A.C. Milan

Došli za dž menez i aleks iz psg...... dobra stvar je sto dosta igraca odlazi ( najbolje bi bilo kada bi skoro svi otisli) ... losa stvar je sto ponovo nece doci neki ozbiljan igrac...ali bar ce ih biti manje sto je dobro.... baloteli ih je zayebao - imali su dogovor sa arsenalom i posto je ovaj skroz us*ao na prvenstvu od toga nista i naravno niko ga nece.... vrhunac dosadasnjeg dela prelaznog roka je taj sto dolazi rami za 4 miliona a od toga ce pola da plati on licno da bi presao...i ove sabane nije sramota.....

Pozdrav Milanezi, pozdrav napacena braco :lol:

Idemo u lov na ligu sampiona ove godine, verovatno cemo ga ispussiti opet al ajde makar da se nadamo. Balo konacno otisao, uzdao sam se u njega al ne vredi decko je kreten, nikad nista od njega. Neka se sad liverpulovci nerviraju zbog njegovog setkanja po terenu. Kao njegova zamena pominje se dosta nerealnih igraca tipa Tores i Falkao, dakle to nema sanse necemo ni komentarisati. Realne opcije koje se provlace kroz medije su: Cicarito (sto ne bih voleo, ne volim napadace koji su laki kao pero...izuzetak - Inzagi), Negredo - panj, Soldado - panj, Boni, Dumbija...i DZEKSON MARTINEZ. Pun pogodak bi bio napadac Porta ali bas tesko idu ti pregovori, ne moze se sa nama poslovati normalno kad smo prosjaci...oni traze 35, mi dajemo 25, sad nudimo 4 mil za neku pozajmicu, oni ce to da odbiju... nadam se da ce doci Martinez to bi vec licilo na nesto inace bas, bas tesko da mozemo da se uguramo medju prva 3, ma ni medju prva 5.

Dovedosmo Toresa i to na dvogodisnju pozajmicu. Bahato, bahato... :lol:

Treba angazovati i nekog psihologa da mu objasni da nije zaboravio da igra fudbal, mozda se ovo ispostavi kao dobar potez ko zna, mada sanse su minimalne.

BwSW6iOIgAAXXFe.jpg

Konacno pobeda u prvom kolu nakon par sezona cini mi se, daleko od toga da ovaj tim obecava ali ovo danas uopste nije bilo lose. I kad smo vodili nismo cuvali rezultat, non stop smo napadali, mogli smo jos 2 gola dati. Niang je imao jedan tezak promasaj. Igrac utakmice sasvim sigurno El Saravi, mogli bi Tores i on biti sjajan tandem za seriju a.

Odlična partija danas, gledao ih. Iskreno, iznenađen sam.
Možda sam precenio Lacio i očekivao bolji otpor, ali El Šaravi definitivno podseća na onog od pre dve sezone.
U svakom slučaju, igrački kadar je MNOGO bolji nego prošle sezone.
Videćemo šta može i Tores. Biće baš zanimljivo.

Solidna ekipica, mogli bi do lige sampiona naredne godine. Juve je favorit za titulu, e sad preostaju jos dva mesta za koja se borimo roma, napoli i mi pre svega, ali tu su jos inter i fiorentina koji takodje imaju sanse. Videcemo, bice zanimljivo. Forza rosoneri :)

vbn.jpg

Ma ja neznam koji je vama kura^ dovodite brdo drugorazrednih igraca sve sami neki 'dobri igraci na papiru' razne Honde Menezi ako nema para onda radite ono sto rade Porto i Benfika skauting i dovodite nepoznate igrace za malo...najveca provala je Torres pojacanje(mada ako postoji 1% sanse da se vrati u formu cisto sumnjam to ce moci pod inzagijem) ajd poz od Interiste mucno mi vas je gledati(iako tekma sa Laciom je bila odlicna) a i nas :D macari nas ukopa

Ma ja neznam koji je vama kura^ dovodite brdo drugorazrednih igraca sve sami neki 'dobri igraci na papiru' razne Honde Menezi ako nema para onda radite ono sto rade Porto i Benfika skauting i dovodite nepoznate igrace za malo...najveca provala je Torres pojacanje(mada ako postoji 1% sanse da se vrati u formu cisto sumnjam to ce moci pod inzagijem) ajd poz od Interiste mucno mi vas je gledati(iako tekma sa Laciom je bila odlicna) a i nas :D macari nas ukopa

Bolje i solidne poluigrace zeljne dokazivanja nego ispusene mustikle od 34+ godina koje smo poslednjih godina preferirali. Ocajna smena generacija je odradjena kod nas a glavni krivac Berluskoni naravno jer mu je klub bio u drugom planu. Po meni Galijani sa budzetom kojim je raspolagao nije mogao bolji prelazni rok da odradi :)

A uzdamo se i u Pipa, neka ga prati njegova srecna zvezda i nema zime za nas :klap:

Da li se to Milan vraca na stare staze :D
Sjajna utakmica protiv Parme i pobjeda 5-4 :worth:
Nakon 2 kola maksimalnih 6 bodova. Sledece kolo sa Juventusom. Veliki ispit za Pipa.
Sjajan gol Meneza :klap:

Veliki derbi, subota 20:45 Milan - Juventus :)

capture-2.png

Pirlo srecom jos uvek nije spreman, inace osim na terenu bice netrpeljivosti i na klupi jer su Inzagi i Alegri imali dosta sukoba dok su bili zajedno u Milanu. Bice ovo sjajna tekma jedva cekam, veliki plus za nas je suspenzija Bonere to treba posebno naglasiti :klap:

Nazalost daleko smo od Juvea trenutno, ja cu biti presrecan ako zavrsimo medju prva 3 i izborimo plasman u LS :)
Ne radi ni Juventus puno bolje, iako je svemirski brod za kalčo ... Za polufinale/finale LŠ-a ne smeju da dovode igrače tipa Morata kao najveće pojačanje, nego Krosa, Milera, Fabregasa, Azara, Ozila, Di Mariu itd. ...

Pre su bez problema dovodili takve igrače, a sada to rade svi ostali veliki klubovi izuzev Juvea ... Pogba je pogodak kakav se dešava jednom u 20 godina, a za uspeh u Evropi se mora odrešiti kesa ... Di Maria bi nenormalno dobro legao ovom timu, a mogu i Matu da dovedu ako se ne izbori za mesto u Mančesteru ...

Back