A.C. Milan

Nece covek da ide, ceka da ga otpuste kako bi dobio obestecenje...nisu male pare u pitanju. A ako je suditi po tome koliko smo stedljivi ovih godina, ne bi me cudilo da ostane do isteka ugovora. Mali je covek Alegri...sitna dusa.

On je odma' posle tekme rekao da neće da ide (ono što sam postavio), a sada je i Galijani potvrdio da ostaje i da nije problem u treneru...da se pravi veliki projekat.:roll:

Ruku na srce, nema Milan neki tim, ali nema ni ovako loš s obzirom na rezultate...

Gol iz ofsajda (verovatno, abate je bio na ivici u trku...). Igrao očajna. Svi govore kako je igra Milana očajna cele sezone, a ona slina od alegrija stalno ponavlja kako je igra dobra ali nema rezultata......kao da su sad svi ludi pa ne vide,neg će njemu majmunu da veruju...

Poslednja izmena:
http://1.***************/-viPNUbBP810/UI005BKSLeI/AAAAAAAAANU/gVoYrhMIEoA/s1600/548301_273093566126533_1897667990_n.png

Kataniji poništen čist gol, Juventus dao gol iz ofsajda, nije sviran čist penal za Kataniju i isključen im igrač........ što je mnogo,mnogo je....

I zato što juventus juri Milanov niz utakmica bez poraza..... između ostalog.... nije mi jasno zašto ljudi imaju potrebu da pametuju bez razloga i pokrića.....

Inače Kataniji je sudija poništio gol tek nakon što su ga spopali igrači i stručni štab sa klupe....da čovek ne poveruje.....

Jeste, 58.

Inače u ovoj sezoni Milan je odigrao 13 utakmica do sada u svim takmičenja i u svakoj od tih utakmica je imao različitu kombinaciju igrača u odbrani, a s obzirom na to da Bonera zbog kartona neće igrati u sledećoj utakmici i u toj će biti 14 kombinacija s obzirom na to da se ne može poklopiti kombinacija koja je već bila bez njega.
Takođe alegri je isprobao sedam različitih formacija u tim utakmicama.

E sad da li da kažemo da se on trudi ili da je pogubljen i nema pojma šta radi?

Prvi put da je ljigavi postavio ofanzivnu formaciju od početka i bili su i igra i rezultat kakvi se očekuju........bar kad igramo protiv kjeva...

Posle 3-0 protiv Lazija krenuo je ofanzivno i došla su 2 gola, isto i protiv Palerma od 2-0 do 2-2...i sada je krenuo sa pravom postavom i evo rezultata...kažu da je uprava (Berluskoni, Galijani...) bila besna što je igrao sa 5 u odbrani...

Šaravi nastavlja da igra odlično...Boa se vratio, i De Jong...još Robinjo...mislim da je odbrana Konstant - Mexes - Zapata - Abate najbolja u ovom trenutku...

Dobro je, sada je bitno da se pobedi Malaga...:D

Ne zvuci lose 5 golova, ali dva su cista sreca onaj sto je dao Emanuelson i onaj sto je dao Bojan, al ajde pobedi se u zube ne gleda. Al citam malo vesti i pisu kako je Urbi briljirao, dao gol i imao dve asistencije, ja odmah u glavi zamisljam kako je lomio protivnicke igrace kad ono on dao gol na odbitak, a ove 2 asistencije sto mu oni racunaju su obicni pasovi na sredini terena :lol: Volim ja Urbija, dobar je on, al mediji ga malo preterase.

Juve opet gol iz ofsajda....bole ih.....

223723_383094185111351_871069559_n.jpg

Al džaba...pukoše lopovi.....ne mogu da verujem da mi drago što je inter nekoga pobedio......ali dobro,najbitnije je bilo da neko stane u kraj ovom ološu iz torina....tako je walken čuo si me.... šta je bre ajde daj sad klipove.... ćutimo,a?

Drago mi je sto je Inter pobedio iz jednog jedinog razloga - da se prekine ovaj vestacki niz neizgubljenih utakmica Juvea i da nas rekord ostane nedodirljiv :)

A i nije lose da prvenstvo bude zanimljivije, steta sto Napoli ne moze da se sastavi navijao bih svim srcem za njih.

Back