8-Mile RD
Veoma poznat
- Poruka
- 10.353
Ma opusteno...osvajamo LS ove godine 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
ZzZzZz:Ma opusteno...osvajamo LS ove godine![]()
bem ti sudijuZzZzZz:Cist gol Sedorfa ponisten.
dabomeNe ide sa Gilardinom u napadu.
Ako je vec igrao sa jednim napadacem, trebao je Inzagija da ubaci
Terror Techa:"Dok pažnja ženskog dela populacije Milana bude okrenuta nedelji mode muškarci u gradu krenuće ka stadionu Đuzepe Meaca, na kojem popularniji od dva gradska kluba dočekuje nemačkog prvaka. "
izvor:b92
Jbte,jel vidite ovo!!!!
po cemu bre popularniji, samo se pitam!
Mozda po "sjajnim"kupovinama i prodajama igraca.Po tome je Inter veoma poznat,a sad verovatno i popularanTerror Techa:"Dok pažnja ženskog dela populacije Milana bude okrenuta nedelji mode muškarci u gradu krenuće ka stadionu Đuzepe Meaca, na kojem popularniji od dva gradska kluba dočekuje nemačkog prvaka. "
izvor:b92
Jbte,jel vidite ovo!!!!
po cemu bre popularniji, samo se pitam!
jesu se oni pojacali odlicno, ali organizacija kluba i trener su im u najmanju ruku smeshniMozda po "sjajnim"kupovinama i prodajama igraca.Po tome je Inter veoma poznat,a sad verovatno i popularan
Na to sam i mislila.Imaju dobre igrace,ali dzabe kad nema ko da ih "ukomponuje".A da su smesni,jesu.Terror Techa:jesu se oni pojacali odlicno, ali organizacija kluba i trener su im u najmanju ruku smeshni
(e ovo smeshni ponavljam vec stoti put,vec sam svima dosadio)
al boli me qurac
kad i jesu smeshni
Anri ne može da zayebe tamo neki SedorfTerror Techa:e,jel ste videli sto Henry radi onaj njegov "false kick" !?
E, Sedorf ga je zayebao!![]()
Walken:....i malo ispod Etoa