A.C. Milan

Pirlo objasnio sinoc :super::super:

:worth::worth::worth:

100x.gif

Kaka je zvao Gallianija !

Kaka ponovo u Milanu - neočekivani, ali mogući povratak. Giulio Mola piše u listu "Il Giorno" da je bivši igrač Milana više puta telefonom kontaktirao Adriana Gallianija, da bi izrazio svoje kajanje zbog selidbe u Madrid, kao i svoju želju za povratkom u Milano. Sa svoje strane, Milan nije protiv opcije da Kaka zameni Ronaldinha, sa kojim je sve dalje po pitanju produženja ugovora, koji ističe na kraju ove sezone.
List "Il Giorno" navodi da je iz uprave Milana procurela vest da postoji želja da se brazilac dovede već u januaru. Suma koju treba platiti se kreće negde oko 30-35 miliona evra.
Ono "Forza Milan", napisano na Twitteru, pokazuje Ricky-jevu volju da se vrati rossonerima, i , dakle, isključuje mogućnost da Kaka završi u Interu. Morati jeste pomenuo tu mogućnost, ali, na večeri sa prijateljima, kao odgovor na Ibrin dolazak u Milan.
Njegova želja za povratkom postoji i Kaka je spreman da delimično redukuje svoja primanja.
Galliani će, sa druge strane, pažljivo pratiti fizički oporavak brazilca. Ako se u potpunosti oporavi, Milan bi zaista mogao da konkretizuje operaciju, koja je samo pre nekoliko nedelja bila nezamisliva.

:worth::worth::worth:

Iako sam se zarekao da necu komentarisati ns garija...i njegove gluposti ... na temi o milanu ipak ne mogu da preskocim..... Pirlo nije dete intera... klub u kojem je zapoceo je Bresa , stigao cak i do prvog tima...u Inter je presao sa 20 godina.... proveo jednu sezonu i odigrao 4 utakmice...posle toga bio na pozajmici u redjini i bresi po godinu dana i onda presao u Milan u kojem je vec skoro 10 godina....tako da je inter klub za koji je najmanje vezan i u kojem je ustvari najmanje vremena stvarno proveo.....

Sto se tice Milana i nase igre....Polako to pocinje da lici na nesto :)

Samo neka nastavi Ibra ovako,Inzagi neka malo pogura koliko moze,vezni red nam je ionako sjajan....Stos e tice teranaj Roanldinja i dovodjenje Kake.....Paaaa....

Sta znam? Ja volim Kaku,mada,realno,on je sada polovnjak,sa svim tim povredama.....Sa druge strane,Roni ume da odigra vrhunski kada hoce,a sve redje to hoce.Mada,sto da ne? Ja pre mislim da Galijaniju smeta njegova visoka plata u odnosu na ucinak na terenu,ko bi ga znao? Licno,voleo bih obojicu da vidim u dresu Milana,to bi moglo bas lepo da izgleda :D

Samo dve stvari su beskonacne-ljudska glupost i svemir.Ovo ne odgovaram doticnom navijacu Ac Milana,jer ne pada mi na pamet da odgovaram na njegove gluposti...Na taj nivo sam rekao da necu vise da se spustam i da gubim zivce zbog takvih likova.All izbog ostalih ljudi,moram da napisem par recenica.

Pirlo je pokazivao talenat u Interu,i za njega se vec tada culo,ali je problem bio sto mu tadasnji trener nije davao bas prilike da igra,a bio je vrlo mlad...Te 1998 godine kad je stigao u Inter,nije mogao da se izbori za mesto u timu,jer je Inter onda imao stvarno jak tim na celu sa Ronaldom,i trebali smo da budemo sampioni.I bili bi da nije bilo one cuvene kradje u mecu Juve-Inter...U Inter jeste dosao iz drugog kluba,ali tako je i Del Pjero dosao iz drugog kluba u Juve,pa se smatra za dete Juventusa.Posle je napravio veliku karijeru u Ac Milanu

PS-Pirlo je odigrao za Inter nekih 25 utakmica,a ne samo 4 kako je doticni napisao,cisto da ljudi znaju pravi podatak.

FORZA INTER

Poslednja izmena:
Ma Pirlo ima veze sa Interom kao i Anri sa Juventusom - skoro nikakve ... Samo kao jedna greška u karijeri ... Del Pjero se ne bi smatrao "detetom" Juventusa da je završio kao Pirlo, jer Del Pjero je doveden da zameni Bađa i dobio je šansu koju je iskoristio i bio je standardan u Juveu koji mu je bio pun pogodak ... Pirlo to nije imao u Interu tako da poređenje sa Del Pjerom nema veze ...

