A.C. Milan

C_3_Media_272881_immagine_det.jpg

:worth:

clarence_seedorf-138.jpg

:worth:

Voleo sam ih ko bracu :D Nista kraljevi gde god da odete srecno, sve najbolje vam zelim. Koliko su mi samo lepih trenutaka priredili :klap:

Voleo sam ih ko bracu :D Nista kraljevi gde god da odete srecno, sve najbolje vam zelim. Koliko su mi samo lepih trenutaka priredili :klap:

Polako se rasturi cela ona legendarna postava, ostadose samo Gatuzo i Nesta. Kad se setim samo: Dida ; Maldini Nesta Stam Cafu ; Sedorf Pirlo Gatuzo Kaka ; Shevchenko Crespo :sad2:

Meni je vise zao Pirla sad, jer da se ne lazemo Sedorfu je vreme i da razmislja o penziji polako, ipak 36 godina a ofanzivni vezni. z;) Vreme je za mladje. :)

Pirlu je izgleda problem motivacija, nije on toliko mator, svega godinu dana mlađi od Ćavija koji drži konce dveju najboljih ekipa na svetu, i čini se da će tako još godinama jer snaga mu skoro i ne treba u njegovoj igri ...

A to je sastavni deo fudbala... Kad je Raul napustio Real onda je sve moguce.

Mozda si u pravu za motivaciju Pirla, poslednje dve sezone po nepisanom pravilu bolje odigra za reprezentaciju nego za Milan. Proslo je vise od godinu dana kad je dao poslednji slobodnjak, tehnika i znanje su tu...ocigledno da mu nedostaje koncentracije. Kao da se zasitio, al i pored svega opet mi zao. Nadam se da nece u Juve bas bih se smorio mada je to kod zabara postalo normalno, dok mi hocemo da lincujemo Stojkovica oni kuliraju. Tu i tamo neka prozivka ali nista spektakularno.

Inace ja od Merkela ocekujem dosta ove godine, mislim da bi on mogao sjajno da povezuje sredinu i napad...treba ozbiljnije racunati na njega.

Alexander+Merkel+AC+Milan+v+Bari+Tim+Cup+gPtdJNmaiWnl.jpg

Po netu se piše da je Pirlo prešao u Juventus ... Ako pronađe izgubljenu motivaciju, biće to pravi potez Juventusa, jer Pirlo je genijalan igrač, nakon Ćavija najbolji centralni vezista protekle decenije, i bilo bi šteta da nam ne pruži još par vrhunskih sezona ...

Mislim da bi njemu Guardiola kao trener lego ko budali šamar, i iskreno ne znam kako će se snaći u Juventusu koji igra klasičnu igru sa krilima, gde nema spone između Pirla i napada kao što je to bio Kaka u Milanu ...

No, u svakom slučaju lepo je videti još jednu legendu svetskog fudbala u Juventusu :worth:

Po netu se piše da je Pirlo prešao u Juventus ... Ako pronađe izgubljenu motivaciju, biće to pravi potez Juventusa, jer Pirlo je genijalan igrač, nakon Ćavija najbolji centralni vezista protekle decenije, i bilo bi šteta da nam ne pruži još par vrhunskih sezona ...

Mislim da bi njemu Guardiola kao trener lego ko budali šamar, i iskreno ne znam kako će se snaći u Juventusu koji igra klasičnu igru sa krilima, gde nema spone između Pirla i napada kao što je to bio Kaka u Milanu ...

No, u svakom slučaju lepo je videti još jednu legendu svetskog fudbala u Juventusu :worth:

Pa da....tako nekako,nemam sta da dodam.....osim da bi mi bilo krivo da ga gledam u juventusu....ali bi mi bilo drago da opet zaigra kao nekad, jer ocigledno je da u Milanu vec dugo nije imao motivaciju..... i upravo zbog toga i ide(hteo je on i ranije ali je ostajao jer nismo mogli da se sastavimo bez njega,sad alegri ima neku drugu taktitku pa mu ne treba vise) a ne zbog para sto se prica.....
A taman sam hteo da kupim ovaj novi dres sa njegovim imenom....

ljudi Pirlo je geJak, nema on 20 godina pa da moze da trazi ugovor kakav on hoce. Vidi Nestu naprimer, nikakav problem nema u novcu, jos jednom je pokazao koliko voli Milan, a to su isto pokazali i Gatuzo i Ambrosini jer su za mizerne pare ostali u klubu sto je dobro, al' nece biti dobro ako budu u prvoj postavi ;( ja sam prvi bio da odu njuh dvojica, ali opet bolje da su ostali oni koji igraju za Milan sto vole klub nego oni koji igraju zbog para, koliko god to ne realno zvucalo, al ipak su njih dvojica legende. i zasluzili su da ostanu do kraja.

