Nemoj da k..as??? Auuuuuuuu,pa ti si izgleda pricao sam mnogo glupom decom...Ili mozda samo ocajno obavestenom.Ali pazi,i ja sam pricao nesto skorije sa nekom omladinom u vezi toga....Ista prica,mada su eto,culi za Romarija
Pazi,u nekim stvarim ima istine...A to je da su igraci manje trcali nego danas...Ali opet,ne svi,to stoji.Medjitum,da ti akzem da su Bobi Carlton i narocito Dzordz Best bili prosecni igraci..Pa covece,imaju svi youtube,ukucas,pogeldas i pokrijes se usima
A tek to da kazu da su Hadži, Stoičkov, Laudrup ili Van Basten bili prosecni igraci...To moze da kaze samo neko ko pojma nema o istoriji fudbala.Ti momci onda ni ne znaju sta je fuca...Stoickov siguno nije bio najgenijalniji igrac svog vremena,ali je bio takav napadac...Ma necu da pricam dalje,a tek to sa Van Bastenom ili Laudrupom....Uuuuuuuuuuuuuh!!!!
Ali isto tako mogu da ocekujem za par godina da ce se naci neko i reci da je recimo Inzagi zapravo krsina od igraca.
Jedini igrac za koga znam da ljudi jos uvek govore sa pohvalom,a da ne igra vec nekoliko godina je Roberto Badjo. Valjda klinci imaju neki respect prema njemu,sta znam.