A.C. Milan

Dakle sto rece mile :

Povlašćeni: Bajern, Inter, Benfika, Real Madrid, Čelzi, Arsenal, APOEL, Barselona

Nepovlašćeni: Napoli, CSKA, Bazel, Olimpik Lion, Bajer Leverkuzen, Olimpik Marsej, Zenit, Milan

Samo da nam ne dodje real........najbolje bi bilo valjda ovaj apoel......pa benfika.......pa arsenal....celzi.......a nezgodno bi bilo da dobijemo i bajern...

jako mi je drago sto je bazel naguzio mancester i sto su ovi smrdljivci ispali...a i drago mi je sto je napoli prosao dalje......... krivo mi sto je prosao zenit a ne porto ukao sam juce tiket (kvota 23) zbog te utakmice...zenit ni jedan sut na gol,porto 19.....

Dakle sto rece mile :

Povlašćeni: Bajern, Inter, Benfika, Real Madrid, Čelzi, Arsenal, APOEL, Barselona

Nepovlašćeni: Napoli, CSKA, Bazel, Olimpik Lion, Bajer Leverkuzen, Olimpik Marsej, Zenit, Milan

Samo da nam ne dodje real........najbolje bi bilo valjda ovaj apoel......pa benfika.......pa arsenal....celzi.......a nezgodno bi bilo da dobijemo i bajern...

jako mi je drago sto je bazel naguzio mancester i sto su ovi smrdljivci ispali...a i drago mi je sto je napoli prosao dalje......... krivo mi sto je prosao zenit a ne porto ukao sam juce tiket (kvota 23) zbog te utakmice...zenit ni jedan sut na gol,porto 19.....

Valjalo bi zaobici Real i Bajern u prvom krugu. Cisto da uhvatimo malo zalet, posle nek dodje ko hoce :)

Ja prekjuce puknem na Porto, juce na Mancester. Ko je pogodio tiket ovih dana svaka mu cast. Izgleda da kladionice bas vole kad dodje poslednje kolo, namestaju ga brate samo tako.

Toliko o "dominaciji" Premijer lige. Mnogi su se evo vec poslednjih 5 godina kako si sve ostale lige svetlosnim godinama iza Engleza. Ne vidim po cemu zaista? Koliko su to LS osvojili za to vreme? Jednu. Ako se to moze nazvati dominacijom onda ne znam... Kalco slab al 3 kluba prodjose i to bez mnogo muke.

Bas tako.....ili ako ga cak galijani ne kupi na popustu u januaru jer mu istice ugovor :lol: posto izgleda nista od teveza....... milan trazi pozajmicu, sitiju samo prodaja dolazi u obzir, psg nudi pare, a on sada umesto u milan hoce u boku koja nema para..... haos....

Mislim da bi nam Celzi vise odgovarao. Oni igraju poziciono, nisu nesto atraktivni, niti kreativni. Glavni igraci su im isti ko i pre 10 godina. Drogba je samo senka nekadasnjeg igraca, kao i Lampard. Jedino bi Staridz mogao da nam pravi probleme ali ni priblizno kao Van Persi, Volkot, Zervinjo, Remzi... Strah me pomalo Arsenala moram priznati. Suvise su agilni za nasu odbranu.

Abate je dobar...a i konkurencija su mu Zambrota i Bonera,tako da......
Taiwo je jako lose krenuo, ne razume jezik ni nacin igre i sam je priznao da je pogubljen....slab je u odbrani a nema samopouzdanje da bilo sta uradi u napadu...... vece je pitanje zasto emanuelson ne dobija priliku mada ni njemu odbrana nije jaca strana.....Antonini nije nista bolji,ali nekako se najvise trudi a i Italijan je pa valjda zato....mada je zadnje dve odigrao Taiwo.
Mexes je dosao povredjen i cim se oporavio slomio je ruku, igrao je i on zadnje dve......

Koliko god ovaj Abate napredovao nikad nece biti klasa. Nema slifa jednostavno, konstantno kiksa u vaznim utakmicama i vec je postao jedan od miljenika Intera. Ovo nije prvi put da direktno odluci najveci gradski derbi.

Koliko god ovaj Abate napredovao nikad nece biti klasa. Nema slifa jednostavno, konstantno kiksa u vaznim utakmicama i vec je postao jedan od miljenika Intera. Ovo nije prvi put da direktno odluci najveci gradski derbi.

Vec sam cini mi se rekao,ako nisam evo sad cu,abate,antonini i ostali "talentovani kalco igraci" nikada nece postati veliki iz prostog razlog jer nemaju kvaliteta......oni mogu da zakrpe posao sampdoriji,kijevu,kataniji ali da su za velika dela,nisu......

Nije mi i dalje jasno ovo forsiranje formacije 4-3-1-2 od strane alegrija,igra bez krila.......stavi 3 igraca od kojih su min 2najcrnja zadnja vezna krljatori,i 1 malo otvoreniji opet nedovoljno da bi se mogao nazvati kreativcem,ispred njih ide neko ko glumi kreativca u zadnje vreme emanuelson iako se pogubi na tom mestu,a napred igra s 2 klasicna spica odavno prevazidjena......

Da milan 1 mec odigra u sastavu:
Amelia-Zambrota-Silva-Nesta-Emanuelson-Bomel-Sedorf-Boteng-Pato-Robinjo-Ibra tako sto ce ih postaviti u 4-3-3 i tako sto ce igrati od noge do noge precizno i bez idiotskih podizanja lopte u nebo,ne bi se strepelo za skudeto.......
Ali to se nikad u italiji i njihovom "shvatanju" fudbala nece desiti

Back