A.C. Milan

Bilo je i vreme.Jbga,doslo je vreme da se i oni povucu.Pissbottle oraspolozio si me ovim snimcima Shevchenka jer stvarno mislim da je on najbolji napadac kojeg je Milan imao i kojeg ce imati.Od malih nogu sam pratio njegovu karijeru i nikad necu zaboraviti sta je sve uradio za Milan.Takodje mislim da bi trebalo isterati Berkluskonijeve iz Milana,ako je to ikako moguce.Sto se tice dovodjenja Ronalda,mislim da bi to bio najgori transfer Milana ikada jer njega cak ni ne smatram fudbalerom.Dobismo Fiorentinu,ali cemo u nastavku morati bez Ibre.Bas me zanima sta je Allegri smislio.:)

Seedorf najbolji kad je najpotrebnije, oni koji su ga pljuvali neka se sada javno izvine :D

Pato masina, Boateng sjajan i napred i nazad...primarni cilj ovog leta otkupiti njegov ugovor. Ibra budala, sta drugo reci.

Ova pobeda mnogo znaci, Napoli negde mora kiksati, i dalje tvrdim da nemaju kvalitet za skudeto.

Shevchenka jer stvarno mislim da je on najbolji napadac kojeg je Milan imao i kojeg ce imati.

http://en.wikipedia.org/wiki/Marco_van_Basten :mrgreen:

Takodje mislim da bi trebalo isterati Berkluskonijeve iz Milana,ako je to ikako moguce.

Zašto?

Berluskoni je mnogo doprineo Milanu, sa njim smo osvojili 5 LŠ...a i sada smo prvi...:D

Sto se tice dovodjenja Ronalda,mislim da bi to bio najgori transfer Milana ikada jer njega cak ni ne smatram fudbalerom.

Možda najbolji...strašan fudbaler...mada to je nerealno očekivati...

Dobismo Fiorentinu,ali cemo u nastavku morati bez Ibre.Bas me zanima sta je Allegri smislio.:)

Pato u špic, a iza Robinjo i Boateng, a tu je i Kasano...

Seedorf najbolji kad je najpotrebnije, oni koji su ga pljuvali neka se sada javno izvine :D

Pato masina, Boateng sjajan i napred i nazad...primarni cilj ovog leta otkupiti njegov ugovor. Ibra budala, sta drugo reci.

Ova pobeda mnogo znaci, Napoli negde mora kiksati, i dalje tvrdim da nemaju kvalitet za skudeto.

Uvek kada Milan igra loše, Sedorf je kriv...:mrgreen:

Pato...:worth:

O Silvi i da ne pričam više, jedan od najboljih transfera Milana...

Ibra opet pokazuje nezrelost, takvi nam igraci najmanje trebaju. Ne kazem da treba da ide, ali treba malo da razmisli glavom.
Bitna pobeda,
jos malo i gotovo :)

Vidim da je dosta Milaneza za to da Ibra ide, svaka lopta mora ići na njega, to jeste...al' ja nisam za njegov odlazak, jedan je od najzaslužnijih što smo prvi...

Da nije Ibre ne bismo bili tu gde smo.......Toliko golova,asistencija, bitnih ucesca u akcijama posle kojih smo dali golove....od Sheve nismo imali napadaca te klase koji sam moze da odluci utakmicu i toliko doprinese timu....mada naravno da trazi i dosta prostora za sebe......ne znam ko bi mogao da zameni Ibru tako dobro od trenutno dostupnih napadaca za nas.......
Seedorf je izgleda odigrao dve odlicne utakmice ali ja nazalost nisam mogao da ih odgledam....ali ajde svaka cast :) mada ostajem pri tome da bi u najboljem slucaju trebao da bude izmena u Milanu...mada kad pogledate kolika je njegova plata...previse je skup sada...
A sutra igraju Inter i Salke ? I ovi nemci kada bi odbili da izadju na utakmicu, ili izveli nebitne igrace pa dobili 4 crvena...ili tako nesto, izgubili bi 3:0 sluzbenim rezultatom i opet prosli dalje?

Капа доле Ибри ал без њега се може. И још да додам да не морате да се бринете за скудето... ВРАЋА СЕ СУПЕРПИПО!!! :)

AC_Milan_Pippo_Inzaghi.jpg

Cenim ja sve sto je Silvio uradio za Milan ali mislim da je vreme da se povuce.Dosta negativnih stvari se vezuje za njega i mislim da tim malo i rusi ugled kluba.Svaki dan neki novi skandal.Malo me ovaj Napoli brine,imaju 4 pobede za redom.Mislim da nam jedino oni mogu pomrsiti konce.Sampdoria nam je uvek bila slaba tacka,nadam se da ovaj put nece,bar tim sto igramo na San Siru.Nema Ibre al mozemo i bez njega.:p

Razbili smo ih...:super: Iako su bili skroz nezainteresovani...

Sedorf odlično odigra, sjajno igra u poslednje vreme...slobodnjak...:worth:

Drago mi da je i Robinjo dao gol...ovo nije mogao da promaši...:mrgreen:

O Silvi je glupo više i pričati...povredili se Pato i Abijati, nadam se da nije ništa ozbiljno...:(:(:(

Povratak Pirla...:super: I poraz Intera...još Napoli sutra da pukne od Udinezea...i da polako slavimo...

Razbili smo ih...:super: Iako su bili skroz nezainteresovani...

Sedorf odlično odigra, sjajno igra u poslednje vreme...slobodnjak...:worth:

Drago mi da je i Robinjo dao gol...ovo nije mogao da promaši...:mrgreen:

O Silvi je glupo više i pričati...povredili se Pato i Abijati, nadam se da nije ništa ozbiljno...:(:(:(

Povratak Pirla...:super: I poraz Intera...još Napoli sutra da pukne od Udinezea...i da polako slavimo...

:ok:

Sedorf je vezao tri fantasticne utakmice,stvarno svaka cast.
Kasano je igrac koji nam treba, zna da asistira kao niko a i daje golove, samo da malo smrsa.
Robinho ..ma nemam reci, pa taj ne moze drugacije dati gol nego sa pola metra i bez golmana...sta je taj covek u stanju da promasi,kao da je amater.....
Blizu smo :)

Back