A.C. Milan

Brazilac Ronaldinjo prešao je iz Barselone u Milan za 21 milion evra. Igrač će u sredu nakon lekarskog pregleda potpisati trogodišnji ugovor.

Ronaldinjo bi trebao da zarađuje oko 6,5 miliona evra po sezoni. Barselona će dobiti dodatna 4 dodatna miliona evra ukoliko se Milan kvalifikuje u Ligu šampiona. Najbolji igrač sveta po izboru FIFA 2004. i 2005. godine u Barsi je igrao poslednjih pet sezona i osvojio je dve uzastopne titule španskog šampiona (2004, 2005), Ligu šampiona (2006) kao i Zlatnu loptu 2005.

Najbolji nogometaš svijeta, Milanov Brazilac Kaka, jedan je od onih koji se najviše raduju dolasku sunarodnjka Ronaldinha u talijanski klub.

Kaka se trenutačno oporavlja od operacije lijevog koljena pa je iz Brazila poručio:

"Izuzetno sam sretan što je Ronaldinho naš novi suigrač. Svojim dolaskom u Milan podigao je kvalitetu momčadi, koja je sada ponovno spremna umiješati se u borbu za naslove."

Sad ce Anceloti biti na slatkim mukama, da li je moguce da se ovi velemajstori nadju odjednom na terenu...ja mislim da jeste. Potrebno je promeniti formaciju prema kojoj bi Ambrozini izgubio svoje mesto u prvoj postavi. Trebala bi to da bude ofanzivna formacija koja garantuje leprsavu i atraktivnu igro sto nas odavno nije krasilo.

FORZA MILAN :super:

14_ronaldinho12.jpg
14_pato.jpg
14_pirlokrsta.jpg
14_kakakrsta.jpg
14_seedorfkrsta.jpg

Nego nije mi jasno nesto...da li sada odsustajemo od kupovine jednog kvalitetnog, stasitog napadaca tipa Sheva, Drogba, Eto, Adebayor ili ne. Valjalo bi da dodje jedan klasican golgeter, moj prvi izbor bi bio Adebayor jer bi on na najbolji nacin iskoriscavao upotrebljive lopte od ovih madjionicara odozgo. Milan ce stvarno biti mocan sledece sezone ako se to sve lepo ukomponuje...

P. S. Ukoliko Inzagi bude u formi i zaobidju ga povrede, predvidjam mu zlatnu kopacku Evrope jer ce biti nemoguce ne postizati golove pored ovakvog veznog reda.

Poslednja izmena:
Da sam ja na Ancelotijevom mestu:

................................Kalac...............................
..................Nesta.....................Kaladze............
Zambrota.........................................Jankulovsky
.......................Gatuzo.......Pirlo.........................
................................Seedorf.............................
Kaka.................................................Ronaldinjo
................................Pato.................................[/QUOTE]

ljudi niste svesni kakva ce milan masina biti......
samo da zamene ovog golmana i to je to.....

Sad ce Anceloti biti na slatkim mukama, da li je moguce da se ovi velemajstori nadju odjednom na terenu...ja mislim da jeste. Potrebno je promeniti formaciju prema kojoj bi Ambrozini izgubio svoje mesto u prvoj postavi. Trebala bi to da bude ofanzivna formacija koja garantuje leprsavu i atraktivnu igro sto nas odavno nije krasilo.

FORZA MILAN :super:

a to bi najvishe zeleo ??? :mrgreen: :mrgreen:
inache, svidja mi se ova nova situacija u Milanu.........mislim da je OK da Maldini igra.....nadam se da tje Pippo igrati,sa njim golovi ne mogu da izostanu.........

Mogli bi da zamene golmana i da ubace jos jednog napadaca i to bi onda bilo to! inace,i dalje mislim da ce umesto Kaladzea da igra Maldini na toj poziciji kako si postavio....

Hehe, ja bih doveo Freya i Adebayora :) ali ko mene pita...

Ali ozbiljno moramo dovesti nekog sigurnog golmana, Manchester je napravio pun pogodak sa Van der Sarom pa bi mozda i mi mogli da se kockamo i da angazujemo nekog iskusnog tipa Tolda (on mi je prvi pao na pamet). Najbolja opcija bi bio Frey, mada i Akinfejev moze da prodje.

Sad sto se tice Maldinija nisam siguran koliko ce on igrati, prethodne sezone se ni malo nije naigrao. Ako bude 100% spreman (ako igrac njegovih godina uopste moze biti 100% spreman) sigurno ce biti starter ali tesko da cemo gledati takav film. On ce odigrati 30-ak utakmica, startovace 15-ak i to je to. Medjutim on ce biti od velike koristi u svlacionici, svojim savetima pre svega.

a to bi najvishe zeleo ??? :mrgreen: :mrgreen:
inache, svidja mi se ova nova situacija u Milanu.........mislim da je OK da Maldini igra.....nadam se da tje Pippo igrati,sa njim golovi ne mogu da izostanu.........
Sta to pricas??? Bio bih najsrecniji na svetu :)
Jedan korak nas deli od nezaboravne sezone, samo da se kockice sloze kako treba i nema zime za ROSONERE :klap:

Sto kazes,Frej...Da,da,a i taj Toldo mozda ne bi bio lose resenje..Bolje nego Kalac cigurno :D Mada,ako Dida resi da brani ove sezone,svasta moze da se ocekuje ;)

A smejurija mi je bilo kad sam video da Flamingo trazi Ronalda i da ce najverovatnije i potpisati za njih.

