Johnny_taraba_9
Domaćin
- Poruka
- 4.590
Kakav je Krasic bio?
Ocajan...Del Piero se par puta uhvatio za glavu posle Milosevih ocajnih poteza.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Kakav je Krasic bio?
ali pitanje je da li nam bas on treba....... i kaka ako dodje.....sta ce biti sa kasanom,el saravijem........jaojaojao...... mada kontam i kaka ako dodje to ce da bude za maksimum 20-25 milijuna i to u tri rate a pre toga godinu dana pozajmica i real placa pola plate
ali gomilamo polovicne igrace neverovatno.....imamo tri-cetiri koji su na vrhuncu i to je to...
Tesko..Mislim da Barsa dobija obe..I kad igraju lose imaju igraca koji ce da resi utakmicu..Protiv Reala u Madridu su igrali bas lose,a opet izvukli 2:2...pa da ... to za montolica stoji......
izvukosmo barsu u grupi....mozda je i tako najbolje...da nas operu u grupi pa ih posle ne vidjamo do finala...a onda jedan mec,nikad se ne zna...pippo pred kraj sezone u najjacoj formi
realno dobice nas u spaniji ali imamo sanse kod kuce,imamo i mi dobre igrace,a oni se i ne proslavljaju u gostima....sa ostale dve ekipe ne bi trebalo biti problema...ybga necemo valjda ko partizan,,,
I vi ste mislim 2-3 godine imali prelake grupe..Inter ce ispasti,pazi sta ti kazem..Mislio sam na ligu sampiona, vec dugo imaju slabe rezultate u gostima......ali nije ni bitno, samo da mi ne kiksnemo protiv ostalih...... mada ako budemo opet drugi u grupi ne gine nam nista drugo nego opet protiv nekih engleza...i prva utakmica kod kuce.........
p.s. ne mogu da verujem kako ovaj inter i mancester vec godinama ke*aju prelake grupe.

i to pozajmica godinu dana pa ako hoce da ga kupe........ ne znam sto galijani nije to odradio.... sad se interesuju navodno za keitu koji ima vec 31 god.
eee ...ljudi pa mrs mamicu vam ***** pedersku sta se*endate jeste li svesni koje pare zaradjujete pi*da li vam strinina ?! 
Uh..Otrov za stopere..e da kezman presao u bate borisov, velika opasnost za nas u grupi ls![]()

Uh..Otrov za stopere..![]()