Johnny_taraba_9
Domaćin
- Poruka
- 4.590
Vec je vidim na zurci kod Silvia 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Pa to rade sve ekipe Džoni (pogledaj Real samo od kad je Murinjo stigo), ne znam šta si očekivao, mada Guardiola se nije preterano bunio, a i nije Barsa toliko oštećena, možda samo penal nad Pujolom ... Sa Sančezom je bilo kontakta ali videlo se da je išao da iznudi penal pa je i bolje što nije svirao ...Vec su poceli da vrse pritisak, svesni su i oni da su im sad sanse manje nego pre prve utakmice. Ove izjave pokazuju zato se bas ne moze reci da obozavam Barseloni, toliko su licemerni da to prevazilazi sve granice. Najbolje bi bilo da im se u svakoj utakmici sa Milanom svira po neki penal, da se Milanu ponisti po neki gol, da mu se da koji crveni...zasto da ne?
Nisam primetio juče nešto puno ciganisanja, čaj ni Alveš nije bio u svom najboljem izdanju, jedino Sančez par puta ...Ćavi je genije, mada juče ništa specijalno nije odigrao, imao je par grešaka koje je Milan mogao da iskoristi ... Ali imao je i par sjajnih akcija sa Mesijem, gde je pokazao zašto je jedan od najboljih veznjaka ikada ... Mesija loš juče, nekako indisponiran i beskrvan, ne verujem da može tako loše da odigra i u Barsi te će biti jebbeno Meksesu i Silvi, moraće utakmicu života da odigraju da bi otišli dalje ...ako moze neko da objasni zasto ovi smradovi iz barse ne dobijaju kartone za onako pederska simuliranja? ali prejadni su, ne mogu da verujem, bas sramota sta rade......... kad god je lopta kod cavija smrznem se yebbote...... a i samo jos neko da mi kaze da je mekses bolji od neste....... sedorfu je izgleda vece to je dobro...a i antonini...;pupupu da ga ne ureknem... nije lose, ni igra ni rez....pupupu...
Ibra se zajjebo juče što nije više išao na Maskerana, veće bi probleme napravio Barsi, ovako je Pike sasvim fino odradio posao ...
Princ zatajio i to je razlog zašto ih je Barsa 60% vremena držala u 30 metara ...
u Barsi te će biti jebbeno Meksesu i Silvi, moraće utakmicu života da odigraju da bi otišli dalje ...
Ibra se zajjebo juče što nije više išao na Maskerana, veće bi probleme napravio Barsi, ovako je Pike sasvim fino odradio posao ...
E onda do kuurca, bez Neste (čovek je jednostavno osakaćen povredama) i Silve (koji je možda najbolji bek na svetu trenutno), Mesija ima da stvori bar 10 izglednih šansi, što sebi što drugima ...Osim ako se ne desi neko čudo, Silva neće igrati tu utakmicu...Nesta i Mexes...ako Nesta može...![]()
Pike je malo pao u formi ove sezone (tačnije otkad opšti sa Šakirom igra slabije), ali opet je korektno odradio, jer ipak je Ibra možda i najteži igrač za čuvanje kad je leđima okrenut ka golu, jer je visok i jak, odlično se gradi i ima perfektnu tehniku ...Da...Pike solidan, Ibra ga je jednom baš izbacio iz igre...trebali su i na Pujola više da idu...
Nisam primetio juče nešto puno ciganisanja, čaj ni Alveš nije bio u svom najboljem izdanju, jedino Sančez par puta ...Ćavi je genije, mada juče ništa specijalno nije odigrao, imao je par grešaka koje je Milan mogao da iskoristi ... Ali imao je i par sjajnih akcija sa Mesijem, gde je pokazao zašto je jedan od najboljih veznjaka ikada ... Mesija loš juče, nekako indisponiran i beskrvan, ne verujem da može tako loše da odigra i u Barsi te će biti jebbeno Meksesu i Silvi, moraće utakmicu života da odigraju da bi otišli dalje ...
