Jebivetar vi se jedan mali jadni klubic koji se jedva provukao i ti si nasao nekog da prozivas?Mi smo bre sedmostruki osvajaci a vi?Vi cete ovaj nazovi uspeh pamtiti u narednih 100 godina,tako da razumem vase radovanje...![]()

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Jebivetar vi se jedan mali jadni klubic koji se jedva provukao i ti si nasao nekog da prozivas?Mi smo bre sedmostruki osvajaci a vi?Vi cete ovaj nazovi uspeh pamtiti u narednih 100 godina,tako da razumem vase radovanje...![]()

zaebime sa jebivetrom...
Veceras se nadamo pobedi?![]()
Kao i uvek...![]()
Biće jako teško, od njih smo tamo uglavnom dobijali tri komada, uvek smo se loše proveli...pogotvo još nema Ibre, al' posle onog poraza od 7-0, od Udinezea, ne ide im baš najbolje...

Dok Van Bomel traži ofsajd (kojeg nema), ovaj opušteno pored njega daje gol...e ne mogu da vjerujem šta sam vidio.

Dobro pukli smo pukli, idemo dalje, nije smak sveta, ali bice tesko, gubimo samopuzdanje.

Sejdorf place sto vise nece da igra u Ligu Sampiona![]()
![]()
pa malo li je igrao pleme mu jeebem, ima neko ima 40 godine i nijednom nije igrao u ligu sampiona a on pa place...ako se on nije naigrao niko nije...plemku mu jeebem![]()
Možda će i igrati, ko zna kada će taj da ode...
I još je on istorija LŠ, osvojio ju je sa 3 različita kluba, a ukupno ih ima četiri...to nije niko uspeo...
pa to ti kazem...koj kuurac place onda...taj je proso sito i reseto u Ligu Sampiona...ako se on nije naigrao nikad nije...i koe place sad...

A ako hoce nesto da osvoji pod hitno nesto mora da se menja, i da se pobedi inter, a tu pobedu ja sumnjam da moze, sa ovakvom igrom, ne moze niko da se pobedi, Gatuzo mora da leti vise!!! Ne zna da igra covek. Sedorf je svoje odigrao i on treba da seta. I da se dovedu dobri kreativni igraci na sredini. Pa onda mozemo o necemu da pricamo.Alegri je isto kao i Leonardo prosle sezone, ako ne osvoji ista verovatno ce da odseta!A ako hoce nesto da osvoji pod hitno nesto mora da se menja, i da se pobedi inter, a tu pobedu ja sumnjam da moze, sa ovakvom igrom, ne moze niko da se pobedi, Gatuzo mora da leti vise!!! Ne zna da igra covek. Sedorf je svoje odigrao i on treba da seta. I da se dovedu dobri kreativni igraci na sredini. Pa onda mozemo o necemu da pricamo.