Pirlo je dete Breše, tamo je rođen, tamo je prošao mlađe kategorije i tamo je prvi put zaigrao kao senior ... Inter mu je jedna ružna epizoda u karijeri tako da ne treba da ti bude žao zbog njega kao produkta Interove škole jer on nema veze sa tim kao Baloteli npr. ili Santon ...

Pa za Pirla se culo jos dok je igrao za Bresu ...tri godine je proveo u prvom timu...zato je i presao u inter , jer je bio dobar u Bresi...znaci on nije dete intera kao sto si napisao i nije se tada culo za njega prvi put... e ne mogu...walken moze da ima strpljenja koliko hoce ali brate glup si.... a jos i bezobrazan.....a bojim se sada sam napisao vise od jedne recenice,opet neces shvatiti...ne shvatis ni kad ti se napise u tri reci a ne ovako....

Budalo jedna posto si se meni obracao,odgovoricu ti.Nemoj da budes toliko bezobrazan i da me vredjas jer ja tebe nisam,bar ne prvi,Nebitan si totalno i smesan lik da bi sa tobom gubio vreme...

Stavi me na ignore slobodno jebbe mi se.I pogledaj koliko je taj Pirlo odigraoo utakmica za Inter,mnogo vise nego sto si napisao.

Sad ti lepo kazem iskuliraj me,i nemoj me vredjati vise...Jedini koji si bezobrazan ovde si ti,od kad sam dosao na forum,se tako ponasas drsko i vredjas stalno.
Ovo je forum i sluzi za razmenu misljenja,ako ne zelis da citas moje postove,lepo uradi to,stavi me na ignore i cao,nema sta da ti bude glupo.

Poslednja izmena:
Ma Pirlo ima veze sa Interom kao i Anri sa Juventusom - skoro nikakve ... Samo kao jedna greška u karijeri ... Del Pjero se ne bi smatrao "detetom" Juventusa da je završio kao Pirlo, jer Del Pjero je doveden da zameni Bađa i dobio je šansu koju je iskoristio i bio je standardan u Juveu koji mu je bio pun pogodak ... Pirlo to nije imao u Interu tako da poređenje sa Del Pjerom nema veze ...

Pirlo je dete Breše, tamo je rođen, tamo je prošao mlađe kategorije i tamo je prvi put zaigrao kao senior ... Inter mu je jedna ružna epizoda u karijeri tako da ne treba da ti bude žao zbog njega kao produkta Interove škole jer on nema veze sa tim kao Baloteli npr. ili Santon ...

Walken ja sam rekao samo da se za njega prvi put malo jace culo kad je presao u Inter...Nije dobio sansu zbog tada jake konkurencije i pogresne procene naravno...

Vise mi je zao zbog Pirloa,nego Balotelija...Jer je crnja mentol u glavi i zbog onog dresa..

Walken ja sam rekao samo da se za njega prvi put malo jace culo kad je presao u Inter...
Ma nije bre Gari, Pirlo je u Breši bio možda najveći talenat Italije i svi su bili čuli za njega, samo je bilo pitanje ko će ga dovesti, a Inter je bio najbrži ... Čak su ljudi i pomalo zaboravili na njega kad je prešao u Inter jer nije dobio šansu ...

rob10453020100201134416.jpg

Robinjo poceo da preti...

Nakon dolaska Robinja u Milan, ambicije tog kluba naglo su skočile. Brazilac je rekao da očekuje finale Lige Šampiona izmedju Milana i Barselone.

''To su dve trenutno najjače ekipe. Milan je napravio rezove i doveo velika pojačanja. Na papiru smo ''smrtonosni'', ali sve to se mora dokazati na terenu. U Milanu se osećam kao kod kuće jer igram sa prijateljima Ronaldinjom, Patom i Tijagom Silvom.''

Milan će u ligi Šampiona ukrstiti koplja sa Real Madridom, ali Robinjo ne vidi nikakav pritisak.

''Voleo bih da pobedimo na Bernabeu, čaroban je stadion. Ukoliko dam gol sigurno ću slaviti.'' zaključio je omaleni Brazilac. ;)

Pre bi se reklo da sav sljam iz Intera zavrsi u Milanu-Ibrahimovic i ostali izdajnici.Bolje ti ne udaraj glavom u zid i smiri se malo, a jos bolje ti je razmisljaj zasto vas je Juventus nokautirao u sred Milana.