E onda do kuurca, bez Neste (čovek je jednostavno osakaćen povredama) i Silve (koji je možda najbolji bek na svetu trenutno), Mesija ima da stvori bar 10 izglednih šansi, što sebi što drugima ...
Pike je malo pao u formi ove sezone (tačnije otkad opšti sa Šakirom igra slabije), ali opet je korektno odradio, jer ipak je Ibra možda i najteži igrač za čuvanje kad je leđima okrenut ka golu, jer je visok i jak, odlično se gradi i ima perfektnu tehniku ...
Pa to rade sve ekipe Džoni (pogledaj Real samo od kad je Murinjo stigo), ne znam šta si očekivao, mada Guardiola se nije preterano bunio, a i nije Barsa toliko oštećena, možda samo penal nad Pujolom ... Sa Sančezom je bilo kontakta ali videlo se da je išao da iznudi penal pa je i bolje što nije svirao ...
Ako su oni licemerni, onda se to može reći za sve koji gledaju samo situacije u kojima je Barsa pogurana a zaboravljaju gde je oštećena, a odnos je jednak, možda čak i veći ali na štetu Barse svih ovih godina u LŠ ... Od svega onoga što si pobrojao, samo Ševin gol je velika greška koja je možda odlučila finalstu ... Barsa pošto je najbolja samim tim je i pod najvećim skenerom, i mogu da razumem zašto ljudi sve preuveličavaju, jer o tom poništenom golu Ševčenka se priča i dan danas, a o Terijevoj ruci koja možda odluči dvomeč sa Benfikom niko ne priča ... Niko ne priča kako je Inter uz pomoć sudija osvojio 2010 (Čelsi i Barsa debelo oštećeni), kako je Barsa 2005-e ispala zbog neregularnog gola Terija ... I dalje se priča o žutom Persija (a trebao ga je dobiti 10 minuta ranije) a ne o poništenom golu Mesija u Londonu i penalu nad Mesijem u istoj tekmi gde je Persi dobio crveni, tako da ne znam kako je to odlučilo pobednika ... I onaj penal nad Ćavijem je sviran jer ga je Akvilani nagazio a ne povukao ... Protiv Reala isto u ovih milion utakmica je bilo grešaka na štetu Barse milion, a Murinjo pravi priču kako je Real u svakoj oštećen ...
Jebbiga, kad ne bi na Barsu gledali kao na najbolju ekipu koja sve osvaja, nego na negu normalnu, videli bi da je balans grešaka itekako ujednačen, a kad se malo bolje pogleda, Barsa je više oštećena nego pogurana ...
Elem, sjajna tekma, Milan odlične šanse imao i možda je dobro što ih nisu iskoristili jer će morati da igraju fudbal na Kamp Nou, a ne bunkerčinu, jer biće mučno ako se ponovi tekma kao protiv Čelsija i Intera ... Pokazali su da mogu sa Barsom da izdrže a da se ne osramote, i nemaju ništa veće šanse ako odigraju bunker nego što bi imali ako bi napali ...
Ibra juče odlično čuvao loptu ali nedostaju mu malo više odlučnosti, inače bi daleko veće probleme napravio ... Ambrozini sjajan juče tokom većeg dela, verujem da niko nije očekivao da odigra onako dobro ... Princ zatajio i to je razlog zašto ih je Barsa 60% vremena držala u 30 metara ...
Sve u svemu, dobra tekma, u dvomeču ili penali ili će ih Barsa napuniti ako brzo probiju led, mada bih voleo penale, odavno nisam gledao Barsu da igra penale sa nekim ...
Ma ne mislim konkretno na pojedince, nego na javno mnjenje i medijski hypeKorektno, mislim na kraju krajeva ja i jesam pomenuo Terijevu ruku da je trebao biti penal, a i kad sam pre koju godinu pricao da je Celsi ostecen protiv Intera ljudi su se smejali...
Ma ne mislim konkretno na pojedince, nego na javno mnjenje i medijski hype...
I ajde micite mi ove reklame za Tadica sa ove teme, taman dodjem da se odmorim od politicara i njihovih lazi kad ono i ovde ista prica.