A.C. Milan

Dolazi akvilani na pozajmicu. Ako odigra bar 25 utakmica imamo obavezu da ga kupimo za 6 miliona evra..... liverpul je ocajno prosao sa njim na kraju....a kako ce kod nas da legne ko zna..... nekada je bio odlican, pa je prdnuo u cabar sto bi rekao nas narod......ali iskreno nisam ga gledao u juveu,kazu da je bio solidan......mada mislim da nam nije trebao on, sad imamo jos jednog polovnog igraca(u smislu da nije dostigao svoj maksimum - niti ce, i sklon je povredama) previse je takvih kod nas......

Da smo se iskesirali za eriksena,alkantaru i getzea bili bi mirni narednih 10 godina, imali bi najjacu sredinu....ovog leta su sva trojica mogli za ukupno 50 miliona, vec od sledeceg ce svaki posebno toliko da vredi.....

a realno ovo je galijani opet odradio dobro gledajuci to da ga je liverpul platio 20 miliona i da su trazili od juventusa 10-15, spustio je cenu da ne poverujes :) ali pitanje je da li nam bas on treba....... i kaka ako dodje.....sta ce biti sa kasanom,el saravijem........jaojaojao...... mada kontam i kaka ako dodje to ce da bude za maksimum 20-25 milijuna i to u tri rate a pre toga godinu dana pozajmica i real placa pola plate :) ali gomilamo polovicne igrace neverovatno.....imamo tri-cetiri koji su na vrhuncu i to je to...

Ja se i dalje nadam Montolivu, istice mu ugovor na kraju sezone...verujem da ce preci u neki veci klub od Viole, a takvih nije mnogo u Italiji. Idealno bi bilo da dodje kod nas, svi bi bili zadovoljno. Mi jer nam treba takav tip igraca, on jer bi napravio veliki korak napred u karijeri a Viola jer im je to poslednja sansa da zarade na njemu. Akvilani je solidan igrac, ali nekako mi se Montolivo cini mnogo boljim.

pa da ... to za montolica stoji......

izvukosmo barsu u grupi....mozda je i tako najbolje...da nas operu u grupi pa ih posle ne vidjamo do finala...a onda jedan mec,nikad se ne zna...pippo pred kraj sezone u najjacoj formi :mrgreen:
realno dobice nas u spaniji ali imamo sanse kod kuce,imamo i mi dobre igrace,a oni se i ne proslavljaju u gostima....sa ostale dve ekipe ne bi trebalo biti problema...ybga necemo valjda ko partizan,,,

pa da ... to za montolica stoji......

izvukosmo barsu u grupi....mozda je i tako najbolje...da nas operu u grupi pa ih posle ne vidjamo do finala...a onda jedan mec,nikad se ne zna...pippo pred kraj sezone u najjacoj formi :mrgreen:
realno dobice nas u spaniji ali imamo sanse kod kuce,imamo i mi dobre igrace,a oni se i ne proslavljaju u gostima....sa ostale dve ekipe ne bi trebalo biti problema...ybga necemo valjda ko partizan,,,
Tesko..Mislim da Barsa dobija obe..I kad igraju lose imaju igraca koji ce da resi utakmicu..Protiv Reala u Madridu su igrali bas lose,a opet izvukli 2:2...

Mislio sam na ligu sampiona, vec dugo imaju slabe rezultate u gostima......ali nije ni bitno, samo da mi ne kiksnemo protiv ostalih...... mada ako budemo opet drugi u grupi ne gine nam nista drugo nego opet protiv nekih engleza...i prva utakmica kod kuce.........
p.s. ne mogu da verujem kako ovaj inter i mancester vec godinama ke*aju prelake grupe.

Mislio sam na ligu sampiona, vec dugo imaju slabe rezultate u gostima......ali nije ni bitno, samo da mi ne kiksnemo protiv ostalih...... mada ako budemo opet drugi u grupi ne gine nam nista drugo nego opet protiv nekih engleza...i prva utakmica kod kuce.........
p.s. ne mogu da verujem kako ovaj inter i mancester vec godinama ke*aju prelake grupe.
I vi ste mislim 2-3 godine imali prelake grupe..Inter ce ispasti,pazi sta ti kazem..

Kako bre, jesmo prosle godine bili sa realom,ajaksom i okserom? pre toga opet real, marsej...sezonu pre te nismo ni igrali ls cini mi se.... ma...nije ni bitno..... tesko da ce inter ispasti bez obzira sto su u raspad sistema fazi. mada nije nemoguce. najzanimljivije ce biti u grupi gde su bajern,viljareal,siti i napoli.

Mislio sam na ranije..

2005/06
Milan
PSV Eindhoven
Schalke 04
Fenerbahçe

Dobro,te godine ste imali malo tezi posao,ali za tim renomea Milana,laka grupa..

