A.C. Milan

Veceras se nadamo pobedi? :)

Kao i uvek...
diablofu7.gif

Biće jako teško, od njih smo tamo uglavnom dobijali tri komada, uvek smo se loše proveli...pogotvo još nema Ibre, al' posle onog poraza od 7-0, od Udinezea, ne ide im baš najbolje...

Kao i uvek...
diablofu7.gif

Biće jako teško, od njih smo tamo uglavnom dobijali tri komada, uvek smo se loše proveli...pogotvo još nema Ibre, al' posle onog poraza od 7-0, od Udinezea, ne ide im baš najbolje...

Palermo nam uvek bio tezak... verujem da i bez ibre mozemo, cak i bolje mozda moze da se igra bez njega, Kasano je mnogo dobar, a Pato ce imati vise prostora pa cemo videti, moramo da dobijemo ;)

Ovo je stvarno bilo jadno, mada i nisam baš očekivao pobedu, pa se nisam toliko razočarao...

Bez Ibre ništa, jako puno Milan zavisi od njega, a to ne valja.

Onaj Kasano je bio užasan, isto i Sedorf, i Pato, skoro svi, jedino je kao i uvek bio dobar Silva.:worth:

Ovaj Alegri stvarno nema pojma, retard, ne znam kada će samo shvatiti da ne može igrati u sredini sa Flaminijem, Van Bomelom i Gatuzom, oni ne znaju da šutnu loptu...morao je da krene sa Boatengom, ima brzinu, mnogo je bolji od ovih, i sa Robinjom je trebao da krene...

Sedorfa ne treba više da ubacuje, stvarno ne zna čovek...zaboravio je...

Muka mi više da gledam onog Antoninija, al' dobro za njega smo odavno utvrdili da ne zna da igra, Vilju kao da nemamo...

Abate još nije naučio da centrira, al' popravio se, bolji je u odbrani...

I dalje bežimo 5 boda, sutra čekamo kiks Intera, al' teško...

Biće jako zayebano u derbiju, bez Ibre...može da bude debakl totalni...još ako izgubimo Pata...

Sejdorf place sto vise nece da igra u Ligu Sampiona :dash: :dash: :dash:
pa malo li je igrao pleme mu jeebem, ima neko ima 40 godine i nijednom nije igrao u ligu sampiona a on pa place...ako se on nije naigrao niko nije...plemku mu jeebem :confused:

Sejdorf place sto vise nece da igra u Ligu Sampiona :dash: :dash: :dash:
pa malo li je igrao pleme mu jeebem, ima neko ima 40 godine i nijednom nije igrao u ligu sampiona a on pa place...ako se on nije naigrao niko nije...plemku mu jeebem :confused:

Možda će i igrati, ko zna kada će taj da ode...

I još je on istorija LŠ, osvojio ju je sa 3 različita kluba, a ukupno ih ima četiri...to nije niko uspeo...

Real Madrid’s Kaka: I still love Milan & I would like to return

Brazilian star Ricardo Kaka once again showed that he still is a Rossoneri and told the press that if Milan offers him a contract he will accept it.

“I love Milan and Milan fans. Milan is great team and I had my best moments in that club and during all the years I have stayed there I made lot of friends and I have worked with great people.

Milan fans are great and if Milan makes an offer for me, I would accept it immediately.” said Kaka.

Whilst it could be that the former Milan man may not be a player Jose Mourinho appears to need it seems far more likely he may move back to the San Siro where apparently he will be welcomed back just as long as he tones done his wage demands, something the multi millionaire may well be willing to do to secure a move back to the Rossoneri.

:worth:

Čitam sada Van Basten novi trener Sportinga, bolje njega da smo uzeli nego Alegrija, Basten igra napadački, a i legenda je Milana...šta je samo Holandija radila na EP 2008, a ispadoše od Rusije...:D
U grupi su rasturali...

Pato se vraća za 10 dana, tako da će biti spreman za Inter...

Alegri je isto kao i Leonardo prosle sezone, ako ne osvoji ista verovatno ce da odseta! :) A ako hoce nesto da osvoji pod hitno nesto mora da se menja, i da se pobedi inter, a tu pobedu ja sumnjam da moze, sa ovakvom igrom, ne moze niko da se pobedi, Gatuzo mora da leti vise!!! Ne zna da igra covek. Sedorf je svoje odigrao i on treba da seta. I da se dovedu dobri kreativni igraci na sredini. Pa onda mozemo o necemu da pricamo.

Alegri je isto kao i Leonardo prosle sezone, ako ne osvoji ista verovatno ce da odseta! :) A ako hoce nesto da osvoji pod hitno nesto mora da se menja, i da se pobedi inter, a tu pobedu ja sumnjam da moze, sa ovakvom igrom, ne moze niko da se pobedi, Gatuzo mora da leti vise!!! Ne zna da igra covek. Sedorf je svoje odigrao i on treba da seta. I da se dovedu dobri kreativni igraci na sredini. Pa onda mozemo o necemu da pricamo.

