- Poruka
- 3.629
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Upravo sam zamislio kako postize autogol za prolazak Barse...'Ajde bre Džoni, zaboravi sve kikseve i nesreće...i pogledaj kako igra ove sezone, i Alegri kaže da dobro igra...pa priznaj.
Zamisli da odlučujući gol za prolazak.![]()
Upravo sam zamislio kako postize autogol za prolazak Barse...![]()
Allegri: Protiv Barce napadački!
Massimiliano Allegri, trener Milana, svestan je kvaliteta Barcelone, ali veruje u napadački potencijal svog tima.
Strateg Milana Massimiliano Allegri ocenio je na konferenciji za novinare predstojeći dvomeč u 1/4 finalu Lige Šampiona protiv Barcelone.
Allegri je upoznat snagom katalonskog tima, ali ne želi da se preda unapred.
"Svesni smo njihovog potencijala, biće veoma teško.
Ući ćemo u ovaj dvoboj srcem, motivacijom i vedrinom.", rekao je trener "Rossonera".
Trener Milana veruje u napadački potencijal svoje ekipe.
"Moramo greške da svedemo na minimum protiv ekipe Pepa Guardiole i da igramo napadački", zaključio je Italijan.
I Robinjo da se potrudi da ne masi zicere..Ma mora napasti, kao u onoj tekmi na San Siru, samo opreznije...
Mucno je gledati koliko su jadni robinjo i bonera...bolje da su kostakurtu i tomasona vratili iz penzije nego ova dva ometena sto igraju....... ako moze neko da objasni zasto ovi smradovi iz barse ne dobijaju kartone za onako pederska simuliranja? ali prejadni su, ne mogu da verujem, bas sramota sta rade......... kad god je lopta kod cavija smrznem se yebbote...... a i samo jos neko da mi kaze da je mekses bolji od neste....... sedorfu je izgleda vece to je dobro...a i antonini...;pupupu da ga ne ureknem... nije lose, ni igra ni rez....pupupu...
Da su stative duze 20 metara, opet bi promasio.
Da su stative duze 20 metara, opet bi promasio.
A nekad je bio najavljivan kao novi najveci as svoje ere,kombinacija ronaldove zavrsnice i ronaldinjove magije........![]()
0:0 je solidan rezultat za nas, sada su nam realno vece sanse nego pre pocetka prve utakmice
Mislim da smo sposobni da odigramo nereseno u Barseloni, to smo vec i pokazali uostalom. Svaka cast odbrani, sve je bilo na visokom nivou, nije se osetio nedostatak najboljeg Tijaga Silve. Boneru uvek znam da kudim kad nesto sjebbe te je sada red i da ga pohvalim, jedna od njegovih najboljih utakmica od kad je u Milanu. Antonini sjajan, AMbro igrac utakmice po meni, savrseno je kvario igru, kao u najboljim danima. Sve u svemu bravo momci, dobra utakmica uzivao sam iako nije bilo golova![]()