2006/07
Milan
Lille
AEK Athens
Anderlecht

2007/08
Milan
Celtic
Benfica
Shakhtar Donetsk

Zreb je samo stvar srece..

Flamini se povredio...ima da ga nema pet meseci....... eto zavrzlame.....ako ga ne zamenimo ostajemo sa van bomelom,gatuzom i ambrozinijem kao defanzivnim (bez)veznim igracima...matori i skloni povredama.... ovo je dobra prilika da se kupi jedan ekstra kvalitetni igrac za tu poziciju i da se uvalja kao taj famozni mr x. jer ako ostanemo pri tome da to budu kaka ili ganso, imacemo problema na jednoj poziciji a na drugoj pravimo guzvu jer tu imamo robinja,kasana,sedorfa,boatenga i el saravija.....realno ni jedan nije ono sto je bio kaka na vrhuncu karijere , ali ni kaka vise nije tamo....

Zna li ko kad pocinje kalco? Ovo odlaganje nam ide u korsit svakako tako da moze i za dve nedelje nije frka. Taman da nam se Ibra vrati i da dobijemo malo fore da dovedemo nekog veznjaka da zameni Flaminija i da se uigra malo. Ne moze covek pravo na teren da izleti. Ja se nadam Alcantari, al ako trazimo vec nekog defanzinijeg onda moze i Lass iz Reala.

Odbila fiorentina ponudu za montoliva......jbga ne moze se sa italijanima tako lako kao sto je galijani navikao......a i ovi se izivljavaju i otice im na kraju za dzabe a jos nece ni igrati 100 % sad ove sezone.... na drugoj strani smo propustili da za sitne pare dovedemo polija.....eno ga ode u inter :( i to pozajmica godinu dana pa ako hoce da ga kupe........ ne znam sto galijani nije to odradio.... sad se interesuju navodno za keitu koji ima vec 31 god. :confused: i za lasanu diaru koji ce da kosta......

a nece se izgleda igrati ni drugo kolo serije a zbog ovog strajka igraca........ pricaju kao nije fora u parama nego u dostojanstvu :eek: eee ...ljudi pa mrs mamicu vam ***** pedersku sta se*endate jeste li svesni koje pare zaradjujete pi*da li vam strinina ?!
Porez na plate fudbalera placaju klubovi....a sad je u italiji zbog krize uveden i porez za one koji imaju nenormalno visoke plate i sad bi fudbaleri da im i taj porez placaju klubovi a ne oni ?! pa gde to ima, ale alave.....
i jos hoce da se klubovima zabrani da igraca bace da trenira sa b timom ako napravi neko sranje, ili nece da produzi ugovor u poslednjoj godini pa oni hoce da ga prodaju da ne izgube sve pare koje su dali za njega...a kad oni nece da igraju za klub koji je puko milione da ih dovede i koji ih nenormalno mnogo placa svake nedelje, to je u redu......
ma yebte se....

Pa izgleda da on ne zeli da se vrati, hoce da se dokaze u realu....a i morao bi da pristane na platu od 6 miliona umesto 9...... murinju svakako nije u prvom planu..... valjda je galijani ponudio da ga kupe za 15 miliona ili da dodje na jednogodisnju pozajmicu pa da ga posle kupe za 20 u tri rate....

i mr x je konacno stigao...ni manje ni vise nego antonio nocerino iz palerma....... izgleda je diara odbio i milan i totenhem a hoce da ide iz reala...ne znam samo gde ce onda....... elem stigao je nocerino i koliko ja vidim pozitivne su reakcije navijaca u italiji....kazu isti ko gatuzo samo mnogo bolju tehniku ima... e sad sto su ga ovi iz juventusa pustili onda? :confused: ne znam, nisam ga gledao mada je bio standardan u palermu i dogurao i do reprezentacije......dosao je dosta jeftino tako da ce valjda biti ok, ali bzvze da ostanemo bez montoliva sada.... ovaj palermo sve bitne igrace prodao - kasania,sirigua,pastorea,nocerina........

eto.....imamo ekipu koja moze da osvoji seriju a i da prodje grupnu fazu ls........... racunam da ce galijani sacekati da vidi kako ce se uklopiti ovi igraci koji su dosli a posebno el saravi pa ce ako bude potrebe dovesti gansa u januaru, tad ce mu cena biti dosta manja nego sad..... isto tako racunam da ce gledati da potpise u januaru i ugovor sa montolivom, dal za jun da li za februar zavisi od fiorentine i koliko se oni budu inatili....... to i nije tako losa strategija ali sa njima dvojicom imacemo 30 igraca u prvom timu i to sledeceg leta bas mora da se razabere ko da ostane a ko da ide....

Back