A.C. Milan

e,jel ste videli sto Henry radi onaj njegov "false kick" !?
E, Sedorf ga je zayebao! :lol:
uradio ga na utakmici i to 1-1 sa golmanom :lol:
odlicna igra Milana i siguran nastup Dide
nije mi krivo zbog rezultata
iako smo ostecenji
Kaka' Kralj!!!!!!!
jel ste videli onaj pas ka Seedorfu
ono kad je ovaj uradio "false kick" :lol:

"Dok pažnja ženskog dela populacije Milana bude okrenuta nedelji mode muškarci u gradu krenuće ka stadionu Đuzepe Meaca, na kojem popularniji od dva gradska kluba dočekuje nemačkog prvaka. "
izvor:b92
Jbte,jel vidite ovo!!!!
po cemu bre popularniji, samo se pitam!

Terror Techa:
"Dok pažnja ženskog dela populacije Milana bude okrenuta nedelji mode muškarci u gradu krenuće ka stadionu Đuzepe Meaca, na kojem popularniji od dva gradska kluba dočekuje nemačkog prvaka. "
Jbte,jel vidite ovo!!!!

:shock: :roll: haha :lol: :lol:

Terror Techa:
Jbte,jel vidite ovo!!!!
Mozda po "sjajnim"kupovinama i prodajama igraca.Po tome je Inter veoma poznat,a sad verovatno i popularan

Terror Techa:
jesu se oni pojacali odlicno, ali organizacija kluba i trener su im u najmanju ruku smeshni
(e ovo smeshni ponavljam vec stoti put,vec sam svima dosadio)
al boli me qurac
kad i jesu smeshni
Na to sam i mislila.Imaju dobre igrace,ali dzabe kad nema ko da ih "ukomponuje".A da su smesni,jesu.

Srecan ti Shevo rodjendan!Zelim ti da se razvedes od tvoje glupe zene i da se vratis u a.c.milan i naravno da zivis jos 1000000000000000000000000000000000 godina!Malo sam zakasnila ali ****** imala sam jos neke rodjendane danas pa nisam stigla :-D

Walken:
....i malo ispod Etoa

MA SIGURNO!!!!!!!!!!!! Anri je u svakom pogledu bolji!!!!!!
Anri je brži od Etoa, mada ni ovaj nije spor.(to je možda i diskutabilno jer je Anri tanak pa kad trči izgleda kao gazela, dok je Eto nekako nabijeniji, pa kad trči deluje k'o tenk)
Anri je krupniji a samim timi jači u duelu.
Anri je viši, pa bolje igra glavom od Etoa(mada je igra glavom obojici slaba tačka).
Anri ima precizniji šut, a Eto možda malo snažniji, mada ja nisam nikada video da Eto postiže gol sa oko 30 metara, što Anriju nije strano.
Anri postiže golove i iz slobodnih udaraca, što ovaj nikada nije ni pokušao da šutne.
Anri ima MNOGO bolji dribling od Etoa.
Anri ume i da kreira igru(što je morao da radi prošle sezone usled mnogobrojnih povreda glavnih igrača). Čim ume da kreira igru, logično je da ima solidan pas(onoliko koliko jedan napadač može da ima). Mislim na kratke pasove,po zemlji.

Jedino što Eto ima, a Anri nema je Ronaldinjo iza leđa koji će da ga gađa loptama. Naravno to što je saigrač Ronaldinja ne čini od njega boljeg igrača!!!

Učiniće ti se da sam Etoa okarakterisao kao lošeg igrača,međutim to nije slučaj. dobar je on, štaviše odličan, ali ne i najbolji napadač. Može biti eventualno drugi iza..... pogodi koga!!!!!

anri nije brži od etoa, ne znam otkud ti to.

ni anrija ni etoa nisam video da daju gol glavom, ne znam kako si došao do zaključka da anri bolje igra glavom. eventualo bi se moglo reći da su podjednako loši u tome, samo mi nije jasno zašto anri ne poradi na tom segmentu igre, kad ima sve predispozicije.

anri mnogo više davi loptu od etoa.

mada, i ja mislim da je anri za nijansu bolji, ipak si ga preterano ishvalio...

Back