A.C. Milan

Mozemo pricati sta hocemo...ali Kristini nema premca:D

@Tema
Ja Ancelotija ne smatram ni precijenjenim, ni losim trenerom...naprotiv, izuzetno ga postujem!

A Leonardo i nije bio toliko dobar igrac kao neki drugi Milanovi igraci...ali takvi uglavnom postanu dobri treneri...vidjecemo...

Bio je dobar Leonardo,pa bio je vodja Nindza Kornjaca :)

Leonardo je bio jako dobar,pa ne bi igrao za svetskog prvaka i to kao starter a jos manje u Milanu koji je u to vreme(kao i uvek) bio najbolji klub u Evropi ;) Ipak,u odnosu na druge igrace Milana,ipak je bio slabiji....To stoji. A retko se desava da vrhunski igrac postane i vrhunski trener. Na stranu njih nekoliko koji su uspeli,ali mnogo je veci broj koji nista ne urade....A tu ne racunam Gvardiolu,za njega cemo tek videti kakv je trener...Za sada ima naj,naj tim koji mu je ostavio Rajkard(opet bivvsi vrh igrac).

Sjajno je Walken sto nalazis ove stvari. Iskreno,treba znati ovakve stvari,jer fudbal nije poceo od juce da se igra...Sa pojavom Kristijana Ronalda ;)
Ma imam ja mali milion takvih stvari, baš juče sam skinuo i odgledao dokumentarce Pele Eterno i Zico O Filme ...

Današnji klinci stvarno misle da je fudbal počeo pojavom K. Ronalda, i da je on jedan od naboljih ikada ... Baš skoro su me neki klinci (18-ak godina) ubeđivali da su pre igrači bili sranjj, da su igrali sa krpenjačom i bukvalno se šetkali po terenu (tipa Bobi Čarlton ili Best) i kako su današnji igrači svi bolji nego oni ranije ... Da ti ne pričam da misle da su Hadži, Stoičkov, Laudrup ili Van Basten (skoro sam nabavio sve njegove golove u Milanu) bili prosečni igrači, ni do kolena velikom K. Ronaldu ...

Nemoj da k..as??? Auuuuuuuu,pa ti si izgleda pricao sam mnogo glupom decom...Ili mozda samo ocajno obavestenom.Ali pazi,i ja sam pricao nesto skorije sa nekom omladinom u vezi toga....Ista prica,mada su eto,culi za Romarija :) :)

Pazi,u nekim stvarim ima istine...A to je da su igraci manje trcali nego danas...Ali opet,ne svi,to stoji.Medjitum,da ti akzem da su Bobi Carlton i narocito Dzordz Best bili prosecni igraci..Pa covece,imaju svi youtube,ukucas,pogeldas i pokrijes se usima :)

A tek to da kazu da su Hadži, Stoičkov, Laudrup ili Van Basten bili prosecni igraci...To moze da kaze samo neko ko pojma nema o istoriji fudbala.Ti momci onda ni ne znaju sta je fuca...Stoickov siguno nije bio najgenijalniji igrac svog vremena,ali je bio takav napadac...Ma necu da pricam dalje,a tek to sa Van Bastenom ili Laudrupom....Uuuuuuuuuuuuuh!!!!

Ali isto tako mogu da ocekujem za par godina da ce se naci neko i reci da je recimo Inzagi zapravo krsina od igraca.

Jedini igrac za koga znam da ljudi jos uvek govore sa pohvalom,a da ne igra vec nekoliko godina je Roberto Badjo. Valjda klinci imaju neki respect prema njemu,sta znam.

Mogu ti reći i da su glupa i neobaveštena deca danas (uglavnom, naravno da ima izuzetaka) ... Jesu oni čuli za te igrače (Romario, Klinsman, Gulit, Platini itd), ali misle da su to prosečni igrači koji bi danas bili u rangu Rosickog ili Barahe, i da nisu ni blizu K. Ronaldu, Toresu, Kaki, Ibrahimoviću i ostalima ...

Mada problem je što se na YouTubu može malo naći o nekom igraču koji nije bio atraktivan a bio je igračina, i malo se može naći o nekim odbrambenim igračima ...

Otvoriću ja novu temu u toku dana, gde ću moći da kačim linkove za dokumentarce o legendama i starim utakmicama, gde se može jasno videti razlika u kvalitetu ondašnjih i današnjih igrača ...

Yeah,ideja vise nego dobra!

Istina je da su ovi sada igraci odlicni,da cemo za 10 godina mozda i o Kristijanu Ronaldu govoriti sa velikim postovanjem i tome slicno,kao i o Runiju,Toresu i ostalima...Sve to stoji! Ali da se nipodostavaju igraci koji su recimo igrali ubedljivo najlepse SP ( po meni) u USA,onda je to stvanro mizerija....

