Stojkov Menidjer Stara legenda Poruka 82.108 28.10.2019. u 16:56 - a da ja nju pitam za brak? #76 Manastirka: Izbaci to draga... klimaćeš glavom "da, draga",kasnije. Kliknite za proširenje... jok ja, odmah zamenim ko istrošenu bateriju sa zidnog sata... Fijuuu...
Manastirka: Izbaci to draga... klimaćeš glavom "da, draga",kasnije. Kliknite za proširenje... jok ja, odmah zamenim ko istrošenu bateriju sa zidnog sata... Fijuuu...
Manastirka Buduća legenda Poruka 31.777 28.10.2019. u 17:21 - a da ja nju pitam za brak? #77 Stojkov Menidjer: E čuješ, aj se malo udaj za mene pa kolko da traje nek traje? A? Kliknite za proširenje... Ako mene pitaš, ja neću da kvarim tuđu sreću, ni moju niko da ne dira!
Stojkov Menidjer: E čuješ, aj se malo udaj za mene pa kolko da traje nek traje? A? Kliknite za proširenje... Ako mene pitaš, ja neću da kvarim tuđu sreću, ni moju niko da ne dira!
Џорџи Srebrna tastatura Poruka 235.674 31.10.2019. u 19:54 - a da ja nju pitam za brak? #78 Stojkov Menidjer: E ćao! Iam ribu, furamo tri godine, vidjamo se dvaput nedeljno. Jel to dosta za brak? Kliknite za proširenje... C,nije ni dzak soli kad pojedete
Stojkov Menidjer: E ćao! Iam ribu, furamo tri godine, vidjamo se dvaput nedeljno. Jel to dosta za brak? Kliknite za proširenje... C,nije ni dzak soli kad pojedete
Smorisha Buduća legenda VIP Poruka 41.996 31.10.2019. u 20:36 - a da ja nju pitam za brak? #79 @Stojkov Menidjer Oženiti se znači svoja pravo prepoloviti, a svoje obaveze poduplirati. E to ti je moja filozofija. Inače Šopenhauer je ovo rekao.
@Stojkov Menidjer Oženiti se znači svoja pravo prepoloviti, a svoje obaveze poduplirati. E to ti je moja filozofija. Inače Šopenhauer je ovo rekao.
G gost 391595 Buduća legenda Poruka 35.177 31.10.2019. u 20:42 - a da ja nju pitam za brak? #80 Smorisha: Inače Šopenhauer je ovo rekao. Kliknite za proširenje... Šopenhauer je i spavao sa sabljom ispod jastuka i imao ukupno 2 učenika na katedri, soooo..
Smorisha: Inače Šopenhauer je ovo rekao. Kliknite za proširenje... Šopenhauer je i spavao sa sabljom ispod jastuka i imao ukupno 2 učenika na katedri, soooo..
skriboman Iskusan Poruka 5.591 31.10.2019. u 20:45 - a da ja nju pitam za brak? #81 bitno je da ima sljedbenici i u ovo stoljece
G gost 391595 Buduća legenda Poruka 35.177 31.10.2019. u 20:51 - a da ja nju pitam za brak? #82 skriboman: bitno je da ima sljedbenici i u ovo stoljece Kliknite za proširenje... Jes', nas ukupno troje i po sa Filozofije
skriboman: bitno je da ima sljedbenici i u ovo stoljece Kliknite za proširenje... Jes', nas ukupno troje i po sa Filozofije
Smorisha Buduća legenda VIP Poruka 41.996 31.10.2019. u 20:53 - a da ja nju pitam za brak? #83 Eurus: Šopenhauer je i spavao sa sabljom ispod jastuka i imao ukupno 2 učenika na katedri, soooo.. Kliknite za proširenje... Ipak je jedan od najvećih filozofa Evrope bez sumnje.
Eurus: Šopenhauer je i spavao sa sabljom ispod jastuka i imao ukupno 2 učenika na katedri, soooo.. Kliknite za proširenje... Ipak je jedan od najvećih filozofa Evrope bez sumnje.
G gost 338757 Primećen član Poruka 575 31.10.2019. u 22:21 - a da ja nju pitam za brak? #84 Eurus: Jes', nas ukupno troje i po sa Filozofije Kliknite za proširenje... Jesi to ti nazd-o.