A.C. Milan

I jos Vosa dobila Partizan ;) nije moglo bolje :)

Dovoljno nam je da dobijemo Bresu u gostima, i Bolonju i Kaljari kod kuce i prvi smo sigurno. Od Rome i Udinezea mozemo i da izgubimo.... pogotov ako se recimo u poslednjem kolu Udineze i Inter budu borili za cetvrto mesto :mrgreen:

Sta reci osim da sam presrecan.Kasano zablistao,Robinjo dao gol,Sedorf igra k'o nekad i sve smo blizi Skudetu.Bitno je da dobijemo Bresu i Kaljari i Bolonju jer ce mozda i Napoli napraviti nekoliko kikseva do kraja sezone.Na pocetku mi se Allegri nije svidjao,tj njegove taktike bez nekoliko mladih igraca koje je trebalo da forsira al kad rezimiramo stvari,njegove taktike su nas dovele na mesto na kojem smo trenutno.:D

Jedan od boljih vikenda ove godine :mrgreen:

Kao sto sam rekao Napoli nema taj kvalitet, ne mogu oni da budu u igri do poslednjeg kola. Sto se Intera tice, samo cu reci da je jedna era zavrsena. Posle toliko godina dominacije uspeli smo da im otmemo tron i to je jedino bitno. Ponovo smo u formi i to se sve nekako poklopilo sa boljim partijama Sedorfa. U poslednje 3 utakmice on, Silva i Pato su glavni igraci, zeljni su igre, vuku ekipu sa sobom... Mogu do sutra da pisem nemate pojma koliko sam srecan :per:

Seedorf ostvario novi rekord!

http://3.***************/-jDEtkWOHeeY/TatHQlU2h_I/AAAAAAAAEIw/Mex6UfIBEuQ/s1600/217787_10150174272846937_147054831936_7038890_8005374_n.jpg

Leteći Holanđanin je sinoć ostvario rekord u svojoj 395. utakmici u dresu Milana. Naime, Seedorf je postao igrač sa najviše nastupa za Rossonere u klupskoj istoriji koji nisu Italijani.

Seedorf je preskočio Nils Liedholma, švedsku legendu Milana koji je igrao za il Diavole od 1949-1961, i za Milan je odigrao ukupno 394 utakmice i do sinoć je bio vlasnik ovog rekorda.

Ovaj 35-godošnjak, kome ugovor sa Rossonerima ističe ove godine u junu, je takođe postigao pogodak sinoć. Gol iz slobodnog udarca, a upravo je taj gol iz slobodnjaka bio prvi zvanični gol Milana nakon dve godine postignut iz slobodnog udarca!

Milanova desetka No.10 igra sjajno u poslednje vreme, i zaista pomaže Milanu u poslednjim trenutcima sezone. Lala se nada svom devetom trofeju u Crveno-Crnom dresu.

On je sa Milanom osvojio italijanski kup (2002-03), Seriju A (2003-04), italijanski Super Kup (2004), Ligu Šampiona (2003,2007), UEFA Super Kup (2003,2007) i FIFA klupsko svetsko prvenstvo (2007).

Taivo u Milanu!

Nigerijac se dogovorio o uslovima saradnje sa ''rosonerima''. Odlazi iz Marseja kao slobodan igrač.
Nigerijski internacionalac, Taje Taivo, doneo je odluku da karijeru nastavi u Milanu.

On je trenutno levi bek Olimpika iz Marseja i kao slobodan igrač će otići na ''San Siro'', jer mu ugovor ističe ovog leta.

U poslednjih nekoliko meseci bio je povezan sa mnogim klubovima, ali Milan je bio najbrži i najkonkretniji, tako da će korpulentni defnazivac u Milano.

On se složio da dres Milana nosi tri godine.

Ovo je još uvek nezvanična informacija, jer klubovi ne žele da se izlažu pritisku, zbog toga što se oba bore za titule u svojim nacionalnim šampionatima.

U redovima ''rosonera'' su nezadovoljni partijama svojih bekova Mareka Jankulovskog i Luke Antoninija, tako da su brzo želeli da reše problem po levoj strani terena.

Taivo u Milanu!

Nigerijac se dogovorio o uslovima saradnje sa ''rosonerima''. Odlazi iz Marseja kao slobodan igrač.
Nigerijski internacionalac, Taje Taivo, doneo je odluku da karijeru nastavi u Milanu.

