Ma u Čelsiju Balak nije bio ni na 30% onoga što je prikazivao u Nemačkoj, i za klubove i za repku ... Upoređujući obojicu na vrhuncu, Balak je bolji u svakom aspektu igre, od šuta i levom i desnom, skoka, tehnike i pas igre ... Bukvalno primer savršenog veznjaka ...
Lampard je samo te 2005 odigrao perfektnu sezonu, i stvarno bio najbolji u Evropi, ali pre i posle toga ništa toliko specijalno da bi ga gledali kao Pirla, a kamoli Ćavija ... Pirlo je bio jedan od najvažnijih igrača u ekipama koje su bile evropski i svetski prvaci, a Ćavi je bio taj najvažniji igrač, a Lamaprdu to nije polazilo za rukom, a ne može se reći da nije imao saigrače za tako nešto, kako u klubu tako i u repki ...
slazem se za balaka, on je potpuno kompletan igrac...
E sad za Lamparda...vidim pominje se Pirlov uspijeh na reprezentativnom nivou, koji Lampard stvarno nije mogao da ima jer je Engleska maksimalno cudna reprezentacija...on ne moze da igra zajedno sa Dzerardom nikako, jer su isuvise slicni...obojica su zakazali 2006 a 2010 je Lampardu ponisten onaj gol koji je mogao sve da promijeni...Pirlo i Cavi vise razigravaju igrace, a Lampard vuce tim za sobom...to je igrac koji moze jednim potezom da rijesi utakmicu,a nije bio najvazniji igrac, zbog Terija i zbog Drogbe...pa i BALAKA, koji se nametnuo kod Granta...
Kad smo kod toga...jedna ovako, psiholoska stvar...Murinj oje rekao u interjvuu da je najlakse bilo raditi sa Lampardom, jer brzo kapira, vrijedan je i poslusan,al da je tako malo za sebe...Lampard nikada nije imao ekcesa u karijeri,a nije lider...kazem, on ne razigrava druge, no radi sa loptom sta mu padne na pamet kad je dobije...u sezoni 2005, pa i Ranijerovog doba, bio je glavni igrac...ovko ima nesreuc ,p onavljam sto igra sa Terijem koji je najbitniji sraf u timu i Drogbom ....al dobro se sjecam kad ga je Hidink zamijenio protiv Barse i odma' smo pali...u Celziju imas dva klana...jedan je taj Evropski koji predvodi Teri, a drugi je taj Africki koji predvodi Drogba...opste poznato i zato je ekipa cesto bila nervozna kad nije imala jakog trenera, jaku licnost i mnogo se mijesaju u stvari kluba...Lmapard je trebao da bude onaj koji razdire taj jaz,al tu se ubacio Balak i on je bio taj neutralni sektor...od Balaka Lampard je postajao manje bitan za tim...al i dalje je prebitan, cim ne igra Lampard krecu problemi...
E sad ono sto meni nikako nije jasno...ajde Cavi,ajde Pirlo,ali vecina neutralaca stavlja Dzerarda ispred Lamparda.Ja bi obojicu zeljela u mom timu da vidim,al' ovako kad citam tudje posotve sve Dzerard, Dzerard...Dzerard jeste kapiten Liverpula i osvojio im je LS ,ali mislim da je njegova bitnost vise sto je ekipa Liverpula bila puna prosijecnih igraca tokom tih uspijeha...to su dobir igraci,al nikako nesto vrh ,prije su bili Tores i dZERARD sad je asmo Dzerard, a kad je tORES stigao vise se paznje njem uposvecivalo...igracki, Lampard ima bolju tehniku,bolje se krece i pametnije igra...ovaj ima za nijansu bolji sut(dosta jaci,al za nijansu precizniji) i tesko ih je razdvojit ' al meni je to Lampard i ne zato sto navijam za Celzi...
Izvinite na offtopicu.Berlusconi ponudio 25 milki za Hamsika

. Drago mi je sto je Milan osvojio Seriu A i sto mal ovise trosi...bez jakog Milana nema dobrog fudbala