Najgore je to što će izgleda ostati, kada bi moglo da osvoji i da ode.:mrgreen:

Sredina je najveći problem, ne može se igrati sa Gatuzom, Van Bomelom i Sedorfom, jako su loši, trebali bi da igramo sa Flaminijem, Boatengom i Merkelom, a Emenuelsona staviti nazad da igra levog beka, ili Emenuelsona mesto Merkela...

I povrede nas dosta yebu ove sezone, druga bi stvar bila da imamo Zambrotu nazad, i Pirla u sredini...

Ovo bi bila naša najbolja postava:

Abijati

Abate - Nesta - Silva - Zambrota

Pirlo

Boateng - Emanuelson

Pato - Ibra - Robinjo​

Ovako nismo igrali ni jednom ove sezone, šteta, mislim da bi ovaj tim rasturao...

Pato: "Bilo bi super da se Kaka vrati!"

Napadač rosonera ističe da je Kaka više nego dobrodošao da po drugi put dođe u Milan.

Kaka bi mogao da napusti Španiju i Pato bi voleo da ga ponovo vidi u Milanu.

Brazilac u redovima Real Madrida, cele sezone ima velikih problema da se ustali u postavi svoje ekipe zbog povrede koja ga duže vreme prati. Mediji ga svakodnevno sele iz Madrida i kao jedna od opcija pominje se i povratak u Milan.

Drugi Brazilac, u redovima italijanske ekipe, Pato, ne bi imao ništa protiv da se njegov zemljak vrati u Milan.

"Voleo bih da se Kaka vrati kod nas. Svi bi ga dočekali širom raširenih ruku ako bi odlučio ode iz Madrida." rekao je Pato.

Kaka je proveo šest godina igrajući za rosonere pre nego što je prešao u španski kraljevski klub 2009. godine za sumu od 65 miliona eura. Tokom poslednjih 18 meseci svog boravka u Milanu, Kaka i Pato su postali bliski prijatelji.

Sam Kaka je u prošlosti isticao veliku ljubav prema italijanskom klubu i Pato očigledno smatra da bi svi u klubu voleli da im se brazilac vrati.

Milan: "Ako hoće, Roben može kod nas!"

Roben neće imati problema da pronađe klub ukoliko reši da napusti Nemačku.
Milan je spreman da u svojoj postavi napravi mesta za Holanđanina ukoliko on odluči da na kraju sezone napusti Minhenski Bajern.

Arjen Roben je uputio poruku svom klubu da ne želi da igra Ligu Evrope sledeće godine, što se tumači kao znak o njegovom potencijalnom odlasku iz Bajerna na kraju sezone.

Bajern je trenutno na četvrtom mestu na tabeli Bundeslige, mestu koje ne vodi u Ligu Šampiona sledeće godine i smatra se da bi to bilo presudno u Robenovoj odluci.

Trener Milana, Masimilijano Alegri, želi da u klub dovede spoljnog igrača svetske klase i ukoliko se za to ukaže prilika, rosoneri će sigurno pojuriti za Arjenom Robenom.

Izvori bliski klubu navode ovakvu mogućnost.

"Ako Roben želi da ode iz Bajerna na kraju sezone, Milan će sigurno biti zainteresovan da ga dovede u svoje redove. Nama treba taj tip igrača na krilima i bili bi smo jako zadovoljni kada bi Roben došao u naš klub. Sve je otvoreno ali videćemo šta će se do kraja desiti." ističe izvor blizak klubu koji ponavlja da sve zavisi od Robenove eventualne želje da napusti Nemačku.

Nisam bio u nikako u prilici da ispratim desavanja ya vikend...mi smo ocekivano usrali stvar a inter pobedio na grbu,ali opet pobedio...nesto sam procitao da je payyini rukom primio loptu pri davanju gola?
inace sve vise se prica da pirlo sigurno odlazi jer mu nece ponuditi novi ugovor a on je vec poceo pregovore sa juventusom? nadam se da planiraju pravu zamenu za njega,inace ce to da bude korak nazad za nas.... bilo bi lepo da se berluskoni posle 7-8 godina ponovo isprsi i da kupimo par svetskih igraca kao one sezone kad smo kupil nestu, sedorfa,rivalda...i jos uz njih serzinja,tomasona,simica.

Ajde kad ste navalili da se igramo menadzera.... :)

Ja bih kao slobodne igrace doveo Taiwoa, Mexesa (njih dvojica verovatno i jesu na pola puta za Milan) i Bosingwu. I jos bih kupio Neuera,Gansa i Yaya Tourea...i otkupio pola ugovora od Astorija. Prodao Robinha,Sokratisa,Zambrottu,Boneru,Gatuza...imamo 12 igraca kojima isticu ugovori...kad se saberu njihove plate samo za jednu godinu dovoljno da se kupe igraci koje sam pomenuo......a i u krajnjem slucaju razlika u parama koje mi mozemo da dobijemo za Pata i City za Balotelija je jedno 40 miliona.....

GK Neuer (Abiatti)
DR Abate (Bosingwa)
DC Nesta (Mexes)
DC Silva (Astori)
DL Taiwo (Villa)
DMC Yaya Toure (Flamini)
MC Merkel (Van Bomel)
MC Pirlo (AML Emanuelson)
AMC Ganso ( Boateng)
FC Ibrahimovic (Inzaghi)
FC Pato (Cassano)

Back