A.C. Milan

anri nije brži od etoa, ne znam otkud ti to.

Ajde i da su iste brzine, ali Eto sigurno nije brži.

ni anrija ni etoa nisam video da daju gol glavom, ne znam kako si došao do zaključka da anri bolje igra glavom. eventualo bi se moglo reći da su podjednako loši u tome, samo mi nije jasno zašto anri ne poradi na tom segmentu igre, kad ima sve predispozicije.

Za igru glavom sam pogrešio, k'o što ti kažeš jednako su loši,ali Anri je visok skoro 190cm(mislim da je visok 188cm), pa sigurno ima veće šanse da daje golove glavom. Mada sad kad je dao protiv Porta, začudio sam se!!!

samo mi nije jasno zašto anri ne poradi na tom segmentu igre, kad ima sve predispozicije.

Bole čoveka, i ovako je najbolji napadač na svetu:lol::lol::lol:

anri mnogo više davi loptu od etoa.

To se uopšte ne oseti u igri Arsenala, oni i pored "davljenja" lopte igraju vrlo brz i lep fudbal.
Eto ne "davi" loptu, jer ne zna šta sa njom da radi osim da je šutne na gol.

Ali svejedno, ako oduzmemo brzinu i igru glavom gde su slični(ili skoro isti), sve ostalo je na strani Anrija.

Anri je uz Sevcenka najbolji spic u poslednjih deset godina..... I po meni je Anri bolji od Etoa, ali trenutno Eto je u najboljoj formi... Prosle sezone je u prvih 18 kola dao 18 golova, a ovu sezonu je poceo fenomenalno (2 gola osasuni, jedan Racingu, gol i 3 asistencije Levskom, u prvom kolu je dao gol....).... Sve u svemu Anri je generalno za nijansu bolji, ali u ovom trenutku Eto je prvi spic na svetu....

Rikardu Oliveiri oteta sestra
Biti poznat i bogat u Brazilu znači i naći se na udaru otmičara. U rizičnu grupu sve više spadaju vrhunski sportisti i njihove porodice. Poslednja žrtva je rođena sestra prvotimca Milana Rikarda Oliveire koja je kidnapovana u sredu.

Dvojica maskiranih i naoružanih napadača upala su u kuću Marije de Ljordes u severnom delu Sao Paola i odveli je u nepoznatom pravcu. Supruga i osmogodišnje dete su vezali.

Ovo je poslednja u nizu otmica članova porodica poznatih brazilskih fudbalera. 2004. godine majka prvotimca madridskog Reala Robinja bila je 40 dana u zatočenišvu. Ista sudbina je zadesila i fudbalera Sevilje Luisa Fabijana čija majka je provela gotovo dva meseca u rukama otmičara. Najbolje je prošla majka manje poznatog igrača Grafitea, tada člana Sao Paola, koja je oslobođena samo dan nakon što je oteta.

Rikardo Olivera je stigao u letnjem prelaznom roku u Milan iz Sao Paola za koji je nastupao kraći period kao pozajmljeni igrač Betisa, kako bi se vratio u formu posle teške povrede kolena i našao u nacionalnom timu na šampionatu sveta u Nemačkoj.

od navedenih jedino Didi ne predstavlja problem godiste
ali sto je najgore izgleda da ce on prvi da ode!
prelazni rok, posle ove sezone bitje kljucan...
ja ovako vidim tim za dve godine

--------(GK)-----------------

-(RB)---Nesta---Bonera--(LB)

----------Pirlo--------------
--(ML)-----------Gattuso------
----------Kaka'-------------------

----Gila----------(FC)-----------

fali nam 5 prvotimaca!
Kaladzea ne racunam ni kao zamenu
em je mator, em je ocajan
e,sad imamo jedino Gourkuffa
i on ce za dve godine pretpostavljam biti ved dosta dobar igrac
on moze da igra levog veznog, umesto Seedorfa
ili sto onaj komentator kaze Zedorfa :lol:
al i dalje nam trebaju golman,oba beka(desni i levi)
i pre svega jedan spic dostojan Shevi
iz dana dok je jos igrao u Milanu!

Back