A Filipinke? Indonežanke? Tajlandjanke?

Danas su brakovi prolazni vecinom, nastancuju se deca i dovidjenja.
Pa baš tako.
Uda se rodi decu,odnosno 1 dete da se ostvari ko majka.I onda razvod.J.ebeš muža ko će to da trpi.
Majci uvali dete,ti daj alimentaciju,e a ja ću sad da živim život.
Onda skapiraju posle nekog vremena da ta crkavica nije dovoljna.Da im ipak treba neki smrdljivi muž.Pa posle 10-20 propalih pokušaja,jer normalno,niko ih neće,eto,muškarci su đubrad.Ja jadna,sa detetom,sama,borim se,ja ...
Druga opcija.
Imaju neki stabilan posao i dečka,jednog,petog,dvadeset petog.
Dete raste sa babom,u uređenom društvu dete sa jednim roditeljom ne može da izraste u kvalitetnu osobu.
Itd itd ma sve je to teško s.ranje.

Žene imaju digitron u glavi.To im je prirodno ugrađeno.
Nemam ja ništa protiv toga.
To tako mora biti.
Glavni problemi nastaju na svim segmentima gde ne koriste digitron.
Precenjivanje,umišljanje,iluzije koje vode do pogrešnih zaključaka.
Muškarci ne pate od iluzija.Ne smeju da pate.Iluzije vode u pogrešne zaključke a sa pogrešnim zaključcima se pogrešno deluje što vodi u propast.
A muškarac kad propadne,njega nema ko da spasi.
Žena kad propadne,uvek će se naći neki muškarac da je spasi.
Muškarac kad propadne,njega neće spasiti niko.

A mozda i sposobnost.Vidis da zene mogu opstati i bez muskaraca,a obratno je teze.
I na forumu ovde uglavnom samo muskarci kukumavcu,ovako kao ti 🙂
Molim te sačuvaj svoje mudrosti za Ana forum.Toksična si a to nikad ne ide zajedno ni sa inteligencijom,ni sa zadovoljstvom samim sobom i svojim životom ni sa mnogo čim.

Molim te sačuvaj svoje mudrosti za Ana forum.Toksična si a to nikad ne ide zajedno ni sa inteligencijom,ni sa zadovoljstvom samim sobom i svojim životom ni sa mnogo čim.
A ja tebe molim da ne vrsis kvazipsihoanalizu mog lika i djela,nego se usredsredi na sebe.
Toksican si upravo ti.Meti prvo ispred svoga praga.Dosadno je vise slusati tvoje kukumavkanje o zenama.

A ja tebe molim da ne vrsis kvazipsihoanalizu mog lika i djela,nego se usredsredi na sebe.
Toksican si upravo ti.Meti prvo ispred svoga praga.Dosadno je vise slusati tvoje kukumavkanje o zenama.
Naravno.
Dosadno je moje,dosadno je od ovog od onog.Lepo ti rekoh.Sevaj pravac Ana forum.Tamo su sve takve kao ti a muškaraca skoro ni nema.Ako ne povlađuju histeriji i ludilu brzo nestanu.
Tema ako te nervira samo je preskoči. :)
Ni ne znam kakve veze imaš ti sa temom o Azijatkinjama.Baš ništa te ne povezuje sa njima ni u kom pogledu. :)

Naravno.
Dosadno je moje,dosadno je od ovog od onog.Lepo ti rekoh.Sevaj pravac Ana forum.Tamo su sve takve kao ti a muškaraca skoro ni nema.Ako ne povlađuju histeriji i ludilu brzo nestanu.
Tema ako te nervira samo je preskoči. :)
Ni ne znam kakve veze imaš ti sa temom o Azijatkinjama.Baš ništa te ne povezuje sa njima ni u kom pogledu. :)
Slusaj ti,obuzdaj malo svoju nadobudnost!
Bicu gdje ja hocu i na forumu na kom ja hocu,ne treba mi tvoja dozvola.A i na temi na kojoj hocu.
Shvati da ti ne odredjujes pravila nikome i nisi iznad ikoga.
Toliko!

Slusaj ti,obuzdaj malo svoju nadobudnost!
Bicu gdje ja hocu i na forumu na kom ja hocu,ne treba mi tvoja dozvola.A i na temi na kojoj hocu.
Shvati da ti ne odredjujes pravila nikome i nisi iznad ikoga.
Toliko!
Ma budi gde hoćeš i radi šta hoćeš.
Ne čujem te od parfema.

IMG_20230312_164511_1.jpg

Uzmi telefon ispričaj to nekome koga zanima. :)

Ako si uvijek tako duhovit,jasno je zasto nemas srece sa zenama,pa ih ovde pljujes na svakom koraku.
Vratimo se temi.
Ko je tebe ovlastio da zastupaš žene?
Tako je.Nemam sreće sa ženama.Neće me.
Imam malu pišu.Nemam devojku.Grbav sam.Jedna noga mi je kraća.
Zadovoljna? :)
Ah zaboravih.Debeo sam i jako ružan.
Ti dopiši još nešto po tvom izboru.

Isao sma pre kod jedne tetr, tajlandjanke na masazu. Pravu, ne ovo sto miske mnogi.
Kako je ona mene umela da popravi. Jaoucem a uzivam. Kako je to u opste moguce.. Jos mi sve potrefi tacke i tiho mi govori:
Dis hurts speshl? Yes?
Ja uhh yes..
Ona: Yes, your knee, it needs to replenish.
Dis hir? Hurts?
Ja ye he ha ha esss
I onda me okrenula na ledja, stala mi iza glave, izmasirala lice i onako blazen je gledam, a ona mi drzi lice, kao mama, kao neko bice, andjeo i smeska se. A ja u cudu...

Back