nas praviš, a pesak nećeš da imaš![]()
niko mi ne veruje![]()
a umem i da vozim u rikverc po krivinama 20 kilometara vezanih ociju![]()
Zna on da ga ja razumem...jednostavno. Ali, shou je deo virtuele![]()
shou je deo samo ljudi koji bez njega ne mogu, ne bih rekla da je deo virtuale
oni i insistiraju na mraku, kao u pozoristu- da se carolija ne izgubi ... jer je carolija scene osetljiva rabota, i svako i najlakse otvaranje vrata i pustanja zrake svetla je unisti bespovratno ... ali se zaboravlja da jedan deo ljudi tu caroliju nikada i ne vidi, mozda cak samo deca![]()
El ti to meni, nije valjda da ti...nedostajem
![]()
da nisi kuckao dok si bio na odmoru sigurno bi
cisto me taj deo- shou deo virtuale ponukao da nakuckam da nije- koliko ga god neki predstavljali takvim, ili se trudili napraviti ga istim ... .bio si inspirativan elte![]()
Ja za nju pitao odavno al izgleda da nikome ne nedostaje sem meninema ni kafeholicarke
a nisu cak ni prepotopni forumashi![]()
Ja za nju pitao odavno al izgleda da nikome ne nedostaje sem meni![]()
Gagili sretnem često na fejsu,...isto ti je to,...navrati,...živa je i srca punog ljubavi,..![]()
fali i dana![]()