A.C. Milan

JekaiGeorge:
Kako se zavrsila utakmica? Nije valjda Milan izgubio?
Dve stative? Steta...
2-0 :sad: ...divno...poslednji put su kod kuce u ligi izgubili pre oko 1,5 godinu
kako su igrali to ne znam, jer nisam gledala celu, nego samo pred kraj
da.. dve stative u 5 sekundi...yebiga...ali to sad nije ni bitno

Dokle vise ?!!! najbolje od svega je sto je berluskoni popizdeo i otisao pre kraja..... mozda i bude nekih skandala i svi u ******** pocevsi od onog mazgova ancelotija....covek gubi i menja beka bekom i defanzivnog veznog istim.......a napadaca uvodi deset minuta pred kraj???!!!! da li on navIija inter ili sta se desava? gilardino i inzgi mrtvi i mrljavi...kmpletnu odbranu od dide nadalje u ******* i jankulovskog umesto presporog seedorfa....... treba dovesti bufona i trezegea jer ce moci da igraju LS.........

Dosta dugo se prica i o ronaldinhu.....u ovom trenutku to uopste nije nerealno..... nude mu 12 milijona godisnje a i oliveira je bio jedan deo dogovora sa rojnal. bratom koji je menadzer obojici..... a i ronaldo se spominje....... bilo ko samo ovako vise ne moze !!!!

KAKA JE CAR !!!! CARINA !!!!! NEMA BOLJEG !!!! postao je pravi igrac najjaci je!!!

pozdrav za homera. čovek iznenada ispario, pomislio sam da se samospalio u znak protesta kad su milanu odredili kaznu...

enivej, možda biste i uzeli titulu, pored standardno dobrog intera, da imate pravog napadača. ovako, napad vam deluje tragičnije od inter-ovog, sa sve sajko adriano-m i standardno ljigavim ibrahimovićem...

.pissbottleman:
hvala ..... na doceku....... :lol:
evo ide druga godina,ali nije to bio problem,crkno mi bijo konpijuter pa sam ga tek neki dan popravijo....ali me sada pravopis zajebava,..............
zaboravio pravopis od kad je Seva otisao :lol: :lol: :lol:

Inter ce ove godine da bude 3. a mozda i 4. ----- iza Rome i Milana a moguce i Palerma :razz:

Back