Zasto je Juve dobio Milan.....Cini mi se da su se ovi nasi Milanezi malo...Preje.ali,preracunali i sve ostalo.Ocekivali su verovatno laganu pobedu,eto,toliko o tome :(

Zlatan je dao gol,promasio 5,ali nije to ono sto mene brine....Moze covek da promasuje,moze covek i 3 komada da da,ali realno,gde su ostali napadaci?Gde je taj Robinjo,gde su igraci sredine terena,Ronaldinjo,Pato,gde je Sedorf,Pirlo....Sta cemo ako se Ibra povredi? Da opet aktiviramo Inzagija? On je covek tu da pomaze poslednjih 15-20 minuta,ne vise,i za toliko ce uvek biti koristan,ali nama treba jos neko da daje golove.

Izgubili ste zato sto je Juve izgledao kao tim, a vi kao skup pojedinaca... Nije Milan lose igrao, ali je igrao na kvalitet pojedinca, dok je Juventus igrao kao tim... A fudbal je timska igra, tako da su pobedili osnovni naceli te igre... A to je zrtva za tim... Mada scudetto se ne uzima na ovim mecevima, dugo je prvenstvo...

Grizzly,ne bi dao Pirla makar i samo stajao na terenu,kao Milijas u reprezentaciji :D :D :D

Sto se mene tice,Pirlo moze da igra jos 4-5 godina u Milanu,makar i u rezervnom timu,samo da ne ode....Sta cu kad mi je gotiva :D

A za ono u vezi timske igre......Pa,valjda ce se stanje popraviti kako ide sezona.Obzirom da vise nemamo super dominantni Inter,koji realno,to nije bio ni prosle sezone,sve je otvoreno. Iskreno,mislim da Lacio nece jos dugo biti na celu tabele,a ko ce da ga zameni...Izgleda da zavisi samo od 3 tima,ja se nadam da je moj Milan tome najblizi :D :D :D

Vec 100 godina imamo problem sa bekovima i nikako to da resimo....90% golova primimo zbog slabe igre bekova u odbrani....i neka ubaci vise tog flaminija u sredinu sa pirlom i boatengom... pa ne mogu vise da igraju pirlo ,sedorf i gatuzo, svi ih pretrce i onda su nam odseceni i odbrana , koja je pod velikim pritiskom, i napad koji nema dovoljno podrske.....a u materinu , ni ovaj alegri mi se ne svidja, veze nema..,...

@Srle
E tako, tako...malo podrske za maestra:)

@Tema
Po prvi put mi se cini da je Sidorf usporio... I dalje je jak, i dalje sve stare dobre karakteristike stoje(ne mogu da mu uzmu loptu, ima jak sut, dobro se krece)...ali razmisljanje sa loptom tj. njena distribucija, to vise nije onaj Sidorf...usporava akcije, a danas se igra brz fudbal...i upravo ta karakteristika(brzina) je ono sto razlikuje bolje od gorih timova(osim budzeta, velikih imena u timu i sl.)... Gatuzo i Ambrozini ne mogu da se poredjuju...Moj imenjak Ivan je i dalje divalj, i dalje potpuno lud, ali tijelo ga ne slusa...
Pirlo igra veoma dobro, ali ima previse obaveza(a nakupilo se i godina bogomi)... Nesta nije ni n od Neste... Pato blago receno nema pojma... Robinju ne ide uopste... Kada je u pitanju napad sve se lomi na ledjima tri igraca(Pirlo, Ronaldinjo i Ibra)...po meni to nije dovoljno...
Mislim da nije vrijeme za titulu ni ove sezone...

Naravno da nije,mada,u ligi kakva je Kalco,mozda nesto i moze da se zavrsi...A opet,cini mi se da nam fali napadac! Da,da....Jos jedan,pored Ibre,ili jos jedan na sredini terena koji moze da postigne gol...Sta znam,neko fino krilo,ili neki ludak poput Bejla iz Totenhema..Videste li ljdui kako je decak odvalio Inter u dva meca?

E,to je isti problem koji bi imali igraci Milana sa tim deckom.....Previse spora i matora odbrana pruza sansu solidnom igracu poput Bejla da izgleda kao da ga je sam Bog poslao na levu stranu terena...Daleko od toga da od njega nece biti odlican igrac ali umnogome mu je pomogla i spora odbrana Intera.

Back