Ma ljudi bre otkud vam to da je pirlo trazio neke nenormalne pare?! to nije istina...to sto mediji i propaganda.....na ovom svetu....nije istina ! Otisao je jer alegri ne racuna vise na njega, i da trazi izazov u drugom klubu, o ugovoru nisu ni razgovarali.....

E bas je somina ovaj Alegri.....umesto da pusti da igraju oni koji nisu imali toliko prilike ove sezone: merkel, strasser, emanuelson,inzaghi,antonini,amelia,sokratis,bonera,beretta .... pirlo da odigra svoju poslednju utakmicu za milan, pa jankulovski,oddo....on opet krenuo sa ovima sto igraju cele sezone...bas je somina....jedino sto villa igra ali opet...bas je selja

amelia ipak brani.... voleo bih ovaj udineze da prodje u kvalifikacije za ls,ali bojim se da ne prodju kao sampdorija ove godine......... pitanje je koga od najboljih igraca ce moci da zadrze, interesuju se mnogi klubovi za sanceza,inlera,zapatu,handanovica..........kako ce da se snadju u tako jakom takmicenju, igrama na tri strane......vece su sanse da ce lazio ozbiljnije da se pojaca ako budu cetvrti a i za njihove igrace i nije takvo interesovanje.......mada opet, vise bih voleo udineze da vidim u ls sledece godine...stvarno igraju odlican fudbal......

ladne je usao roma umesto amelie...ne mogu da verujem kakva ljiga od coveka ovaj alegri.......ne ynam sta je hteo da dobije u ovoj utakmice......udineze imao penal,precku,stativu...imali su i srece sto im se to nije obilo o glavu....sto nisu primili gol.... u svakom slucaju cestitam im i neka im je sa srecom u kvalifikacijama..... stvarno m yao ybog pirla....ovaj algri je gov*o

Meni je Alegri ok, manje me nervirao od Ancelotija i Leonarda, osvojio je titulu u svojoj prvoj sezoni. Ne treba ga pljuvati, sjajno je poceo.

Inace ovog covega, na moje veliko zadovoljstvo, mnogi dovode u vezu sa Milanom:

Napoli-midfielder-Marek-H-007.jpg

Ne mogu da verujem al i njega i Taiva sam dovodio u Milan na PES-u i odlicno su se pokazali :per:

Pirlo potpisao trogodisnji ugovor sa juventusom...izgleda je tu zapelo sa milanom....galijani je rekao da je i od milana trazio ugovor na tri godine a da su mu ponudili na jednu i da ce to ubuduce biti pravilo za sve preko 30 godina, sto ne znam koliko je bas pametno...ibra ce uskoro imati 30 npr. i sta, moze da ode za dz.a ovako bi ga prodali za 30-40 miliona....

Boateng kupljen za samo 7 miliona po prethodnom dogovoru sa djenovom (presiozi se garant pokidao od muke, boa vredi bar duplo)

postoje dvojica nepoznatih cova sto s vremena na vrijeme pikaju loptu...zovu se Lampard i Dzerard, ne znam da li si cuo za njih :)

enivejz...vjerujte mi, dobro je sto su njih dvojica otisli...godine prolaze, a Milan se mora podmladiti...najbolje je da sto ste se ovako sa vrha oprostili sa njima ;)...

Poslednja izmena:

postoje dvojica nepoznatih cova sto s vremena na vrijeme pikaju loptu...zovu se Lampard i Dzerard, ne znam da li si cuo za njih :)

enivejz...vjerujte mi, dobro je sto su njih dvojica otisli...godine prolaze, a Milan se mora podmladiti...najbolje je da sto ste se ovako sa vrha oprostili sa njima ;)...

Pirlo i Cavi su ispisivali istoriju svih ovih godina. Predvodili su svoje reprezentacije do titule svetskog prvaka, svoje klubove do osvajanja lige sampiona i to po dva puta. Nemaju slabu sezonu niti traceve iza sebe, moze se reci da su im karijere blizu savrsenstva. Dzerard ima jednu LS i to je sve sto ima kada ga poredis sa ovakvim velicinama, jednostavno po meni su Pirlo, a pogotovu Cavi trenutno miljama ispred Dzerarda a pogotovu Lamparda.

Back