A.C. Milan

Pirlo se povredio na treningu, povratak Neste u tim

Fudbaler Milana Andrea Pirlo doživeo je povredu kolena na večerašnjem treningu i propustiće utakmicu 25. kola Serije A sa Parmom, saopšteno je na sajtu kluba sa "San Sira".

Pirlo se nedavno oporavio od povrede butine, zbog koje je ove sezone odigrao samo 14 utakmica za Milan.

Trener Masimilijano Alegri očekivao ga je za meč osmine finala Lige šampiona protiv Totenhema, narednog utorka, a posle sutrašnjih pregleda biće poznato da li će 31-godišnji igrač sredine terena moći na teren.

Dobra vest za trenera Milana je oporavak Alesandra Neste, koji zbog povrede nije igrao od 23. januara, ali će konkurisati za sastav tima u duelu sa Parmom.

puuuuuuuuuu :dash: :dash: :dash: sto bre...hocu da vas dobijemo kad ste u kompletu...da ne keenjate posle kako niste imali igrace :dash:

Pirlo baš nema sreće ove sezone...:(

Važno da se Nesta vratio...;)

Kako glupe komentatore mi imamo pa to nije normalno........... gledam danas utd-city i kompany dobije zuti, a ovaj kaze 'i dobio je flecer zuti' , ovi na tv pokazu da je kompany dobio i on onda kaze 'izgleda je dobio i kompany' ... posle - zabaleta (procelav i plav) bude u ofsajdu a on kaze 'silva(duga,crna kosa) je u ofsajdu ... posle toga siti ima napad i sut pored gola , a on kaze 'korner za siti' . junajted polako krene napad,predje centar i on kaze 'izgleda nista od kornera' .... sad gledam sandrlen totenhem i totenhem izvodi korner, dowson skoci da gol glavom i ovaj kaze 'sjajno zavrsena akcija' ? kakva akcija yebote ?

A ovaj majmun nad majmunima alegri izvodi gatuza i sedorfa da odmore za totenhem a i dalje drzi ibru u igri iako vodimo 3"0 pa budala ! konj! !!

Odlicno smo odigrali u napadu, stvarno odlicne akcije kod svakog gola, steta sto samo jedan igrac dobija asistenciju jer su ih veceras svi zasluzili , bas sam iznenadjen koliko dobro su izgledali veceras.
Ibra odlicno asistirao Sedorfu za prvi gol ,ucestvovao je i kod ostala tri, ovi iz parme su ga krsili bas gadno,nisu mogli nikako da izadju na kraj sa njim, gatuzo je u stilu ronaldinha asistirao kasanu za drugi gol(za nepoverovati) , i onda kasano jos dve odlicne asistencije za robinha. njih trojica bi definitivno trebali da nam budu prvi izbor, svi i asistiraju i pogadjaju,odlicno se uklapaju, pato jos uvek ne uspeva,ali dobro,ima vremena......... merkel na momente odlican,fali mu iskustva i hrabrosti. Nesta i Silva standardno sigurni,temelj nase ekipe. Oddo je bas potcenjen igrac, jako dobro zna da odigra,i uspeo je da sacuva i mnogo bolje igrace nego bejla,tako da bih ja njega sigurno stavio na desnog beka u utorak.
alegri je glup.

Milan narednih šest nedelja bez Pirla

Fudbaler sredine terena italijanskog prvoligaša Milana Andrea Pirlo odustvovaće sa terena narednih šest sedmica zbog povrede kolena desne noge, saopšteno je na sajtu tog kluba.

Pirlo se nedavno oporavio od povrede zadnje lože, i trener roso-nera Masimilijano Alegri je najavio njegovo učešće u utakmicama osmine finala Lige šampiona protiv engleskog Totenhema.

Posle povrede na jučerašnjem treningu Milan će, ipak, odmeriti snage sa londonskim "pevcima" 15. februara na "San Siru" bez Pirla.

Poslednju takmičarsku utakmicu Pirlo je odigrao 20. januara protiv Barija u Kupu Italije.

Oddo je bas potcenjen igrac, jako dobro zna da odigra,i uspeo je da sacuva i mnogo bolje igrace nego bejla,tako da bih ja njega sigurno stavio na desnog beka u utorak.
alegri je glup.

Pa kako stvari stoje on će igrati...Abate je i dalje povređen...Boneru neće valjda...kad nije do sada...Oddo se ustalio...danas je odlično odigrao, i za razliku od Abatea zna da centrira...:D

Kako ga cenite...sa koji tim izlazite u utorak....???

Mislim da bi napred trebali da zaigraju Robinjo, Kasano i Ibra. Zasluzili su, i treba im dati maksimalnu slobodu u igri jer su takvi igraci. Iza najverovatnije Gatuzo, Bomel i Flamini mada bi ja pre njega stavio Merkela. I u odbrani uvek problemi, nadam se da nece biti Bonere. Pored Silve i Neste koji su sjajni ocekujem Oda i Antoninija. Na golu Abijati. Eto to je ta ekipica, dovoljno jaka da ostvari povoljan rezultat protiv okrnjenog Totenhema.

Kako ga cenite...sa koji tim izlazite u utorak....???

Mislim da bi napred trebali da zaigraju Robinjo, Kasano i Ibra. Zasluzili su, i treba im dati maksimalnu slobodu u igri jer su takvi igraci. Iza najverovatnije Gatuzo, Bomel i Flamini mada bi ja pre njega stavio Merkela. I u odbrani uvek problemi, nadam se da nece biti Bonere. Pored Silve i Neste koji su sjajni ocekujem Oda i Antoninija. Na golu Abijati. Eto to je ta ekipica, dovoljno jaka da ostvari povoljan rezultat protiv okrnjenog Totenhema.

Bomel????zar on ima pravo da igra Ligu Sampiona???

Kasano, Van Bomel i Emenuelson ne mogu da igraju LŠ...

Bomel????zar on ima pravo da igra Ligu Sampiona???

Nema!

Zato ja mislim da će biti ovako nešto:

Golman Abijati...odbrana Antonini - Silva - Nesta - Oddo...a čujem i da se Abate vraća...sredina Gatuzo - Flamini - Sedorf i napred Robinjo - Ibra - Pato...

A moguće je i da Silvu stavi kao zadnjeg veznog sa Flaminijem i Gatuzom...a nazad Jepesu, koji je dobro igrao kada je menjao Nestu...pošto ne može da računa na Van Bomela, a Pirlo je povređen...

Back