- Poruka
- 1.718
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Sad ce Anceloti biti na slatkim mukama, da li je moguce da se ovi velemajstori nadju odjednom na terenu...ja mislim da jeste. Potrebno je promeniti formaciju prema kojoj bi Ambrozini izgubio svoje mesto u prvoj postavi. Trebala bi to da bude ofanzivna formacija koja garantuje leprsavu i atraktivnu igro sto nas odavno nije krasilo.
FORZA MILAN![]()
Mogli bi da zamene golmana i da ubace jos jednog napadaca i to bi onda bilo to! inace,i dalje mislim da ce umesto Kaladzea da igra Maldini na toj poziciji kako si postavio....
ali ko mene pita... Sta to pricas??? Bio bih najsrecniji na svetua to bi najvishe zeleo ???![]()
![]()
inache, svidja mi se ova nova situacija u Milanu.........mislim da je OK da Maldini igra.....nadam se da tje Pippo igrati,sa njim golovi ne mogu da izostanu.........

Ronaldinjov dolazak

Čelsi ponudio 100 miliona za Kaku
Rukovodstvo engleskog Čelsija ponudilo je Milanu 100 miliona dolara za brazilskog asa Kaku, preneli su u subotu britanski mediji. Predstavnici dva kluba već su pregovarali o prelasku Brazilca u London i blizu su dogovora o rekordnom transferu.
Rukovodstvo Milana je posle dolaska Ronaldinja spremno da pusti Kaku, koji je došao na 'San Siro' 2003. godine.
"Prošle godine Real Madrid je ponudio 90 miliona evra, ali je ta ponuda glatko odbijena. Sada je situacija drugačija. S obzirom na trenutnu situaciju u Milanu, dogovor bi bio dobar za sve strane", rekao je Kakin pomoćnik Diogo Kočo.
Najavljenim transferom Čelsi bi oborio dosadašnji rekord postavljen 2001. godine, kada je Zinedin Zidan prešao iz Juventusa u Real za 58 miliona evra.
Jeb@le ih pare,zaradice ih na suvenirima...

Najjaci ste!
Taman za Kup uefa!![]()