A.C. Milan

Nemas pojma kolko sam se smejao kad sam video ovu izmenu :rotf::rotf::rotf::rotf::rotf:
Verujem ti...meni umalo suza da krene...al ne od smeha...
Bilo bi lepo da pobedite Inter kroz par kola i da se jos vise zakuva prvenstvo ...
Nadam se, mislim da trenutno igramo kvalitetniji fudbal. Samo da zatvorimo Majkona i Ibru i to je to :)

Jos malo sudije da pripaze, i kalco ce ponovo biti onaj stari ...
Svakako, pa Kalco je trenutno 2. najkvalitetnija liga. Odmah iza (po meni) dosadnih Engleza...

Lacio - Milan 0:2 47. minut :) dve asistencije Bekama. Postigli smo jos jedan pogodak ali nam je ponisten, opravdano. Pogadjate ko je bio asistent... Nisam verovao da cu ovo izgovoriti ali moram - voleo bih ako je ikako moguce da Beks nastavi karijeru kod nas.

07-02-09 Serie A AC Milan 20 : 30 Reggina More info
15-02-09 Serie A Inter Milan 20 : 30 AC Milan More info
18-02-09 UEFA Cup Werder Bremen 20 : 30 AC Milan More info
22-02-09 Serie A AC Milan 15 : 00 Cagliari More info
26-02-09 UEFA Cup AC Milan 20 : 45 Werder Bremen​

Neka,neka,samo neka imamo visak dobrih igraca :)

Licno,mislim da ga Galijani nece zadrzati jer su mu pare ipak mnogo draze od uspeha time. Pocetkom marta Beks ce se ,na zalost,vratiti u USA i bice krivo i njemu i rosonerima. Covek iz 4 meca napravi 2 gola i 2 asistencije,jedino kad nista nije uradio to je bilo na prvom mecu protiv Rome,neverovatna stvar!

Iskreno,drago mi je sto sam od pocetka verovao da ce Bekam biti pojacanje. Sad,nadam se da ga zadrzati,vec je postao bitan sraf u timu.Cak mislim da je jedan vrhunski igra,gladan uspeha bio neophodan Milanu,da pokrene vec umorne i titulama zadovoljene igrace Milana :)

Ševčenko promašaj godine

ArhivaNavijači Milana proglasili su ukrajinskog napadača Andrija Ševčenka za "najveće razočarenje u prošloj godini".

Čak 46 posto anketiranih pristalica "roso-nera" smatra da je Ševčenko najveće klupsko razočarenje u 2008. godini. Reč je o fudbaleru koji je u dresu Milana, u periodu od 1999. do 2006. godine, na 208 utakmica postigao 127 pogodaka, a zatim, za sumu od 45 miliona evra, prešao u londonski Čelsi.

Ukrajinac se, međutim, nije snašao u Engleskoj, pa je tako postao "najskuplji promašaj" u istoriji transfera na Ostrvu. Zato se Ševčenko 2008. godine vratio u Milan, ali se i u tom klubu nastavlja njegova slaba golgeterska forma.

Posle Ševčenka, u anketi navijača Milana plasirali su se francuski vezista Matje Flamini s 20 posto glasova, švajcarski defanzivac Filip Senderos sa 17 i italijanski napadač Marko Borijelo sa 11 posto glasova.

X je realna varijanta,mada mi se-ako ne racunam poslednju utakmicu,Milan cini konkretnijim,dakle,ocekujem pobedu mog omiljenog tima :)

Koliko ja vidim,od dolaska Bekama u Milan nece biti nista :( Ako je istina da je Galijani otisao u LA da im ponudi samo 7.5 miliona evra,onda je stvarno smesan lik.Naravno,Ameri odcepili obestecenje od 16 miliona evra,koje je,po meni,mozda malo i nerealno. Ako se uprava ne dozove pameri,i ne ponudi bar jedno 5 milki preko ove prve cifre,mislim da od 1.marta opet ide Beks za USA :(

Bez Kake na Inter ... Ko zna zasto je to dobro, mozda Bekam ili Ronaldnjo nakantaju komsije ...
Ronaldinjo je u formi, evo konacno ce dobiti mesto u startnoj postavi posle sjajnih partija protiv Rendzersa i Italije (dobile ih karioke sa 2:0) i ocekujem dosta od njega. Gladan je igre a i mora da se dokaze...veliki majstori igraju najbolje kada je najpotrebnije.

X je realna varijanta,mada mi se-ako ne racunam poslednju utakmicu,Milan cini konkretnijim,dakle,ocekujem pobedu mog omiljenog tima :)
Inter je u proslom kolu otresao Lece zahvaljujuci individualnom kvalitetu, nije bilo timske igre. Sad, taj individualni kvalitet moze doci do izrazaja ptoriv Lecea i slicnih ali ne i protiv Milana...ja licno ocekujem nasu pobedu :)

Koliko ja vidim,od dolaska Bekama u Milan nece biti nista :( Ako je istina da je Galijani otisao u LA da im ponudi samo 7.5 miliona evra,onda je stvarno smesan lik.Naravno,Ameri odcepili obestecenje od 16 miliona evra,koje je,po meni,mozda malo i nerealno. Ako se uprava ne dozove pameri,i ne ponudi bar jedno 5 milki preko ove prve cifre,mislim da od 1.marta opet ide Beks za USA :(

Ako je istina da je Galijani otisao u LA onda se ne brinem uopste...Beks ostaje kod nas :super:

Daj Boze da si u pravu za Bekama :)

No,moram da priznam da mi nesto Sedorf ne deluje ubedljivo kao ranije..OK,pokusao sam da razumem jedan,dva meca,ali mi se cini da nije onako koristan kao ranije....Nadam se da gresim,ipak je u pitanju jedan sjajan fudbaler.

Inace,danas sam procitao sjajnu vest! Ocekuje se da Anceloti na kraju sezone postane trener Celzija!!! Joooooooooj,srece,srece,radosti ako tako bude bilo!!!!

Tako je pisalo u besplatnim novinama :) Gus Hidink preuzima Celzi do kraja sezone,a onda,njihov prvi pik,Karlo Anceloti! Izgleda da Celzi ne moze bez dosadnog fudbala :)

Sve zavisi od Romana. On ga ionako placa...ako mu je preca Rusija - Hidink se vraca njima mada me ne bi zacudilo i da ostane u Celziju jer je Abramovic izgubio preko 70% kapitala u ovoj krizi a dobri rezultati garantuju zaradu.

Pato je prvi deo sezone stvarno odigrao katastrofa,tu neam sta,medjutim,sada semaldac izgleda budi...Hvala Bogu. Mislim da Ronaldinjo nije promasaj,Sevcenko je promasaj od kad je otisao iz Milana,Borijelo,Senderos..Tja,sto jes' - jes'.... Za Emerson-mozda on i ne bi bio bas toliki proamsaj da ima gde da igra na sredini :)

Ej ljudi,sutra Inter - Milan,ja igrao tiket iz X - 2, nadam se da me nece izneveriti :)

Pa iskreno pro*****lo ga je nekoliko golova. Ali i dalje je sebican. Ajde donekle se popravio ali u nekim kljucnim momentima ili pred kraj utakmice potpuno zakaze. Trebalo bi ga pustiti da igra jedno 60 minuta i zadnjih 30 uvoditi Inzagija. E koliko mi je Pipo samo tiketa izvadio u poslednjim minutama .

Back