- Poruka
- 29.300
Dobro brate.Brate nemoj da se iznenadis ako si pricao s botom da te navuce na "ovde ima zivih zena koje bi da caskaju".
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Dobro brate.Brate nemoj da se iznenadis ako si pricao s botom da te navuce na "ovde ima zivih zena koje bi da caskaju".
Bila jesam...i na Tajlandu i na Filipinima i u Indoneziji...Probala ih nisam
Ja sam lepo uvek govorio da si ti jedna mala mačkica.Bila jesam...i na Tajlandu i na Filipinima i u Indoneziji...Probala ih nisam
Ako imas 20 evra...probas i vidis![]()
Rano se udaju.
Rano rađaju decu.
Ovi debilni standardi koje mi živimo tamo ne važe.
Ova devojka ima 21. godinu.
I bila je jako zainteresovana.
Jedna je od sedmoro dece.Svako jutro ustaje u 5h da pravi doručak za majku oca tri brata i još dve sestre.Radi i školuje se.
Tamo žene od 38 godina već imaju po četvoro petoro dece i dva braka iza sebe.
Kome treba žena.U pravom smislu reči.Neka tamo traži.
Bila jesam...i na Tajlandu i na Filipinima i u Indoneziji...Probala ih nisam
Ako imas 20 evra...probas i vidis![]()
Samo prati uputsva aplikacije.Ajd' objasni ti meni kako to cudo gde si upoznao funkcionise.
Kako ti znas da treba 20 evra za probu?
Nego, kad si vec bila tamo... sta ima tamo da se vidi osim lokalnih zena?
Samo prati uputsva aplikacije.
Dugačka je ruka Tame.
Sledeći put kad te nešto zamolim,ispoštuj me.
Smisao teme je ženidba a ne ...to.Ipak najviše mi se sviđaju Latino devojke
Imaju to nešto uhhh
Nisam video da si napisao toSmisao teme je ženidba a ne ...to.
Da ne pereš suđe i kuvaš ženi ručak.Nosaš bebu,guraš kolica,vodiš kuče na pišanje,brišeš prašinu i kupuješ tampone.
Ma to teže ide i nisu one u tom fazonu.Nisam video da si napisao to
Ok
Pa i za ženidbu bih pre Latino nego neku Tai ili Philippine
U ovakva naša društva ni ne treba da se integrišu jer ako se integrišu onda su džabe dovedene.U zavisnosti od kantona, Švajcarci se masovno žene Tajlanđankama.
Tajland i Filipini su zemlje trećeg sveta, bukvalno zemlja u kući. Zemljani pod.
Ženu je moguće kupiti i to čak i kao devojčicu pa kad napuni neke godine dovesti u svoju zemlju.
Vredne su i pokorne ali nekako polu-divlje i do kraja života se ne integrišu u društvo.
U ovakva naša društva ni ne treba da se integrišu jer ako se integrišu onda su džabe dovedene.
A alternativa njima nam je jako dobro poznata.Razumem šta hoćeš da kažeš ali problem je što ovde oni imaju svoju zajednicu u koju samo oni imaju pristup. I uopšte ne ostaju tako čedne i fine kad jednom dobiju boravišne papire. Mislim da je ta njihova pokornost vid manipulacije na koju su naučene od malena i tako dobijaju šta hoće.
Recimo žena jednog poznanika, Tajlanđanka, organizuje poker veče kod njih u stanu jednom mesečno. Skupe se tako i piju kao nenormalne i kockaju se u pare. Šta li rade kad je to poker veče kod nekog drugog… ko zna.
Moje nišljenje je da se drže i vuku zajedno gore nego naši ganci i šiptari zajedno pa puta dva.
A alternativa njima nam je jako dobro poznata.
Sorry
Na forumu nema emoi koji povraća.
Pa zar muškarci to rade?Smisao teme je ženidba a ne ...to.
Da ne pereš suđe i kuvaš ženi ručak.Nosaš bebu,guraš kolica,vodiš kuče na pišanje,brišeš prašinu i kupuješ tampone.
Ahhh..mučki provokator detektovan.Pa zar muškarci to rade?