- Poruka
- 29.300
Slažem se.U kanalu su ti muskarci...malo si naopako postavio teoriju.![]()
Prava bez obaveza.
Živeo 8. Mart Dan žena-sutra ne postoji,dok ne svane novi dan.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Slažem se.U kanalu su ti muskarci...malo si naopako postavio teoriju.![]()
Opet su mnogo bolji ljudi od madjarije i ostatka mitteleurope.Мртва трка ко ми изгледа прљавије, аљкавије и одвратније између тих косооких и индијаца.
e jeste nema tamo zena90% su trandže, nikad nisi siguran
Ako nosi suknju, a nije iz Škotske - može!Šta mislite?
Lele...
Moze
Moze
Moze
A jel oni jedu svasta? Skakakvce i to?
Jhohoj najsЈок,. ..уврћу брадавице...![]()
Gle sasvim si upravu.Poslednjih 10 godina sam imao,imam i dalje ,prilike da radim sa njima,a i da vidim iste te Filipinke,Tajlandjanke i slicno,koje su prodale "kravu" da tako kazem, da bi pobegle iz dzungla rodne zemlje... uglavnom su to zene, koje su jako jako mladje u odnosu na njihove "muzeve". Najvise sto sam video takvih slucajeva da se neka Filipinka,Vijetnamka,Tajlandjanka udaje za belca,retko retko kad za crna, je u Australiji i na Novom Zelandu. Ti muskarci su jednom nogom u grobu,ali bukvalno su tako. dok one mlade u svojim 30im godinama,nekad i 40,skacu u vis petama se lupaju i jako su "bossy" sto bi rekli Amerikanci. Odnosno, ona je gazda u kuci,dok njen muz bez pogovora izvrsava nnjena naredjenja i radi sta mu se kaze. Nikad mi nisu bili jasni ti muskarci,sta mu je trebalo da ide u te dzungle da trazi takvu zenu,zar je toliko nesposoban da ne moze da nadje neku normlanu..
No.... skoro sam bio sa jednom filipinkom,cisto radi zainteresovanosti kako je to. jako ciste, porodicno orijentisane,odnosno mnogo vise postovanja i razumevanja prema tebi i generalno, negosto sam doziveo od nasih ili Latina....
E sad,da li je to sto je neko ovde naveo da je to maska,dok ne dobiju papire,ali da su drugacije od drugih jesu. Filipinke se kupaju po 3 puta dnevno, uvek namirisane... bar ove normalne koje imaju makar 4 razreda osnovne skole...
samo Azija i latineGle sasvim si upravu.
Viđao sam to i u Nemačkoj neko vreme dok sam bio kratko.
Da slažem se sa tobom.
Međutim sve je to do muškaraca i do društva u kojem žive.
Ja znam takođe da u Hr svaki moleprovac koji je počeo da radi neoženjen da je oženio neku azijatkinju.Doveo je kući i dobio decu sa njom.Nisam video da je i jedan nezadovoljan.
Biće da je do muškaraca i do društva u kome žive.
Ne mogu ni one opstati takve kakve su okružene šljamom.
A svakako ima i toga što ti navodiš da se foliraju..
Мислио сам на неки традиционалнији мираз типа кућа у Манили, пословни простор у Ханоју итд.Ide njena familija u miraz, da hranite još dvaes glava. Puno su vezane za porodicu, zato.
j.ebo te mirazИде ли уз те Азијаткиње и неки мираз?
A alternativa njima nam je jako dobro poznata.
Sorry
Na forumu nema emoi koji povraća.
Danas su brakovi prolazni vecinom, nastancuju se deca i dovidjenja.jel vidite ove dve ptice
Pogledajte prilog 1308996
To su dve grlice.
Kad sam kupio ovaj stan 2008. ove dve ptice su bile zajedno na ovoj grani.
Zajedno su preko 15 godina koliko ja znam.Toliko ne traje pola brakova.![]()
On razmišlja otprilike ko neka Filipinka sa sela..Jel ima neki belac iz Norveške,doktor sa velikom kućom,dva auta,poslugom i vikendicom na Azurnoj obali star 27 godina,lep,zgodan.Eto pa udala ja bi se.Da ne bi da je mlada i bivša učesnica Miss Universe?