Ni ovde ne umem da sretnem neku, gde još te iza sedam mora i sedam gora da tražim.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Meni je to cool sto imaju taj egzotican, manje uprljan mentalitet. Nisu valjda utripovane kao zapad hriscanstcom, pa je sve tabu. Doduse jedino sto su to siromasne zemlje i onda.. Jbg..
Eo brate. I brkove cu da pustim. Zvace me me strogi brko supe krko.Ima da se oženiš.Ove godine.
P dobro. Uvezes je ovde, ili ona tebe tamo. Ako dodje do toga.Za nas gastarbajtere to je plus
Ali dvocifrena vremenska razlika i pomisao da se pola dana putuje do tamo je zastrasujuce.
Види се да си бачје на интернационалном нивоу.Pa dobro.Uzmi neku Šveđanku onda.
One ujedno traže dojebnike,tako da povedi i nekog drugara.
Ne šalim se.![]()
P dobro. Uvezes je ovde, ili ona tebe tamo. Ako dodje do toga.
I vuku spid.Moze
Moze
Moze
A jel oni jedu svasta? Skakakvce i to?
Kakav vi imate problem..Ni ovde ne umem da sretnem neku, gde još te iza sedam mora i sedam gora da tražim.
da znas, one bas nisu egzoticneMne, previše mi je to egzotično.
Može Japanke.
A egzotika? Jedino da je posaljes u solarijum, obuces u mango i igras neku igru s kartama gde ce ona izgubiti i morati da hvata indijske orascice guzovima.Dug je put do toga, bolje da spopadam lokalne![]()
Ne na taj način, kod njih se zna ko piša sedeći lolda znas, one bas nisu egzoticne![]()
Pa jesam.Види се да си бачје на интернационалном нивоу.![]()
A egzotika? Jedino da je posaljes u solarijum, obuces u mango i igras neku igru s kartama gde ce ona izgubiti i morati da hvata indijske orascice guzovima.
U čemu je vaš mrtvi problem?
Pogledajte prilog 1308253
Men to ne smeta. Taman iskusna teta a mladolika. Najs.Ima Vijetnamki
Jedino je problem naci neku neudatu i pogoditi koliko ima godina jer vecina do 30 izgleda maloletno
Andjelko?![]()
piskim i ja sjedecki..samo dok piske sedeci![]()
Svaka poruka je jedan novčić.Darte. Kakvi su ti to na novcice chatrubejt sajtovi? Kukuu.
Pitaj je jel moze en ef ti umesto kojna.
Brate nemoj da se iznenadis ako si pricao s botom da te navuce na "ovde ima zivih zena koje bi da caskaju".Svaka poruka je jedan novčić.
Da bi razgovor bio besplatan morate da budete prijatelji.Da bi bili prijatelji moraš ti da pratiš nju i ona tebe.
Onda možete beskonačno da komunicirate besplatno.
App je neuporedivo bolja od onih izvikanih.
Po registraciji dobijaš određen broj novčića koje kad istrošiš možeš da kupiš za neku sitnu lovu.
Ali ti u suštini ne trebaju.
Svaki dan dobiješ po jedan novčić.
Ima koliko hoćeš trandži,muslimanki-mislim brate one sa maramom :/,ružnih a ima i lepih malo,ima normalnih devojaka,ima svačega.Uglavnom Vijetnam,Indonezija,Filipini,nešto malo sa Tajlanda.
Ima ih dosta sa lažnim slikama.
Vidiš sve.Ti imaš u tome više iskustva od mene.Ja to virtuelno ..slabo.
Ovo sam se malo zezao dok mi nije došla Sreda.
Sada je sa tim završeno.
Filipinke moguŠta mislite?
Rano se udaju.Ima Vijetnamki
Jedino je problem naci neku neudatu i pogoditi koliko ima godina jer vecina do 30 izgleda maloletno
Andjelko?![]()