Adebajor je vec izjavio da hoce u Milan,ako sam ja dobro citao neke vesti,pa sad... I to bi bilo to,ja vise ne znam sta bi Milanu falilo za titulu? Mozda samo neki drugi trener :rotf:

Adriano Galijani, poznatiji kao pajser, saopstio je da je ovim transferom za Milan prelazni rok sto se tice kupovine zavrsen. To znaci da cemo opet gledati onog bogalja kako se prenemaze medju stativama... O BOZE IMA LI TE ???

Alo ljudi Abiati se vratio.!!!!Imamo ABIJATIA Secate se one sezone kako je brano u Juventusu primio samo 3 gola na 18 utakmica.A i ove sezone je odlicno branio u Atletiko MADRIDU.
Mislim da milanu ne treba vise niko.Moje misljenje je da u mesto Gatuza igra Flamini jer je isto borben a zna da posalje dobar pas nekazem da gatuzo nezna ali bolji mi je nekako Flamini.
A i doveli smo jednog mladog fudbalera zapravo on je ponikao u milanu Antoninni igra levog beka prosle sezone igrao u empliju mislim da je i on dobra opcija za odbranu.
A napadaci definitivo Inzagi i Pato i Borielo i on se vratio u milan tako da nam netreba vise niko.

Pazi Abiati.... Pa jel to onaj golman koji cisti teren od petardi u gradskom derbiju pa mu uvale gol sa 35 metara?Ko bi to zaboravio.... ;)

Salu an stranu,zna taj covek da brani,a ako jos Dida pocne da brani kako treba,to je to...Mada cuveni Met Pajser,u narodu poznatiji kao Galijani,stvarno nije normalan ako je ono izjavio.

Aj da vidim...Golmani Dida,Abijati i nezaobilazni Kalac!
Odbrana..Manje vise,ovako...Maldini,Nesta,Zambrota,Kaladze,Jankulovski,Odo,Antonini i valjda jos neko...

DMC ili zadnji vezni :D Gatuzo,Pirlo,najdrazi nam Ambrosini,Flamini,odlicna linija ;)

Sredina....Ih...Sedorf,Ronaldinjo,Kaka,joj ima jos onih mladih..ne radi mi mozak,kasno je....

Napad... Pipo,Pato,Borijelo..Ih,kad bi uleteo Adebajor..Mada ovaj ser*nja juri Sevcenka....Tja...

Boga mi...Ako Milan ne uzme Kup UEFA prvi put u istoriji stvarno treba da se ubiju :D :D :D

Čelsi ponudio 100 miliona za Kaku

Rukovodstvo engleskog Čelsija ponudilo je Milanu 100 miliona dolara za brazilskog asa Kaku, preneli su u subotu britanski mediji. Predstavnici dva kluba već su pregovarali o prelasku Brazilca u London i blizu su dogovora o rekordnom transferu.

Rukovodstvo Milana je posle dolaska Ronaldinja spremno da pusti Kaku, koji je došao na 'San Siro' 2003. godine.

"Prošle godine Real Madrid je ponudio 90 miliona evra, ali je ta ponuda glatko odbijena. Sada je situacija drugačija. S obzirom na trenutnu situaciju u Milanu, dogovor bi bio dobar za sve strane", rekao je Kakin pomoćnik Diogo Kočo.

Najavljenim transferom Čelsi bi oborio dosadašnji rekord postavljen 2001. godine, kada je Zinedin Zidan prešao iz Juventusa u Real za 58 miliona evra.

E ako je ovo istina, onda nek se nose u tri lepe i Galijani i Berluskoni i Anceloti i ostala bagra. **** ih Ronaldinjo. Nije ni do kolena Kaki.

To su spekulacije...barem se ja tako nadam. Trenutno ni jedan igrac ne svetu ne moze zameniti Kaku, pogotovo ne igrac koji je prosao svoj zenit i koji je u katastrofalnoj fizickoj spremi.

Ovaj prelazni rok ce biti okarakterisan kao uspesan jedino ako se Roni vrati u formu i ako se zadrzi Kaka. Sa ovom dvojicom u startnoj postavi nema zime. Potrebno im je samo dati slobodu u igri, mada sam prilicno skeptican po tom pitanju. Cini mi se da ce ih Anceloti gusiti...zivi bili pa videli.

ove godine vazan je skudeto ! Konacno !

nije mi drago sto milan nije u LS, ali jako me nervira sto tako dugo nismo uzeli skudeto, i meni bi mnogo vise znacio od lige sampiona,koju mozemo uzeti sledece godine,nije problem.....

a milan nikad nije osvojio kup uefa tako da i to mozemo da sredimo ove godine...

a i dobro im je doslo da se galijani malo spusti na zemlju i konacno pojaca ekipu

ronaldinho ce nositi broj 80....zato sto je rodjen 1980.....

predstavljena je oprema za novu sezonuhttp://www.adidas.com/campaigns/signforyourclub/content/acmilan/index.asp?strBrand_adidascom=performance&strCountry_adidascom=it&strLanguage_adidascom=it

Ljudi Celsi ponudio 150 miliona funto sto je negde oko 200 miliona evra.Moje misljenje kaka ce u selsiju igrati isto kao i Sevcenko.A jedno je sigurno ako kaka ode sigurno nam dolazi Balak i Drogba.
Ima i ova opcija 100 miliki i + Esien i Dzo Kol.

Back