On je trenutno levi bek Olimpika iz Marseja i kao slobodan igrač će otići na ''San Siro'', jer mu ugovor ističe ovog leta.

U poslednjih nekoliko meseci bio je povezan sa mnogim klubovima, ali Milan je bio najbrži i najkonkretniji, tako da će korpulentni defnazivac u Milano.

On se složio da dres Milana nosi tri godine.

Ovo je još uvek nezvanična informacija, jer klubovi ne žele da se izlažu pritisku, zbog toga što se oba bore za titule u svojim nacionalnim šampionatima.

U redovima ''rosonera'' su nezadovoljni partijama svojih bekova Mareka Jankulovskog i Luke Antoninija, tako da su brzo želeli da reše problem po levoj strani terena.

joj joj :) kakav je car ovaj Galijani to nije vidjeno ;) hocemo gansa? :)

Ovaj Nojer je neverovatan...sa njim bi bili mirni bar narednih 10 godina, voleo bih njega u Milanu videti od sledece sezone vise nego bilo koga drugog....ali nema od toga nista...ode on u Bajern,a odatle moze samo u Real ili Celzi za neke nenormalne pare za par godina.....

U svakom slucaju sve izvesnije je da ce u Milan doci Ganso i Taiwo... sto mi se cini kao odlican potez,trebaju nam dobri igraci na tim pozicijama,ali moram priznati da njih dvojicu nisam bas mnogo gledao , mada mi je Taiwo igrao u timu na pes-u i bio je dobar, ako se to racuna :mrgreen:

E i ja sam sad bas gledao neki klip o njemu....ima odlicnu tehniku,pregled igre,snalazljiv je...samo sto nije brz kao kaka....cini mi se da bi se odlicno uklopio kod nas, jedino me brine sto je previse lagan, i ta njegova sklonost povredama.....

Cestitam osvajanje titule...

:pivce:

Novi dresovi, nosiće ih protiv Kaljarija!

http://1.***************/-EUUUB1hw3Cs/Tb6-jBvc-LI/AAAAAAAAATY/l9SNNn3xGCE/s320/Back.png

http://3.***************/-y08Y5lkWnuE/Tb6-cU5xYBI/AAAAAAAAATQ/W7vCwteMhaI/s320/Jersey.png

http://4.***************/-XqD6oGVjWlQ/Tb6-EW2SuII/AAAAAAAAATI/_sdx1pDALCQ/s320/saaaaas.png

I ja bih voleo ali tesko....ako dovedu par pravih pojacanja moze da bude blizu toga.... Ako stvarno srede Gansa i Taiwoa za pocetak bice dobro

Da, sviđa mi se to što sam pročitao negde, da se na neke starije neće računati, jedino na Nestu i Inzagija, po meni bi Ambrozini, Gatuzo, Sedorf, Jepes, pa i Bomel mogli da idu, ne znam koliko je pametno da Pirlo ide, pre bi se trebao otarasiti ovih što sam gore naveo, Pirla poslednjeg...al' neka ide, i ovako je veći deo ove sezone propustio...odbrana nam je ok, sa Abateom, Nestom i Silvom, i još Taivo - sjajno, bilo bi dobro i ukoliko Mexes dođe, neki govore da se već sve dogovorio sa Milanom, i da dolazi na kraju sezone (isto tako i za Marketija, a Amelia ide), trebalo bi imati zamenu za Nestu, često se povređuje, ove sezone i ne toliko kako je umeo ranije...važno i da Boateng ostaje, još kada bi Gansa potpisali, pa to bi bilo odlično, al' Pele ga odgovara, jeste bio strava fudbaler, al' lupeta samo tako, u pravu su oni koji kažu da je pametniji kada ćuti...napred imamo Ibru, Pata, Robinja...i još Pipa ćemo imati sledeće sezone, ukoliko bude ovako, i dođu pojačanja, pre svega Ganso, morali bi da prođemo osminu-finala LŠ, bruka je više tu da ispadamo, a sedmostruki prvaci Evrope smo...a izgleda da ćemo ovaj put biti u drugom šeširu, ko zna zašto je to dobro, možda ćemo imati više sreće...

Back