Evo,slucajno smo uzeli kao primer Leonarda....Odlican igrac koji je ipak u Milanu bio samo jos jedan od startnih igraca...Bilo je vecih zvezda....Ne znam da li mladji znaju sada ko je recimo bio Desai pa i Zvonimir Boban,ili cak Horhe Kampos! Ne kazem da je on bio neka velicina,ali definitivno izuzetna pojava :) :) :)

Ja ne kazem da ce Leonardo napraviti revoluciju...On do sada nije bio trener i to zabrinjava....Opet,gledajuci ostale klubove,dobro im je islo sa bivsim igracima.Dakle,puna podrska Leonardu...A da li ce zavrsiti za godinu dana kao trener Srema ili Crvene Zvezde,to cemo videti :D :D :D

U svakom slucaju,uletela mu je veoma nezahvalna uloga da mora da juri rezultate i da podmladjuje ekipu...Nece mu biti lako!

.......ali bar je bio u ekipi koja je bila svetski prvak ;) Doduse,on zbog kazne nije dobio medalju,ali bio je tu :p

Kazem i ja...Ako je talentovan kao Gulit,Rajkard ili Van Basten,mozda i prodje...Ili bar kao Donadoni...Sve bre Milanovi igraci...Ma moze i kao Lotar Mateus :D :D :D

Bice to verovatno teska sezona za njega...Ako prezivi prvu,prezivece jos 5. Treba podmladiti ekipu aopet ostaviti sve zadovoljne,napraviti nesto u LS,kupu i naravno,Seriji A.Tezak posao i za mnogo iskusnije.

Ma nema sanse da ode...ovi iz Reala su vece dosadni kako ne shvate da nikada nece dobiti...cuo sam da Karlo Anceloti iz Milana zeli da dovede Sedorfa,a za Pata kao nudi 30miliona...sedorf neka ide..mada za Pata ni neverujem da ce otici...

Srlesrle:
Kazem i ja...Ako je talentovan kao Gulit,Rajkard ili Van Basten,mozda i prodje...Ili bar kao Donadoni...Sve bre Milanovi igraci...Ma moze i kao Lotar Mateus

Donadoni se nije nesto proslavio sa Italijom.

Ni ja ne verujem u Leonarda jer nema nikakvog iskustva. I ne moze da se uporedjuje sa Gvardiolom jer Barselona ima vrhunske igrace na svakoj poziciji a mi moramo da radimo generalnu skoro celog prvog tima a za to treba neko iskusniji. Ali ajde, treba mu dati podrsku na pocetku.

Pa to i ja kazem...Ne znam da li je on najsrecnije resenje,ali svakako sam jedva docekao da ode Anceloti.

Gvardiolu mislim da nigde nisam spomenuo.on je imao gotovu ekipu koju mu je sastavio oept bivsi igrac,Rajkard....Za njega cemo tek videti da li vredi..Kao i za Leonarda.

Srlesrle:
http://www.b92.net/sport/fudbal/vest...&nav_id=363750

Toliko od tome GDE ce Kaka

NIKAD ne veruj novinarima.

Kaka prešao u Real Madrid?
Španski mediji tvrde da je stvar gotova, i da je fudbaler Milana, Brazilac Kaka sada igrač madridskog Reala.

Kako prenose španski mediji, među kojima su i listovi ‘Marka’ i ‘AS’, ‘kraljevski klub’ je napokon uspeo da dogovori transfer brazilskog fudbalera za 65 miliona evra. Kaka je već nekoliko godina konstantno povezivan sa španskim gigantom, i stalno se spekulisalo da će on napustiti ‘rosonere’, međutim sa povratkom Florentina Peresa na ‘Santijago Bernabeu’, stvari su se ponovo ‘zakuvale’.

Najnovija vest je da su klubovi, navodno, postigli dogovor, a madridska radio stanica ‘Kadena SER’ je prenela da se radi o sumi od 65 miliona evra.

Sve što je sada preostalo je da se dogovore neke manji detalji sa samim fudbalerom, koji će prema najavama tokom sledećih pet godina zarađivati 9 miliona evra godišnje, sa platom od 175.000 evra nedeljno.

Dvadesetsedmogodišnji Kaka trenutno se nalazi na pripremama sa reprezenztacijom Brazila, pred meč kvalifikacija za SP 2010. sa selekcijom Urugvaja, pa se očekuje da sa Realom zvanično potpiše ugovor tek naredne nedelje, kada će i zvanično biti predstavljen kao novi igrač tog kluba.

Neeeeeeeeeeeeeee,prijatelju mladi :) :) :)

Ono sto sam ja imao priliku da pratim..A to je poslednjih skoro 20 godina...Milan nikad nije propao...Ni kada je povreda oduvala Van Bastena....Sta vise,koliko sledece ili one tamo godine su bili sampioni Evrope!Nisu propali ni kada se Barezi povukao...Stavise,napravili su bolji rezultat sledece sezone!Nisu propali ni kada je Sevcenko otisao...Secas se,i tada su postali prvaci Evrope :) :) :)

A najlepse od svega je sto se sve to moze lako proveriti-izguglaj ;)

Sad nam odalzi legenda,Maldini....Pa i ako nam ode Kaka...Bice jos igraca kao sto je Kaka,ne boj se..Naci ce oni nekog. Pa cak mislim da ce naci jos jednog Maldinija.Mozda ne Maldinija iz recimo perioda '90-'00-ta,ali neka to bude Maldini iz poslednje dve sezone i ja cu biti zadovoljan :D

Nema zime za crveno-crne ;)

Back