.pissbottleman
Iskusan
- Poruka
- 6.368
nesta sam hteo da kazem
aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
@Walken, Grizli
Kako funkcionisete vas dvojica? Spavate li vi barem danju...
Franco je ipak bio fudbaler bez mane ... Naravno da to to ne cini Terija, a to sam rekao posto mnogi uzimaju upravo to kao glavni kriterijum ... Del Pjerova mana je sto se gadno povredio 98 kad je bio u strasnoj formi ... Teri je po meni vec 3 godine u idealnih 11 na svetu ... Isto kao i Zaneti koji je to vec 10 godina i Bufon od kad je presao u Juve ...
Ja bih rekao da je 3, pre 4 godine je uhvatio zalet ...4 godine Walken...4 godine![]()
Najbolji centralni bek Engleske ne znaci biti i najbolji centralni bek na svetu ... Od 2005 do 2008 ima tri godine, tako da sam dobro prebrojao ...@Walken
vec 2004. je bio najbolji centralni bek Engleske reprezentacije...
2005. je bio najbolji defanzivac Lige sampiona...i u prvih 11 svijeta...i izabran je od ostalih fudbalera za najboljeg igraca...
Pa ti prebroj![]()
Ne mogu da vjerujem da mi ne das da izadjem napolje![]()
2005,2006,2007,2008 - mislim da je 4...ne znam kako ti brojis![]()
Da ali sezone se broje ovako: 2005/06, 2006/07, 2007/08![]()
Inace je nasa najuspjesnija sezona i najuspjesnija sezona bilo kojeg Premijerligasa - 2004/2005...
@Walken, Grizli
Kako funkcionisete vas dvojica? Spavate li vi barem danju...
Da, da...secam se toga ali ona ukljucuje i 2004. godinu
Te sezone ste igrali kao masina, mnogo sam voleo Dafa![]()
To cemo zamoliti nekog navijaca Milana ko je bolje pratio Sevcenka od mene, i ukoliko imalo budes objektivan videces da je Andrej bolji igrac od Drogbe i da je vise uradio za fudbal od njega ...
Tesko je naci najbolji klip o nekom igracu jer je youtube postao prava svastara. Za ovaj ne mogu da tvrdim da je najbolji ali mogu da je veoma, veoma dobar
Tu utakmicu cu pamtiti do kraja zivota. Liona je rezultat od 1:1 vodio dalje, imali su ga do 85. minuta, cini mi se, ja sam vec poceo da placem odlicno se secam... Ali tada na scenu stupaju legende, Prvo Sheva prima loptu na grudi i upucuje neodbranjiv udarac, golman je savladan ali lopta udara u stativu i nastavlja da se krece po goal liniji...tada natrcava i DAJE pogadjate ko??? Naravno PIPO... Mozda ce neko pomisliti da sam pajser ali ne znam ni sam da li sam se ikada bolje osecao... mozda eventualno kad sam skinuo mrak ili kad sam dobio 7 na lotou...salim se
Posle Pipove majstorije dosla je ova Shevina, greska odbrane, ukrajinac se docepao lopte i lagano zabio...kako sam samo bio srecan te noci.
Na zalost posle smo u 1/2 finalu ispali od mocne Barse koja je vrhunski zadrzavala vreme, secam se da smo u zadnjih 10 minuta na Kamp Nou mozda 2 puta takli loptu...dobili su nas na kurrvinski, a i Shevi je ponisten cist goal glavom...![]()
pola 2005, 2006, 2007 i polovina ove 2008 ... To je 3 godine, tako sam brojao ...Ne mogu da vjerujem da mi ne das da izadjem napolje![]()
2005,2006,2007,2008 - mislim da je 4...ne znam kako ti brojis![]()
Sjajan gol, al cini mi se da je imao lepsih golova ...Najlepsi pogodak mi je onaj protiv Juvea ( i Walken ce reci da je sjajan ) kada je posle solo prodora (moram pomenuti da je pregazio Davidsa) sa ivice sesnaesterca lobovao BUFONA![]()
Ja u poslednja dana samo krevet nisam video, tek danas sam se naspavao ... Hranio sam se pivom inace po nekim zurkama ...Oni niti vide sunca ni mjeseca. Zanima me samo kako se hrane?
eeeee..............sheva....tugaaaaaa.... kad bi se vratio.........
a ovi iz uprave milana su postali neverovatni smradovi...onaj berluskoni dok se lozio na ronaldinja hteo je 100 miliona da plati...sad kad je ovaj u losoj formi nemaju ni 20 da kupe nekog normalnog igraca, sve gledaju neke polovne............ zambrota,markez,drogba,ronaldinjo,kupe......pa majku mu.....
a oliveiru koga su platili 17 sada prodaju za 10, gilardina 25 sada daju za 15.....pa sta se to desava... koliko god me je puta gila iznervirao zao mi da ga prodamo sa 25 godina proradice negde(u firenci) garantovano,a mogao bi i kod nas kad bi anceloti igrao sa dva spica......a mi cemo posle jedne dobre sezone da kupimo boriela i ovaj ce opet da bude los...... fiorentina kupuje barzaglija za sedam miliona(samo) a sta milan radi..............aaaaaaaaa..............
p.s. sheva je toooooooooooooooooooooliko bolji od drogbe,ne vredi ni raspravljati oko toga........... ja sam se bar umorio od raznih rasprava ovde..............kad se samo setim adriana muka mi je.........